Jump to content

Posao

Guest Administrator

Recommended Posts

Guest Administrator
Posted

Sad me zvala banka da mi kaze da nemaju potpisan ugovor sa VWORKER.COM

Jebeni Unicredit.

Posted

Sad me zvala banka da mi kaze da nemaju potpisan ugovor sa VWORKER.COM

Jebeni Unicredit.

Što komplikuješ, lepo sam ti rekao da uzmeš Payoneer. To se sve završava za 5 minuta.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Ti nisi normalan :haha: Gadafi :haha:

gde mogu da nadjem koji je zakonski minimalac za srednji, visu i visoku strucnu spremu?

Potraži ovde, nije konačan link treba prekopati: http://www.cekos.rs/

Edit: za visoku je 25.900 + doprinosi.

Edited by Ајлин
  • 3 months later...
Posted (edited)

Moja procena 20 000.

edit: Zakasnio sam :D

Moj burazeer prekosutra završava dugih 15 meseci koje je radio preko prve šanse za te pare. Ako ga budu primili za stalno povećaće mu platu na 25 000... :haha:

Edited by Dead Man Walking
Posted (edited)

Dramim ja privatno i u slobodno vreme. :D

Ali i radim u kaficu za 16000. Do ponedeljka. :)

Ne znam u kakvim si odnosima sa gazdom kafića, ali ne bi bilo mudro da mu kažeš da odlaziš, dok ne primiš platu.

Inače platu nećeš videti u 90% slučajeva. Ili će ti kasniti. Ili će se odužiti na 6 meseci, ili godinu dana, davaće ti u delovima, a gledaće da odustaneš.

Edited by Dark_Elf
Posted (edited)

Pa situacija je ovakva, bila je primljena jedna devojka i odradila je 3 meseca pa je odustala. Poslodavac sad ne moze da primi i mene na ta 3 meseca volontiranja pa mi nudi odmah godinu dana ugovora, a meni tako i odgovara, ne mogu da zivim od 10000 mesecno koje daju na volontiranje. Otvoreno su mi rekli da ce biti samo jedna godina, posto ne mogu da me zadrze i onu drugu koju oni finansiraju. I to mi je ok.

A sad, sta oni muvaju za zavodom za zaposljavanje pa u toku jednog konkursa promene 2 osobe za jedan program, mene ne zanima. Ja kad potpisem ugovor to je to. :)

@ Elf - Gazde su mi totalni carevi. :)

Dobijam dnevnicu svaki dan, baksis je moj. Jos sam im juce rekjla kakva je situacija i ostajem da odradim jos ovu nedelju. Cak i ako mi bude falilo kinte, uvek mogu da uletim da odradim smenu, dve vikendom i pokupim 2000. :D

Jos uvek ima dobrih i postenih ljudi, mada su retki.

Edited by Night's Blood
Posted (edited)

Htedoh da pitam isto. :haha:

Ali kontam da se zajebava. Mislim, nadam se da je u pitanju sarkazam.

U sustini, sto pre skontas da ti posle faxa treba mnogo cimanja da bi dosao do odgovarajuceg posla, bice ti lakse. Ne vredi ziveti u oblacima, a preziveti se mora.

Edited by Night's Blood
Posted

ja za koji dan uzimam diplomu i nemam nameru da radim kao dipl.ing. za takve pare... nikada ranije nisam razmišljao i želeo da idem odavde ali što sam bliže kraju studija i traženju posla u struci to je realnija varijanta da to neće biti ovde...

Posted

Dark Elfu: Pa tebi je još lakeše, ti možeš da freelanceuješ. Ne napuštaš dom, a radiš za inostranu platu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...