vudun Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 A evo, iz iskustva, kako se od 1000 bira 20 kojih dolaze na razgovor 1) isključe sve koji su poslali CV na pogrešnom jeziku 2) isključe sve koji imaju CV u kojem je sve ispisano u jednom paragrafu 3) isključe sve kojima bleji logo "Beograd noću" na slikama Onda dolazi fine tuning: 4) izbace sve koji nemaju veliko slovo u XVii 5) izbace sve koji ubace u mail srceparajuće propratno pismom 6) izbace sve nepismene 7) izbace sve sa typom Ostanu na 20 kandidata od kojih je 1) najmanje 4 imbecila 2) najmanje 5 pokušava da bude neprijatno duhovito 3) najmanje 5 je slagalo o bar jednoj bitnoj stvari u CVju 4) najmanje 2 je zakasnilo na razgovor 5) najmanje 1 se nije pojavio 6) najmanje 1 je manijak Jebeno nije lako Braća. Kao GM odjeb'o bih resurskinju i naknadno bih primio ove pod svoje skute.
LoveHateLove Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 (edited) otisao na YT da se podsetim starih dobrih dana i kultne pesme DRI, stoji prvi komentar: "been trying to hire someone at my shop, keep getting the wrong kind of people, looking for a long-haired metal head with at least one felony and an attitude problem, preferably someone who will be late all the time and as hung over as I am when we burn one before work. NO SUIT AND TIE GUYS at www.metalheadsarmory.com" Edited January 26, 2015 by LoveHateLove 3
Havočka Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Ja sam od tih što uvek zakasne na intervju Prvo mi je bio problem što ne mogu pre 11 da ustanem iz kreveta, onda to što nema vode u bojleru, onda moram da naoštrim kreon a rezač se magično izgubio, onda mi košulja nije opeglana, onda nema autobusa, onda je gužva na autokomandi, onda promašim sprat etc Čitav se svet okrene protiv mene kad treba da idem na intervju, do te mere da obujem dve različite patike i provalim na pola puta Počela sam da praktikujem prošlog leta da krenem 3 sata ranije i onda nađem kafić u blizini firme i zabodem tamo do 20 minuta pre početka intervjua 1 2
ShinigamY Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Hahahaha, pa ja tako radim uvek kad treba nesto bitno da odradim. Odem sat vremena ranije, izvidim okolinu, prosetam, sednem na klupicu ako je lepo vreme, odradim neki deo posla na laptop-u, posto ga uvek nosim sa sobom na intervjue, iskuliram Ne ides sigurno iz busa direkt zadihan na intervju. Los utisak. Ne podnosim osobe koje kasne na zalost, mislim da svaki moj sat vredi i nema poente da ga trosim cekajuci na nesto.
Havočka Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Naravno Najcrnje je to što inače uvek stižem po 10-15 minuta ranije gde god da krenem, osim kada treba da ostavim prvi utisak Tad kasnim, nebitno gde idem 1 2
Ranis Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Poz: Ako nekom treba posao: plata je fixna 25.000rsd + stimulacija do 5.000 rsd u zavisnosti od ucinka: evo ga oglas ovde: http://www.poslovi.rs/search_details_final.php?param=%D9%D1%AB%AD%A1nchjfe3&saPretrage=1
B@K@ Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 https://hot-milf.ls.rs/rs/ Do they even hire, bro?
jelchica Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 (edited) Iz pouzdanih izvora znam da je vlasnica firme u trenutku osnivanja bila u odgovarajućim godinama Ako vas tamo ne "prime" pokušajte u kozmetičkom salonu „Nestašna mačkica“ Edited February 10, 2015 by jelchica
Demon Seed Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Kad smo kod toga, odavno mi je zelja da odem kod legendarne Maje Galecic na sisanje.
Night's Blood Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Hahahaha... To kod sestre u komsiluku.
bo88gdan Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Jel ima neko ovde da radi neki posao a da to nije u kancelariji , banci , ordinaciji ?
Antikristina Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Ja, u poljoprivrednoj apoteci Al' nije baš stalan posao, niti dobijam pare, ispomažem porodicu
bo88gdan Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Ja, u poljoprivrednoj apoteci Al' nije baš stalan posao, niti dobijam pare, ispomažem porodicu haha vise ti dodje kao hobi , ja volim miris poljoprivredne apoteke 1 2
Antikristina Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Više dete kao jeftina (besplatna) radna snaga Super, dođi da radiš umesto mene, ja mrzim 1
bo88gdan Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Više dete kao jeftina (besplatna) radna snaga Super, dođi da radiš umesto mene, ja mrzim sta treba , utovar istovar dzakova sa koncetratom
WoS Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Radio ja na uzetu, prao prozore na Intercontinentalu, tj, Crown Plazi Sad se fala klincu bavim konvencionalnijim poslom... 2
Antikristina Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 To uglavnom urade ovi što dovezu, ne radim ja to svakako Ti lepo za kasu pa se peglaj sa kupcima, mene nešto ne vole
Dead Man Walking Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Čuo sam da su ti poslovi na visini jako dobro plaćeni ovde na severu, navodno neki ljudi koji skidaju recimo sneg sa krovova zimi žive od toga tokom cele godine.
bo88gdan Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 To uglavnom urade ovi što dovezu, ne radim ja to svakako Ti lepo za kasu pa se peglaj sa kupcima, mene nešto ne vole u pa to nije strasno , opusten poslic
Demon Seed Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Radio ja na uzetu, prao prozore na Intercontinentalu, tj, Crown Plazi Sad se fala klincu bavim konvencionalnijim poslom... Svaka čas'!
Antikristina Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 E, i to Zove me majka pre neki dan da hitno dođem, ima posla za mene Ja razmišljam šta joj je, kad ono, treba da se skine kosačica sa najviše police, pa zove krakatog monstruma Veruj mi, Bogdane, to je najgore, stvarno ima groznoga naroda
bo88gdan Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 E, i to Zove me majka pre neki dan da hitno dođem, ima posla za mene Ja razmišljam šta joj je, kad ono, treba da se skine kosačica sa najviše police, pa zove krakatog monstruma Veruj mi, Bogdane, to je najgore, stvarno ima groznoga naroda znam , jebeno je raditi sa ljudima u tom smislu
WoS Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Čuo sam da su ti poslovi na visini jako dobro plaćeni ovde na severu, navodno neki ljudi koji skidaju recimo sneg sa krovova zimi žive od toga tokom cele godine. Haha, to i nije loše potencijalno, imam čak i rodbinu u Helsinkiju... Al na stranu što je evropski sertifikat 800e, i za opremu još najmanje 400 mora da se da, nego... treba preživeti tu grim and frostbitten zimu!
Antikristina Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Još kad dođu i krenu da fantaziraju, ne znaju šta im treba, a ja još manje (tipa 'pilad su mi nešto nevesela, daj neki prašak') Još kad neće da plate, a ti moraš malo da pričekaš do penzije, jer jebiga, moraš da si fin I generalno, svakakva sranja po ceo dan slušaš Ma mrš bre 3
bo88gdan Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Još kad dođu i krenu da fantaziraju, ne znaju šta im treba, a ja još manje (tipa 'pilad su mi nešto nevesela, daj neki prašak') Još kad neće da plate, a ti moraš malo da pričekaš do penzije, jer jebiga, moraš da si fin I generalno, svakakva sranja po ceo dan slušaš Ma mrš bre ko ti trazi prasak za veselost piladi , Djordje Cvarkov hahaha pa moras da upises u svesku duznike da znas ko ti sta duguje
Recommended Posts