ShinigamY Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Hahahaha tek sad videh typo Super bio prvi radni dan, prvih dva sata shetnja, upoznavanja, neki brifing klasican... Nakon toga, upoznavanje sa arhitekturom projekata na kojima cu raditi, jedno 2 sata, smor. Nakon toga kolege me izvele na rucak, castili (cool kolege), izvalio koje su dobre ribe i slobodne u firmi i tako. Ja proso super, a Kuki ? 1
johnnyzzz Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 kuki može samo da se pohvali da je izljubio glavnog advokata, mada kontam da je još rano... raspitivao sam se malo pre razgovora, advokat koji je glavni u kancelariji je bio u upravi KK Crvena Zvezda i ja reko' danas da pišem neki tekst o navodnoj fuziji Zvezde i FMP-a i da znam gde je bio, a on odgovara: "ma da, bio sam tamo, ali kakva Zvezda, ovo nema veze sa Zvezdom, a i ja navijam za Partizan" došlo mi da ga izljubim
kuruz Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 ja bio tri puta u sudu, pa do nekog zavoda, onda do PC Ušće, glumio kurira posle pisao neke podneske, to je ono što je u stvari suština jeste da su jednostavni, ali odmah su mi dali to da radim, a to je za pripravnike bitno, nisu me slali po pogačice i jogurt svi su mladi u kancelariji, osim advokata koji je mene "draftovao", on je stara kajla atmosfera opuštena, ali se radi ceo dan, nema nikakve zvanične pauze, nego svako jede kad stigne danas ladno holandski princ zove glavnog advokata, to mu je prijatelj al najjače mi je što smo se drugar sa kojim sam divljao po tribinama i ja zaposili u razmaku od dva dana, on u jednoj velikoj revizorskoj kući, ja u ovoj jakoj kancelariji sad će život da nam bude ovakav
vudun Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 postao čovek, okajao grehe, stao na svoje noge. žvaćite brdo smegme, teletabisi!
kuruz Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 danas sam saznao neke detalje bilo nas je oko 30 na razgovoru, a ko zna koliko se prijavilo čovek koji me je odabrao je pre 2-3 godine bio generalni direktor JAT-a samo sam na Jumetalu najgori lik ikad
serblackbeard Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Ови у Тетрапаку расписали конкурс за неких 25-30 радних места, по неким причама које сам чуо преко 3000 пријава су добили.
Guest HEFEST Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Tako je sada svuda u Srbiji. kod nas se otvorila nova Fortuna market i za 50 radnih mesta prijavilo se 2500, a prosle godine za veci objekat od 150 radnih mesta prijavilo se 3500.
Генеральный Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 није чудо, то је одлична фирма, ево њиховог биланса за 2012: http://i237.photobucket.com/albums/ff276/generalni/tetra_zpsc1708140.jpg упоредимо их са Сименсом: http://i237.photobucket.com/albums/ff276/generalni/siemens_zpse4429689.jpg Тетра са 4х мање људи има 4х већу добит (наравно, ово је без дубоке финансијске анализе, али ипак, имају огроман промет за тако мали број људи...)
serblackbeard Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Она тетрапак амбалажа је невероветно скупа (монопол па им се може), из Милановца извоз иде у педесетак земаља (чак у Иран, Сингапур, Тајланд, Чиле...), машине нове (за задње 4 године су купљене нове или ремонтоване старе које сад раде као нове) па нема неких застоја и прекида производње и на крају нема гомиле паразита у управи који ништа не раде а примају плату.
kuruz Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 reče mi drugar da se na konkurs za jedno radno mesto tehnologa u nekoj čačanskoj firmi prijavilo više od 2500 ljudi
johnnyzzz Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 na konkurs za betmena grada niša se prijavilo 1200 ljudi, a kontam da u srbiji ima bar duplo više tehnologa nego betmena...
Генеральный Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 40% тих бетмена је радило у државним фирмама ал их сад нико неће због година старости
Night's Blood Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 (edited) Bila ja juce u posti i neka matora se zali: "Sad sam bila u AIK banci sve neki mladi rade nista ne znaju, ne treba njih zaposljavati!" Izvini baba, tvoja generacija se rodila naucena i sa iskustvom. Ladila si jaja u nekoj drzavnoj firmi citav vek i sad si nasla da seres. Kako se samo iznerviram na ovakve gluposti. Edited July 2, 2013 by Night's Blood 6
Antikristina Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Da, da. I sve ih treba proterati u Kanadu. 3 2
sale 3sm Larry Flynt Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Da, da. I sve ih treba proterati u Kanadu. 1 1
Stolet Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Ima tehnologa koliko hoćeš, postoje tehnološki fakulteti tako da iz njih svake godine izlaze stotine/hiljade svežih tehnologa. Država je takva kakva je pa mnogi ljudi drugih struka rade na mestima na kojima bi trebali biti tehnolozi, npr. ima dosta hemičara na njihovim mestima
Antikristina Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 @ Sale Blame Canada! Mada sam ja mislila na 'Državni Posao', al' može i SP.
Lou Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 čovek koji me je odabrao je pre 2-3 godine bio generalni direktor JAT-a Kako se zove? Ako je to onaj na koga mislim, čuo sam iz prve ruke kako je uništavao firmu i nakrao se para tamo.
Recommended Posts