Jump to content

Posao

Guest Administrator

Recommended Posts

Posted

Pricao sam skoro sa jednim likom koji ima firmu za pogrebne usluge kaze ne zali se uopste..a i vidi se da se ne zali..Njegov kombi vredi otprilike ko 6-7 mojih kola.

Posted
  On 9/23/2015 at 1:15 AM, Rehabilitovani Bagrem said:

Kako je lepo jebati advokate. Kuruze, uzeh tvoju banditsku lopovsku sortu na zub. More to follow kada objavim javno :)

e jesi vragolan

• 1 month later...
Posted

tumblr_nx1hewo7W31sggbi2o1_540.jpg

tumblr_nx1hewo7W31sggbi2o2_540.jpg

tumblr_nx1hewo7W31sggbi2o3_540.jpg

tumblr_nx1hewo7W31sggbi2o4_540.jpg

Gledao za poslove preko i slučajno nabasah na: Bikini Barista, samo u Americi (konkretno Sijetl) i naravno u Japanu. Pretpostavljam da se niko još nije setio te ideje kod nas?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ako volite ljude, funky atmosferu, druzenje, nocni zivot, menjanje partnera, komunikaciju, zivot bez predrasuda! Zelite da postanete urbana legenda, da vas voli ceo grad, da vas gledaju i zele...

Muskarci: sa bradom, brkovima ili tetovazama, pametnjakovici, hasleri, artisti, shtreberi, genge, smekeri i street warriorz - otvorena je pozicija za barmena, vodica smene, konobara, menadzera poslovnice, direktora razvoja, poslovodju i opasnog bradonju!

Devojke: sa tetovazama, hipsterkom frizurom, koje razumeju sta znaci da je velichina bitna, sa stilom oblacenja, naocarima sa okvirom, velikim grudima, sirokim shvatanjima, koje vole kada preliva - otvorena je pozicija konobarice, party makera, domacice, menadzerke, regionalnog menadzera, direktorke marketinga, knjigovodje i PR!

Ovo je inače oglas za posao. Bljucnuo sam malo. :bigblue:

Posted

pa to nije hipsterski, pobogu. sviđa mi se što si ukačila referencu. :bigblue:

hipsterke uglavnom furaju na pola ćelavo jedan deo glave ošišan i dugačke šiške, ili neke pletenice neobične, ili ona paž frizurica, pa čak i ćelavo. :ph34r:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...