Berliner Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 sve se vraca sve se placa se odnosi na onog koji je duzan ili skrivio a ne na nekog treceg, na primer ja tebi zapalim kucu ti meni zapalis kucu. ovo je kao cale ce biti ljut na kcer i nervirace se sto je dobila nisku ocenu i onda mu se kao vratilo. nebuloza. em nije srazmerno odnosno nije prava satisfakcija, em strada neko ko nista nije kriv. A jes', ona će da pita ćaleta okle mu pare i je li ukrao mislis da nece nista reci, nego ce pametno precuti? oce malomoj nisu deca takva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Ne kapiram šta hoćeš da kažeš, ali nema veze Poenta je da nije kriva, mada ja nisam za to uzimanje gomile para za kojekakve gluposti od roditelja (sve i da su ih pošteno zaradili) s obzirom da to nije baš dete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Mala, pre svega, nije cvećka, ali opet nije fer porušiti je i dati nižu ocenu, ako nije zaslužila. A NB to neće ni uraditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Za te pare što ti je dužan iscimaj Hefesta, on će to da ti reši. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Verujem da neće (a lepo je i rekla), a svakako ne znam ni da li bi mogla, jer nije sama u komisiji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 (edited) Naravski. @upade Ivet Edited June 10, 2014 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Sins of the fathers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hCc0OUKkRQE mnogo dobra stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 sve se vraca sve se placa se odnosi na onog koji je duzan ili skrivio a ne na nekog treceg, na primer ja tebi zapalim kucu ti meni zapalis kucu. ovo je kao cale ce biti ljut na kcer i nervirace se sto je dobila nisku ocenu i onda mu se kao vratilo. nebuloza. em nije srazmerno odnosno nije prava satisfakcija, em strada neko ko nista nije kriv. I ti mi neki viligant...ccc...kako ne kapiras pakleni plan jebote. Cale popizdi, dodje tamo da se raspravlja sto je jegova mala pala a svi prosli, kad ono prc....tamo Snajka Varvarka....tu bi ja sad dodao neku tron/fotelju na kojoj sedi Snajka i gladi neku macketinu u krilu...naravno zamracena prostorija i Sisus da glumi podanika. I uz opaki zli smeh kaze-ce prodje kad vrnes pare(tu jos doda deset puta vecu kamatu na dugovanje) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Uz opaki zli smeh kaze vrati mene dvjesto eura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Danas idem na polaganje mature u tekstilnu skolu, ocenjivacu rad klinki kod cijeg sam tate radila u stampariji. Da sam djubre dobila bi ocenu u skladu sa lovom koju mi on duguje vec 1.5 godinu. Nekad pozelim da sam djubre. ne raspravljaj sa njom NABODI JEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 I ti mi neki viligant...ccc...kako ne kapiras pakleni plan jebote. Cale popizdi, dodje tamo da se raspravlja sto je jegova mala pala a svi prosli, kad ono prc....tamo Snajka Varvarka....tu bi ja sad dodao neku tron/fotelju na kojoj sedi Snajka i gladi neku macketinu u krilu...naravno zamracena prostorija i Sisus da glumi podanika. I uz opaki zli smeh kaze-ce prodje kad vrnes pare(tu jos doda deset puta vecu kamatu na dugovanje) \ i onda matori kaze prijavicu te sefu, ispricacu sve direktoru i onda naprave komisiju za polaganje, mala polozi a najc dobije nogu. jea! