WIZARD OF GORE Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Mogul moj burazer od tetke je tamo radio (a možda još uvek radi, nisam siguran) to je beše u Ruzveltovoj?
perzekjušn menijak Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Jebem ti i život i posao više, svaki dan po ceo dan. Ipak bolje s'poslom nego bez njega.
kuruz Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 meni u petak počeo odmor, al sam i danas išao na neki sastanak zanimljivije mi da pričam sa ljudima iz Svetske banke nego da sedim besposlen do uveče 9
Lord Iffy Boatrace Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 meni u petak počeo odmor, al sam i danas išao na neki sastanak zanimljivije mi da pričam sa ljudima iz Svetske banke nego da sedim besposlen do uveče A da kupis playstation i xbox konzole ?
Lord Iffy Boatrace Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 PS4 planiram negde u novembru da uzmem Sta ima od ekskluziva a da te interesuje za PS4 da je izaslo?Pitam jer za mene trenutno bas nista za tu konzolu nema a posedujem je,iskreno za sada je bacen novac ,jos uvek cepam Ps3 i 360 uveliko ...
kuruz Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 GTA ostalo brag prati, mene bi još PES/FIFA interesovali
Oak Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Kuruze je l po zakonu radnik ima pravo na dan odmora u toku nedelje ili može da radi svih sedam dana?
kuruz Posted August 15, 2014 Report Posted August 15, 2014 mora biti 24 časa neprekidnog odmora u toku nedelje ima i nekih caka, čitaj deo o nedeljnom odmoru u Zakonu o radu
lemmy sixx Posted August 15, 2014 Report Posted August 15, 2014 GTA ostalo brag prati, mene bi još PES/FIFA interesovali GTA ce biti na pc-u dogodine. zanimljivije mi da pričam sa ljudima iz Svetske banke nego da sedim besposlen do uveče Ajd stavi to na fejsbuk status. Pacercino. 4
Oak Posted August 15, 2014 Report Posted August 15, 2014 mora biti 24 časa neprekidnog odmora u toku nedelje ima i nekih caka, čitaj deo o nedeljnom odmoru u Zakonu o radu ovo me je interesovalo, hvala.
Havočka Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Ako nekome treba posao i priča fluent/native engleski, i nije mu mrsko da sedi u kancelariji, neka se javi 1
Havočka Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 pocetna 45 posle tri meseca 55 +mogucnost napredovanja solidna jer je mali tim i mala firma sa tendencijom da se siri 1
Fapril ethereal Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 a cime se bavi firma?chetovanjem na engleskom? 4
Guest HEFEST Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Dobra je to prica. Prvi bih se prijavio da nisam zaposlen. Koja je oblast u pitanju tj. cime se bavi firma i gde joj je lokacija. Mozda nadjem nekog kandidata.
ShinigamY Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 kontam da je neki call centar / support nesto, ko Transcom i ostale po celom svetu
Havočka Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Support preko maila i telefonom, ja radim kampanju za neku timeshare kompaniju, pregovaramo sa samsungom, ne znam za šta im trenutno treba, nisam na tolikom položaju Beograd, savski venac, blizu autokomande 1
Oak Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Pih to taman kod mene u kraju, prijavio bih se ali nisam fluent ):
Havočka Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Jbg Oak, možda bude uskoro kampanja na srpskom, javiću ti @svi ostali trenutno je otvoreno tri mesta, ne bih da me iko pogrešno shvati, ovo postujem baš ovde jer znam kako se živi i jer ne vidim zašto ne bi zaposlili nekoga ko mi je iole blizak umesto nekog randoma, jer se zaista trudimo da funkcionišemo kao tim gde se niko ne oseća neprijatno, i ne znak koga ću ako ne vas. Ja se sjajno provodim na poslu, upoznala sam ljude koji su neko za ceo život i prosto bih pre to delila sa vama nego sa nekim levim sa infostuda. Još jednom, pošaljite pp, posao nikad lakši, kolege (meni) nikada bolje i u principu, dok se nema bolje, fenomenalna varijanta. 14 3
Recommended Posts