Jump to content

Posao

Guest Administrator

Recommended Posts

sve se vraca sve se placa se odnosi na onog koji je duzan ili skrivio a ne na nekog treceg, na primer ja tebi zapalim kucu ti meni zapalis kucu.

ovo je kao cale ce biti ljut na kcer i nervirace se sto je dobila nisku ocenu i onda mu se kao vratilo. nebuloza. em nije srazmerno odnosno nije prava satisfakcija, em strada neko ko nista nije kriv.

A jes', ona će da pita ćaleta okle mu pare i je li ukrao

mislis da nece nista reci, nego ce pametno precuti? oce malomoj nisu deca takva

sve se vraca sve se placa se odnosi na onog koji je duzan ili skrivio a ne na nekog treceg, na primer ja tebi zapalim kucu ti meni zapalis kucu.

ovo je kao cale ce biti ljut na kcer i nervirace se sto je dobila nisku ocenu i onda mu se kao vratilo. nebuloza. em nije srazmerno odnosno nije prava satisfakcija, em strada neko ko nista nije kriv.

I ti mi neki viligant...ccc...kako ne kapiras pakleni plan jebote.

Cale popizdi, dodje tamo da se raspravlja sto je jegova mala pala a svi prosli, kad ono prc....tamo Snajka Varvarka....tu bi ja sad dodao neku tron/fotelju na kojoj sedi Snajka i gladi neku macketinu u krilu...naravno zamracena prostorija i Sisus da glumi podanika.

I uz opaki zli smeh kaze-ce prodje kad vrnes pare(tu jos doda deset puta vecu kamatu na dugovanje) :red:

• Upvote 1

Danas idem na polaganje mature u tekstilnu skolu, ocenjivacu rad klinki kod cijeg sam tate radila u stampariji. Da sam djubre dobila bi ocenu u skladu sa lovom koju mi on duguje vec 1.5 godinu.

Nekad pozelim da sam djubre.

ne raspravljaj sa njom

NABODI JEEE

I ti mi neki viligant...ccc...kako ne kapiras pakleni plan jebote.

Cale popizdi, dodje tamo da se raspravlja sto je jegova mala pala a svi prosli, kad ono prc....tamo Snajka Varvarka....tu bi ja sad dodao neku tron/fotelju na kojoj sedi Snajka i gladi neku macketinu u krilu...naravno zamracena prostorija i Sisus da glumi podanika.

I uz opaki zli smeh kaze-ce prodje kad vrnes pare(tu jos doda deset puta vecu kamatu na dugovanje) :red:

\

i onda matori kaze prijavicu te sefu, ispricacu sve direktoru i onda naprave komisiju za polaganje, mala polozi a najc dobije nogu. jea!

• Upvote 1

Danas sam rekla koleginici (radile smo zajedno kod tog lika, a sad radimo zajedno u trenutnoj firmi) da sam joj u komisiji. Komentar je bio "ona stigla do mature?!". :haha:

Baj d vej, cera polaze tek u cetvrtak. :D

Moracemo snimiti neku seriju po ovom vasem scenariu, kakav bre Gejmotron. :haha:

Da, zvali su dosta ljudi juce iz blica, niko ne zna odakle im brojevi. Cini mi se i Kurir isto. Zainteresovali su se kada su culi da je ovaj Konstantin Vuk Savicevic, sin onog direktora Geneksa protiv koga je sada neka istraga ili sta vec, pa taman da uklope njuske u jednu pricu.

Guest HEFEST

Pa zato je moja verzija bolja. Dovedes mog ortaka Konana Simerijanca i kada ga covek vidi i nazre svoju blisku propast ima da da sve sto ima, a ne samo ono sto duguje. Problem je samo sto meni niko ne veruje, a najgore sto jos nikada zalud nisam vikao -Upomoc Vuuuuk!!!!

E, pitao me i Jare sinoc na The Stone, pa taman sedoh da pojasnim :)

Da, bili smo u cetvrtak, pozvani od strane doticnog Radeta Sevica, link ispod:

On nam je dao resenje o likvidaciji, pokupili smo svoje stvari, i fazon rekao nam je u fazonu da se molimo i nadamo da izvucemo ovih 8 radnih dana iz juna, a da se od placenog za godisnji odmor oprostimo. Kao i placeno za zakonski otkazni rok. Takodje, bilo je nekih upada po licnim fejsbuk nalozima i citanja na skrivenoj grupi koju smo koristili za koordinaciju medju nama zaposlenima, al dobro, o tome malo kasnije ce biti price.

Sto se tice pravne strane, mi smo podneli tuzbe, nas 30-40 u inspekciju za rad, sve je pokrenuto, preispituje se ceo slucaj, i odmah nam je receno da je tu bilo mnogo gresaka, sve je odradjeno muljavo i nikakvo, i sigurno ce biti nekih kazni. U medjuvremenu su nam se javile neke advokatske kuce, ne znam tacno koja je u pitanju, kolega me je zvao da me pita, uglavnom kaze da je ta advokatska kuca ponudila nam da nas predstavlja i tuzi firmu, bez ikakve nadoknade, samo fazon da rade "For fame and glory" tj da im se ime provlaci po novinama itd, a ako izgubimo, mi nista nemamo sa tim. U sustini, nemamo nista da izgubimo, i tuzicemo sigurno za junsku platu, godisnji odmor i otkazni rok, sto nam po zakonu pripada. A inace nas pravnik iz firme je dobijao pretnje da to ne radimo, jer nas je on to savetovao od starta ... Eto, to je odprilike to, svi smo u potrazi za poslom, ja prosao vec par krugova u par jakih programerskih firmi, tako da samo cekam da vidim gde sam prosao do kraja i da odaberem firmu sa najboljim uslovima.

• Upvote 3

• 3 weeks later...

Inace zaposlih se u Mogul (www.mogul.com), Svedska firma, uslovi odlicni, ekipa odlicna, projekti odlicni. Bukvalno nemam na sta da se pozalim, i dodatno na to, sef kancelarije u Stockholmu i sef meni na nekim projektima, death metalac. Da sam biro, ne bi mogao bolje :haha:

Evo njegovog benda, odmah mi poslao link

Edited by ShinigаmY

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...