oʞɾoƃ Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Podsetite me da ne palim TV u tom periodu, mogu da mislim kakve će abominacije tu da puštaju. Mada jesam jednom video Obituary - Don't Care na VH1. Quote
kuruz Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 I ja Kreator - Violent Revolution, a imaju i Enter Sandman u jednom džinglu. Quote
Grob Bez Dna Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 ja prebacujem na vh1 samo da uvatim dzingl u kom je white zombie. Quote
kuruz Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 Oвај обожавам: http://www.youtube.com/watch?v=hhCN1yIkVgM Quote
Footog Qpoos Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 id u pijenis,ova stara atlantida sasiva...koji nekro blek Quote
dAdAiSt Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 http://hellycherrywebzine.blogspot.com/2011/08/death-of-metal.html Quote
truliandedzombileš! Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 ne mogu da verujem da sam pročitao taj tekst do kraja. 2 Quote
Bitlđus Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 da sam pročitao tekst do kraja - jesam da sam saznao nešto novo u tom tekstu - nisam dakle, what's the point? Quote
oʞɾoƃ Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Istinu čovek govori od prvog do poslednjeg slova. Razlika između 90% metal publike i 90% pop publike je nepostojeća, samo se odeća i žanr razlikuju. Quote
kuruz Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Увек ми је смешно ово пљување бендова који сарађују са музичарима из других жанрова. Овакви идиоти морају већ једном да схвате да то што су неки људи издали Kill 'Em All ни на који начин не ограничава њихово право да раде шта год им падне на памет. 2 Quote
Oak Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Treba neko da mu objasni da postoje i drugi žandrovi metala pored black i death, u okviru kojih izlazi mnogo odličnih albuma. Izlazi i u gore dva pomenuta, ali šta ćeš kad su mu svi idoli mrtvi, a od njih teško da je odmakao. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Увек ми је смешно ово пљување бендова који сарађују са музичарима из других жанрова. Овакви идиоти морају већ једном да схвате да то што су неки људи издали Kill 'Em All ни на који начин не ограничава њихово право да раде шта год им падне на памет. 3 Quote
Havočka Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Ova diskusija polako prelazi u "kuda idu mladje generacije?"... Iznerviram se kad procitam tekst ^ onog tipa... Zasto je izvesnom Iliji (mozda je i ovde, ne znam) bitno sta ce ko drugi da slusa ili iscekuje kad moze sam lepo da sedi i slusa muziku koja mu se dopada i bez tog kurcenja tipa "ja sam UG, ja sam bajic, dignite mi spomenik!"... Pljujem ja na to sve i mogu samo da se sagnu svi ti UG gejevi sto kenjaju po decurliji koja slusa Korn i (jebes ga, sad sam zaboravila sta je navedeno) umesto Darkthrone... Kada sam ja bila ta klinka (a nije bilo davno) koja je isla ulicom i bila retardirani metalac, ne shvatajuci koliko se blamira, stariji su bili tu da poture po koji mp3, da bace neki link, daju neku preporuku... Sad umeju samo da kenjaju, muka mi je od te kenjaze... Neka slusaju i Cecu i Brenu, zasto jedan covek zbog toga mora da napise tekst pod naslovom "The Death Of Metal"? 3 3 Quote
Nesalomivi Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Razlika između 90% metal publike i 90% pop publike je nepostojeća, samo se odeća i žanr razlikuju. Jadno je i smesno videti likove, kad misle da su nesto posebno, bolji od ostalih, zbog muzike koju slusaju...Pri tome jadnici ne vide da su isto u jednom kalupu, koji namece muzicka industrija... Quote
kuruz Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 @ Havoc A sad si matora, sa osamnaest godina? Quote
Havočka Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 (edited) Zato i rekoh, ne tako davno... Samo gledam svet malo drugacijim ocima... S'a znam, imam ja mnogo stosta da ucim jos, verujem, ali takodje verujem da jesam za nijansu pametnija nego pre 5,6,7 godina, kada je sve to pocinjalo (bar za mene)... A ocigledno imam vise mozga od mnogih koji su matoriji od mene... Mozes da kazes da sam klinka sa svojih 18, 19, 20, 25 godina, ali ne mozes da kazes da gresim u svemu... Edited August 7, 2011 by ~HaVoC~ 2 2 Quote
Grob Bez Dna Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 (edited) ova poslednja recenica je odlicna za status na fejsu. Edited August 7, 2011 by Grob Bez Dna 7 2 Quote
Havočka Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 -.- jeb'te se dusmani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 7 2 Quote
truliandedzombileš! Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 POPIŠAM SE NA PRABABIN GROB SVAKOME KO DIRNE U KOrN!!!! 666 69 111!!!!111 1 3 Quote
Footog Qpoos Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Ova diskusija polako prelazi u "kuda idu mladje generacije?"... Iznerviram se kad procitam tekst ^ onog tipa... Zasto je izvesnom Iliji (mozda je i ovde, ne znam) bitno sta ce ko drugi da slusa ili iscekuje kad moze sam lepo da sedi i slusa muziku koja mu se dopada i bez tog kurcenja tipa "ja sam UG, ja sam bajic, dignite mi spomenik!"... Pljujem ja na to sve i mogu samo da se sagnu svi ti UG gejevi sto kenjaju po decurliji koja slusa Korn i (jebes ga, sad sam zaboravila sta je navedeno) umesto Darkthrone... Kada sam ja bila ta klinka (a nije bilo davno) koja je isla ulicom i bila retardirani metalac, ne shvatajuci koliko se blamira, stariji su bili tu da poture po koji mp3, da bace neki link, daju neku preporuku... Sad umeju samo da kenjaju, muka mi je od te kenjaze... Neka slusaju i Cecu i Brenu, zasto jedan covek zbog toga mora da napise tekst pod naslovom "The Death Of Metal"? jebala si kevu sa ovim postom...bog otac ne bi shvatio sta je pisac hteo da kaze... Quote
Havočka Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 (edited) Pa uglavnom to da su metalci krs i da su oni otisli u kurac a ne muzika xD Edited August 8, 2011 by ~HaVoC~ Quote
Bitlđus Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 pa nemoj baš tako, ima i normlanih metalaca. keep diggin' Quote
Guest HEFEST Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Ma cinjenica je da je 90% ljudi glupo pa je samim tim i 90% metalaca glupo. Ocigledan primer je ovaj forum. Po nekoj logici bi trebalo da bude procenat manji medju metalskom populacijom i to i jeste tacno jer medju metalcima retko mogu da se sretnu bas totalni balvani kao oni koji slusaju Sinana Sakica i kompaniju. Ali avaj opet je procenat pametnih mali. Bem ti zivot nemas sa kim ni da popricas kao covek. 1 Quote
Footog Qpoos Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 zanimljivo je kako ljudi misle za sebe da su jako pametni,a da su svi oko njih glupi... Quote
Recommended Posts