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 A pa zato tu stoji taj podanik Sisus, sa dvorukim maljem(opciono macem, śekirom, katanom, satarom, hiltijem, pijukom, otkopanim kalasom jos iz proslog rata...) kao osiguranje da ovaj ne moze dizadje dok ne vrati dug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Danas sam rekla koleginici (radile smo zajedno kod tog lika, a sad radimo zajedno u trenutnoj firmi) da sam joj u komisiji. Komentar je bio "ona stigla do mature?!". Baj d vej, cera polaze tek u cetvrtak. Moracemo snimiti neku seriju po ovom vasem scenariu, kakav bre Gejmotron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 izašlo i u blicu http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/472544/Dobili-otkaz-mejlom-u-nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Da, zvali su dosta ljudi juce iz blica, niko ne zna odakle im brojevi. Cini mi se i Kurir isto. Zainteresovali su se kada su culi da je ovaj Konstantin Vuk Savicevic, sin onog direktora Geneksa protiv koga je sada neka istraga ili sta vec, pa taman da uklope njuske u jednu pricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Šta li na sve to kaže Simon Balša Bulatović? Kakve li su ovo udbaške mutljavine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 i onda matori kaze prijavicu te sefu, ispricacu sve direktoru i onda naprave komisiju za polaganje, mala polozi a najc dobije nogu. jea! O falim te bože neko razmišlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Pa zato je moja verzija bolja. Dovedes mog ortaka Konana Simerijanca i kada ga covek vidi i nazre svoju blisku propast ima da da sve sto ima, a ne samo ono sto duguje. Problem je samo sto meni niko ne veruje, a najgore sto jos nikada zalud nisam vikao -Upomoc Vuuuuk!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 jer kada vuka spaziš ili čopor celi ti ga ispresavijaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Ja ti verujem, Hefi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Inace, strasno koliko klinci nemaju pojma. Rade maturski a nije im jasna osnova. Ovaj put ne mogu da okrivim profesore, isti su i meni predavali i znam da se bas trude i strucni su. A tek disciplina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 @Shinigamy: Jel ima nesto novo, ste makar stvari uzeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 E, pitao me i Jare sinoc na The Stone, pa taman sedoh da pojasnim Da, bili smo u cetvrtak, pozvani od strane doticnog Radeta Sevica, link ispod: On nam je dao resenje o likvidaciji, pokupili smo svoje stvari, i fazon rekao nam je u fazonu da se molimo i nadamo da izvucemo ovih 8 radnih dana iz juna, a da se od placenog za godisnji odmor oprostimo. Kao i placeno za zakonski otkazni rok. Takodje, bilo je nekih upada po licnim fejsbuk nalozima i citanja na skrivenoj grupi koju smo koristili za koordinaciju medju nama zaposlenima, al dobro, o tome malo kasnije ce biti price. Sto se tice pravne strane, mi smo podneli tuzbe, nas 30-40 u inspekciju za rad, sve je pokrenuto, preispituje se ceo slucaj, i odmah nam je receno da je tu bilo mnogo gresaka, sve je odradjeno muljavo i nikakvo, i sigurno ce biti nekih kazni. U medjuvremenu su nam se javile neke advokatske kuce, ne znam tacno koja je u pitanju, kolega me je zvao da me pita, uglavnom kaze da je ta advokatska kuca ponudila nam da nas predstavlja i tuzi firmu, bez ikakve nadoknade, samo fazon da rade "For fame and glory" tj da im se ime provlaci po novinama itd, a ako izgubimo, mi nista nemamo sa tim. U sustini, nemamo nista da izgubimo, i tuzicemo sigurno za junsku platu, godisnji odmor i otkazni rok, sto nam po zakonu pripada. A inace nas pravnik iz firme je dobijao pretnje da to ne radimo, jer nas je on to savetovao od starta ... Eto, to je odprilike to, svi smo u potrazi za poslom, ja prosao vec par krugova u par jakih programerskih firmi, tako da samo cekam da vidim gde sam prosao do kraja i da odaberem firmu sa najboljim uslovima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 (edited) Inace zaposlih se u Mogul (www.mogul.com), Svedska firma, uslovi odlicni, ekipa odlicna, projekti odlicni. Bukvalno nemam na sta da se pozalim, i dodatno na to, sef kancelarije u Stockholmu i sef meni na nekim projektima, death metalac. Da sam biro, ne bi mogao bolje Evo njegovog benda, odmah mi poslao link Edited July 2, 2014 by ShinigаmY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts