Night's Blood Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Za infostud znam, hvala za drugi.
lemmy sixx Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Koje sajtove obilaziti za trazenje posla? Moram da pocnem borbu sa vetrenjacama. http://www.russianbrides.com/ 1 1
B@K@ Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Pošto te zanima profesura, kreni od zvaničnih instanci - NSZ, tj. NSZ - najnoviji oglasi
Baal Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Night's Blood, ostavi biografiju i na www.bestjobs.rs.
soul wandering Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Da, a ima i sajt www.boljiposao.com, posalji i tu biografiju, i mozes se prijaaviti da ti svakodnevno na mail stizu obavestanja...
Guest Administrator Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 boljiposao , lakodoposla kako smesna imena , mislim , ironicna
soul wandering Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 E kad bi postojao sajt www.lakodovezezaposao.rs 2
Sisus Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Još samo fali "srecniljudi" www.srecnozaposleni.com 1
Night's Blood Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 (edited) Jbt, sve sto je vezano za moju struku je u N. Pazaru. A vidi sto ovi moji sa faxa kenjaju, a primaju one koji najdublje udju u bulju. http://www.nsz.gov.rs/page/info/sr/expiringItem.html?view=story&id=13619§ionId=37 http://www.russianbrides.com/ Zanimljivo, ali daleko od moje struke. Hvala svima za savete, peecesljacu sjatove. Edited October 14, 2010 by Night's Blood
Nisko_Se_Mazim Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 (edited) @Night Blood Batali te konkurse, cisto su gubljenje vremena Svi oglasi za skole u Poslovima su namesteni tj zna se vec unapred ko ce tu raditi i po mesec dana pre oglasa, a oglas moraju da objave po zakonu da ispostuju formu i to se desava kada je mesto uveliko popunjeno Desi se ponekad da je konkurs i regularan tj mesto je zaista slobodno, ali to je zaista retko Ako hoces da radis u skoli pocni da trazis vezu ili nekoga ko zna coveka koji ima neku vezu i fokusiraj se na to kontakte i ovo ono, nemoj gubiti vreme na ove gluposti, to ti iz iskustva pricam Edited October 14, 2010 by Nisko_Se_Mazim
soul wandering Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Sve se slazem, tako da cisto mozes da konkurises jer ne gubis nista naravno, ali jedan od sto se zaposli preko konkursa a bez veze...
Dark_Elf Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Ako hoces da radis u skoli pocni da trazis vezu ili nekoga ko zna coveka koji ima neku vezu i fokusiraj se na to kontakte i ovo ono, nemoj gubiti vreme na ove gluposti, to ti iz iskustva pricam Skroz tačno... samo poznanstva...
Night's Blood Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Budi čvrsta u struci i lomna u struku. @Ostali - Ne planiram da se ogranicavam samo na konkurse, znam da od toga nema puno vajde, ali nista me ne kosta da konkurisem.
kuruz Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Opet, i to je dobro kada uzmeš u obzir da su pravnici na stažu 2 godine za džabe, to je stvarno iživljavanje. I još uzeti u obzir da na stažu dobiješ da radiš gluposti koje sve druge smaraju. Зависи од адвоката до адвоката, није свуда исто. Интересантно, свако очекује да истог дана када дипломира нађе посао у струци, одмах добије високу плату итд. Не иде то тако.
Grobodan Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Znam da neki i hoće da plate, ali to je neka slaba cifra, bar koliko sam ja čuo. Sa mnogima sam pričao i najviše je jedan lik dobijao 200 evra mesečno. Jesi ti čuo da neko ima više, baš me zanima? A za ovu drugu rečenicu se slažem potpuno, ima da se dobro guzica guli dok se ne dođe negde. Šteta samo što čoveku prođu najbolje godine u tom procesu.
Bata Trokrilni Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Ako hoćeš posao: ostavi biografiju na www.blowjobs.rs.
kuruz Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 (edited) Znam da neki i hoće da plate, ali to je neka slaba cifra, bar koliko sam ja čuo. Sa mnogima sam pričao i najviše je jedan lik dobijao 200 evra mesečno. Jesi ti čuo da neko ima više, baš me zanima? A za ovu drugu rečenicu se slažem potpuno, ima da se dobro guzica guli dok se ne dođe negde. Šteta samo što čoveku prođu najbolje godine u tom procesu. Почетна плата је мала, али две године је период сасвим довољно дуг да би се приправник показао као неко кога вреди запослити и дати много већу плату. Чак има случајева да људи добијају већу плату током приправничког стажа. Другар ми причао о свом познанику кога је примио адвокат који брани неке од хашких оптуженика. Ено га сад у Холандији, бере паре. Сећам се говора професора социологије у првој години у којем је рекао да свако ко замишља да ће већ после три, четири године посла моћи да плати стан или кућу, кола, скупе годишње одморе итд. живи у облацима. И још нешто морам да додам. Студенти се код нас углавном не интересују за било шта што има везе са оним што ће им бити занимање а што се не предаје на факултету. Многи ЕТФ - овци не умеју ни систем да подигну, а камоли нешто више од тога, на мом факултету је стање још тужније итд. Edited November 23, 2010 by Куруз
feyd Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 И још нешто морам да додам. Студенти се код нас углавном не интересују за било шта што има везе са оним што ће им бити занимање а што се не предаје на факултету. Многи ЕТФ - овци не умеју ни систем да подигну, а камоли нешто више од тога, на мом факултету је стање још тужније итд. sa ovim se slažem - mi smo (moja firma) pre godinu dana zaposlili neku devojku koja je bila apsolvent na ekonomiji (neki finansijski menadžment ili slično), sa namerom da je obučimo i zaposlimo full time kad diplomira. nakon godinu dana "rada" kod nas, cura još uvek nije najsigurnija u ono što mi zapravo radimo niti pokazuje bilo kakvo interesovanje da ukapira. jbg, u atmosferi opšte nemotivisanosti nije lako pronaći ljude koji su zapravo voljni da rade.
Night's Blood Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Ja bih bila srecna kad bih nasla firmu u kojoj bih stazirala, nadam se da cu uspeti do sledeceg konkursa "prva sansa". Je l' ima neko iskustva sa onim kreditima sa biroa, za preduzetnike?
Recommended Posts