Jump to content

Recommended Posts

Posted

manowar je bre klasa ! resio sam da se veceras urokam ko svinja uz kompetnu diskografiju , od battle hymns pa sve do zadnjeg... bice to duga noc... zvucnike necu stedeti . a bude li mi iko iz komsiluka pisnuo , ima da ih sve pobacam kroz prozor u kompletu... plemeniti metal & rakija ljuta , i to je to .

• Downvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Tako nekako.

To je kao kada keru daš ime Astor, jer je rasan i tako to, a on ispadne obična lenja prdara.

• Upvote 7
  • 2 weeks later...
Posted

Drugari, cini mi se da je klasicni metal od ove sezone u krizi. Najgore godine za metal koje ja pamtim su od 1992 do 1996, a sad mi se cini da se desava nesto slicno. Dobri stari bendovi izdaju jako lose albume, a novih mozda ima samo ja ne pratim dovoljno. Pre godinu dve sam napisao na ovoj temi da je metal neunistiv, sto i dalje mislim. MOzda ce se iz ove bezidejnosti roditi neki novi pravac ili ce se reciklirati nesto staro. Napomenuh tad, pre par godina da ce se mozda glam metal vratiti u modu, a kako vidim sve je vise bendova tog pravca koji izdaju albume.

Strpecemo se par godina, bice opet dobrog klasicnog metala :)

Posted

Drugari, cini mi se da je klasicni metal od ove sezone u krizi. Najgore godine za metal koje ja pamtim su od 1992 do 1996,

Jes tad bilo tako, u pravu si, i onda su zablistali Hammerfall, CoF, Therion, CoB i još tona bendova koji su u tom periodu došli, sad opet ide zatišje pa će opet sve doći na svoje :pivopije:

Posted

КАФЕ РАДОСТ

Свака им част што су им сви натписи ћирилични. Могли бисмо да се угледамо мало на Бугаре.

Posted

Alogia?

Atlantida?

Aeternia?

Alhemia i ostali na A ?

Nemojte tako, moj bend je na A. :haha:

U tome možda, ne daj Bože da liči Srbija na Bugarsku :haha: jesi bio kad?

Ma gde bio, njega jedva i na stadion puste, a kamoli u drugu državu.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

,,Zahvaljujući VH1 Classic kanalu, metal muzika i zvanično ima svoj praznik. 11. novembar 2011, odnosno 11-11-11 će biti obeležen kao Državni Dan Metala. Počevši od prvog novembra na VH1 biće emitovano 11 dana metal zvuka, dok samog 11. u 22h sledi premijera dokumentarca Metal Evolution u izradi Banger Films. Pre pomenute premijere, neki od metal velikana kao što su Black Sabbath, Judas Priest ili Metallica će dobiti svoje konceptualne večeri.``

• Upvote 1