Jump to content

Posao

Guest Administrator

Recommended Posts

neki okvirni plan je 5,6 ari pod plastenicima, i da se to pred-sezonsko povrcje prodaje na pijaci, u teoriji, to su okej pare da ulete u kucjni budzhet da pomognu, naravno, tamo negde u grockoj ili vrchinu cje rachuni biti dosta manji, shto mi je realno i najvecji problem sad u begeu, iako nisam ni blizu centra

dakle, poshto je u planu pijaca, distribucija nije problem, mene vishe zanimaju iskustva oko troshkova na opremu, znam ljude koji se bave poljoprivredom, al bez plastenika, tako da od njih nemam vishe informacija nego shto mogu i sam da nadjem preko gugla..

odlicna ti je ideja , treba ti 20 hiljada po plasteniku velicine 10 duzina , 4 sirina , 2 m visina , treba ti za djubre stajsko , treba ti za humus zemlju i trebaju ti semena i rasada , i normalno navodnjavanje , ako hoces da radis u sezoni , znaci ne zimi kad treba grejanje .

Ja radim na kopu Tamnava zapadno polje i zivot mi je uzasan posledicno uzrocno zbog tog posla !

Telvent DMS?

burazer od tetke radi tamo, mogu da se raspitam

doduše, on je mator, 43 godine, ali možda zna nešto o mlađim kolegama

Da da, bivsi Telvent DMS, a sada Schneider Electric DMS.

Bio bih ti zahvalan ako bi se raspitao. Price idu od "sve super, uvaljuj se ako mozes" do "klasicni robovlasnici i izrabljivaci bezi dalje". Najbitniji detalj od koje cifre krecu pocetne plate. :-)

Znaci robovlasnici. Nekada i robovlasnici daju dobru platu pa imas bar neku satisfakciju, ali iz mog iskustva cak daju i neku bedu, a dirincis kao konj.

Evo juce sreo nekog druga, bivseg narkomana, dosao u opstinu da se zeni. Ona starija od njega 10 godina i sva se raspala. On se zaposlio na Novom Beogradu u nekom restoranu i bije platu 70000. Pa jebo te lebac vecina ljudi sa fakultetima nema toliko. Lik niti je imao neko radno iskustvo niti je sposoban u bilo kom smislu. Razmisljam da batalim ovu bedu u opstini i da dodjem u BG da postanem gradonacelnik umesto Djilasa i ove grupe "strucnjaka".

Dovoljno je da glasate i da na svirkama zovete narod na revoluciju, a ja cu uvek raditi za vase dobro. Moja familija je casna i postena od kad je sveta i veka i ni jedan clan nije ukaljao ime iste. Uz moje radikalne mere Beograd bi postao kulturna prestonica Evrope, a nasi mladi bi najzad ostali bez svih onih blinkersa i winkersa iliti naocnjaka koji konjima ipak vise prilice. Ma svi biste imali picke ko salate i plate kao da imamo ogromne rezerve nafte.

Edited by HEFEST

kaže čovek da nema pojma kakve su početne plate za zaposlene koji su tek završili fakultete

ali da ih ima sve više i više, tako da pretpostavljam da su uslovi dobri

što se tiče plata, nije hteo da kaže koliku ima, ali njegova porodica fino živi

Pitao sam te jer ostvaruješ pravo na naknadu (bolovanje) ukoliko radiš duže od 3 meseca neprekidno, ili 6 meseci u prekidima u prethodnih 18 meseci.

Jbm li ga, 95% sam siguran da imaš pravo na 100% nadoknadu, a ja bih, kao pravnik, to okarakterisao kao povredu na radu. Ako ti nadležni tako procene, imaš pravo na tih 100%. Sad, vidi šta ti je bolje.... Ako je privatna firma, mogu da ti daju i otkaz posle bolovanja. U tom slučaju prihvati šta ti daju. ;).

Pitao sam te jer ostvaruješ pravo na naknadu (bolovanje) ukoliko radiš duže od 3 meseca neprekidno, ili 6 meseci u prekidima u prethodnih 18 meseci.

Jbm li ga, 95% sam siguran da imaš pravo na 100% nadoknadu, a ja bih, kao pravnik, to okarakterisao kao povredu na radu. Ako ti nadležni tako procene, imaš pravo na tih 100%. Sad, vidi šta ti je bolje.... Ako je privatna firma, mogu da ti daju i otkaz posle bolovanja. U tom slučaju prihvati šta ti daju. ;).

Tako nesto sam i ja mislila. Inace je bolovanje placeno 60%. Otkaz necu dobiti posle bolovanja sigurno, trebam im tamo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...