Jump to content

Posao

Guest Administrator

Recommended Posts

Posted

Hoćeš, nakon što dobiješ posao i zaradiš lovu. ;)

na mesečnom nivou zaradim 2 000 evra, pa naviše... ali nikad manje jeb'o nisam. štaviše, u poslednje vreme me turobna nejebica tišti. koliko vidim tebi nikad bolje. nakrivio kapu pa uživaš, i ubiraš plodove minulog rada. sve mi se to vraća kao bumerang, 'bem te u usta te jebem.

• Upvote 1
Posted

SEO ti je najveće prodavanje muda za bubrege od kad je weba. Tj ne SEO sam po sebi nego tzv SEO stručnjaci koji naplaćuju svoje usluge a ne rade ništa.

Sve što treba da znaš o tome možeš da naučiš u roku od 2 dana i da potrošiš još toliko da pravilno optimizuješ sajt.

Neke od najbitniji stvari.

- Puno originalnog sadržaja. Originalnog znači da nije copy paste od bilo gde sa neta.

- Da se sadržaj redovno dopunjava (najbolje imati bilo kakav CMS).

- Dobro napisani title, meta tagovi i pravilan raspored html elemenata od h1 pa na dalje. Sav content naravno u p tag, popuniš alt i title tagove svuda.

- Linkovanje ka tvom sajtu sa relevantnih drugih sajtova koji su dobro rankirani na google.

- Obavezno instalirati Google Analytics i pratiti posetu.

To su neke osnove, možda sam nešto propustio.

Izvin'te nas na offu.

Posted (edited)

:haha:

SEO ti je najveće prodavanje muda za bubrege od kad je weba. Tj ne SEO sam po sebi nego tzv SEO stručnjaci koji naplaćuju svoje usluge a ne rade ništa.

Sve što treba da znaš o tome možeš da naučiš u roku od 2 dana i da potrošiš još toliko da pravilno optimizuješ sajt.

Neke od najbitniji stvari.

- Puno originalnog sadržaja. Originalnog znači da nije copy paste od bilo gde sa neta.

- Da se sadržaj redovno dopunjava (najbolje imati bilo kakav CMS).

- Dobro napisani title, meta tagovi i pravilan raspored html elemenata od h1 pa na dalje. Sav content naravno u p tag, popuniš alt i title tagove svuda.

- Linkovanje ka tvom sajtu sa relevantnih drugih sajtova koji su dobro rankirani na google.

- Obavezno instalirati Google Analytics i pratiti posetu.

To su neke osnove, možda sam nešto propustio.

Izvin'te nas na offu.

koji sam ja noob majko moja..pretpostavio sam da su prodavci muda,ali ne toliki :haha:

inace tek treba da idem na brifing sa klijentom..

preliminarni dogovor je bio da odradim neku jednostavnu HTML\CSS prezentaciju,sa eventualno nekim jQuery slideshow-om..

hteo sam da to bude nesto koliko toliko originalno,a pravo da ti kazem nisam ni razmisljao o CMS-u,jer nisam jos eksperimentisao sa tim stvarima..

dakle CMS je zahvalniji sto se tice SEO?

Edited by Fapril ethereal
Posted

pa i nece u tome je problem..ja cu biti potpuno odgovoran za sajt..

ne znam ni koje bi informacije neko dodavao na sajt,posto tu treba da budu osnovni podaci o firmi,slike mashina sa karakteristikama i kontakt..i to je to..

nego,nesto sam hteo da te pitam,ali necu ovde,da ne gusimo temu..

Posted

Da su SEO prodavaci muda jesu :D U mojoj firmi dosao jedan kao, radio za Burek forum kao SEO, imao neke rekomendacije, projekte, sta ti ja znam, i posle nedelju dana smo ga oterali xD Lik nije znao nista. Mozda prodavao maglu tako nekim likovima koji pojma nemaju o tome, ali nama kojima je SEO za samu firmu veoma bitan, nije mogao. Sedeo lik 8 sati dnevno, pio kafu, guglao, ajd da je napisao makar spisak stvari koje treba uraditi, kontent koji treba izmeniti, uraditi analizu sajta, ovo ono, makar osnove, nista... A trazio je cetvorocifrenu platu. Morgen malo.

Posted

Синоћ причам с другаром који ради advergaming, рече да је плаћен 15 евра на сат и да се убија од посла.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...