Jump to content

Posao

Guest Administrator

Recommended Posts

Posted

Ja ih volim

al fanovi Državnog posla su strašni, neće da prihvate da se nekom ne sviđa, nego objašnjavaju kao ovi Grobu i puštaju 5 iljada klipova i ne popuštaju

:da:

Posted (edited)

Ova Banda na RTS-u me ponovo fascinira, donesem kasetu naše emisije malo posle 12h a ljudi već zapalili, jedva nađoh u katakombama nekog da predam tejp.

Radno vreme RTSovcima je petkom skoro svima 4 sata i boli ih kurac. Mamicu li im neradničku

Edited by Rehabilitovani Bagrem
Posted

Ova Banda na RTS-u me ponovo fascinira, donesem kasetu naše emisije malo posle 12h a ljudi već zapalili, jedva nađoh u katakombama nekog da predam tejp.

Radno vreme RTSovcima je petkom skoro svima 4 sata i boli ih kurac. Mamicu li im neradničku

to su urednicka posla

raja radi

sto ne ostavi na portirnici

@ DZrk

takoe kolega

Posted (edited)

Znadem, pošteni montažeri snimatelji i novinari rade. Dok urednici spoje doručak sa ručkom i zapale. I onda ono kukanje kako su im male plate a ne rade efektivno ni 20 sati nedeljno. Sistem jede sam sebe.

Ne možemo ostavljati na portirnici jer smo jedina emisija koju mora da gleda uredništvo pre emitovanja. Jbg, problematični smo :D

Kolko vidim ovo je RTS forum hahaha

Čujem od kolege koji radi na radiu da RTS ima skoro 1000 radnika u horovima i orkestrima, jel to realno?

Edited by Rehabilitovani Bagrem
Posted

Од свих људи по медијима највише ми је жао мучених реализатора, монтажера и сниматеља. Плате бедне, а раде као црнци, дрка их ко стигне. Сад су на неким телевизијама кренуле "уштеде", наравно да су прво њих поотпуштали.

• Upvote 1
Posted

Najc nemoj da se ljutis... trenutak slabosti u Spaniji, znaci nisu domaci :wub:

Skoro sam bio u slicnoj situaciji, bila dilema izmedju zecetine i sabljarke. Taman da se odlucim za zeca, pomislih na Sisusa i narucih sabljarku. :haha:

Poslije mi bilo krivo.

• Upvote 8
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...