..charlie.. Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 (edited) Pronasao sam da je za studente stipendiste na poslednjem stepenu stipendiranja kod njih stipendija 400e. E sad, kolika je plata... To cu morati jos da kopam... Edited December 3, 2013 by ..charlie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Plata bi trebala da bude ona za koju se dogovoriš. Nikad nisam voleo firme gde je to zakucano na taj način, a to je najčešće slučaj sa velikim firmama kao DMS gde moraš da se probijaš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Zna li neko kakva je situacija u DMS-u u NS-u? Pocetne plate, plate...? Telvent DMS? burazer od tetke radi tamo, mogu da se raspitam doduše, on je mator, 43 godine, ali možda zna nešto o mlađim kolegama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 neki okvirni plan je 5,6 ari pod plastenicima, i da se to pred-sezonsko povrcje prodaje na pijaci, u teoriji, to su okej pare da ulete u kucjni budzhet da pomognu, naravno, tamo negde u grockoj ili vrchinu cje rachuni biti dosta manji, shto mi je realno i najvecji problem sad u begeu, iako nisam ni blizu centra dakle, poshto je u planu pijaca, distribucija nije problem, mene vishe zanimaju iskustva oko troshkova na opremu, znam ljude koji se bave poljoprivredom, al bez plastenika, tako da od njih nemam vishe informacija nego shto mogu i sam da nadjem preko gugla.. odlicna ti je ideja , treba ti 20 hiljada po plasteniku velicine 10 duzina , 4 sirina , 2 m visina , treba ti za djubre stajsko , treba ti za humus zemlju i trebaju ti semena i rasada , i normalno navodnjavanje , ako hoces da radis u sezoni , znaci ne zimi kad treba grejanje . Ja radim na kopu Tamnava zapadno polje i zivot mi je uzasan posledicno uzrocno zbog tog posla ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Telvent DMS? burazer od tetke radi tamo, mogu da se raspitam doduše, on je mator, 43 godine, ali možda zna nešto o mlađim kolegama Da da, bivsi Telvent DMS, a sada Schneider Electric DMS. Bio bih ti zahvalan ako bi se raspitao. Price idu od "sve super, uvaljuj se ako mozes" do "klasicni robovlasnici i izrabljivaci bezi dalje". Najbitniji detalj od koje cifre krecu pocetne plate. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 aj videću kad se budemo čuli, ne pre vikenda on radi kontrolu koda (ne znam tačno kako se zove radno mesto, znam da proverava da li ima grešaka u kodu) i razvaljuje se od posla ne zna gde mu je glava, bukvalno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Znaci robovlasnici. Nekada i robovlasnici daju dobru platu pa imas bar neku satisfakciju, ali iz mog iskustva cak daju i neku bedu, a dirincis kao konj. Evo juce sreo nekog druga, bivseg narkomana, dosao u opstinu da se zeni. Ona starija od njega 10 godina i sva se raspala. On se zaposlio na Novom Beogradu u nekom restoranu i bije platu 70000. Pa jebo te lebac vecina ljudi sa fakultetima nema toliko. Lik niti je imao neko radno iskustvo niti je sposoban u bilo kom smislu. Razmisljam da batalim ovu bedu u opstini i da dodjem u BG da postanem gradonacelnik umesto Djilasa i ove grupe "strucnjaka". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 ajde brate stvarno, da potpisemo ovde neku peticiju ako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 (edited) Dovoljno je da glasate i da na svirkama zovete narod na revoluciju, a ja cu uvek raditi za vase dobro. Moja familija je casna i postena od kad je sveta i veka i ni jedan clan nije ukaljao ime iste. Uz moje radikalne mere Beograd bi postao kulturna prestonica Evrope, a nasi mladi bi najzad ostali bez svih onih blinkersa i winkersa iliti naocnjaka koji konjima ipak vise prilice. Ma svi biste imali picke ko salate i plate kao da imamo ogromne rezerve nafte. Edited December 4, 2013 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 aj videću kad se budemo čuli, ne pre vikenda on radi kontrolu koda (ne znam tačno kako se zove radno mesto, znam da proverava da li ima grešaka u kodu) i razvaljuje se od posla ne zna gde mu je glava, bukvalno Mozda neka informacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 on radi kontrolu koda (ne znam tačno kako se zove radno mesto, znam da proverava da li ima grešaka u kodu) Tester? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Ili quaility assurance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Mozda neka informacija? nisam se čuo s njim, jebi ga javim ti čim ga budem zvao Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 nisam se čuo s njim, jebi ga javim ti čim ga budem zvao Ok ok, ja samo da proverim da me nisi zaboracio slucajno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 nisam, nego za vikend nisam bio u Beogradu, a ove nedelje imam nenormalno mnogo posla, pa nisam stigao videću sad za vikend 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Khm khm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 To je tako kad se uzdaš u Kuruza, treba on da crveni a ne pošten narod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 kaže čovek da nema pojma kakve su početne plate za zaposlene koji su tek završili fakultete ali da ih ima sve više i više, tako da pretpostavljam da su uslovi dobri što se tiče plata, nije hteo da kaže koliku ima, ali njegova porodica fino živi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Imam jedno pitanje za one koji su upuceni. Juce sam povredila ledja u toku obuke za prvu pomoc (znam, ironija), to je obavezna obuka za firmu. Da li to moze da se okarakterise kao povreda na radu i da li u tom slucaju imam pravo na 100% placeno bolovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Koliko dugo radiš tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Godinu i 2 meseca, ugovor na neodredjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Pitao sam te jer ostvaruješ pravo na naknadu (bolovanje) ukoliko radiš duže od 3 meseca neprekidno, ili 6 meseci u prekidima u prethodnih 18 meseci. Jbm li ga, 95% sam siguran da imaš pravo na 100% nadoknadu, a ja bih, kao pravnik, to okarakterisao kao povredu na radu. Ako ti nadležni tako procene, imaš pravo na tih 100%. Sad, vidi šta ti je bolje.... Ako je privatna firma, mogu da ti daju i otkaz posle bolovanja. U tom slučaju prihvati šta ti daju. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 kaže čovek da nema pojma kakve su početne plate za zaposlene koji su tek završili fakultete ali da ih ima sve više i više, tako da pretpostavljam da su uslovi dobri što se tiče plata, nije hteo da kaže koliku ima, ali njegova porodica fino živi Hvala puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Pitao sam te jer ostvaruješ pravo na naknadu (bolovanje) ukoliko radiš duže od 3 meseca neprekidno, ili 6 meseci u prekidima u prethodnih 18 meseci. Jbm li ga, 95% sam siguran da imaš pravo na 100% nadoknadu, a ja bih, kao pravnik, to okarakterisao kao povredu na radu. Ako ti nadležni tako procene, imaš pravo na tih 100%. Sad, vidi šta ti je bolje.... Ako je privatna firma, mogu da ti daju i otkaz posle bolovanja. U tom slučaju prihvati šta ti daju. . Tako nesto sam i ja mislila. Inace je bolovanje placeno 60%. Otkaz necu dobiti posle bolovanja sigurno, trebam im tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Svaka povreda na radnom mestu ili na putu do i od radnog mesta se karakteriše kao povreda na radu. Bar je kod mene tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts