dr.lecter Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 S obzirom da sam bas aktivno i opsirno kopao po nwobhmu tad, nije nemoguce i da sam isprobavao a da mi mozda nije ostavilo utiska... Inace Algy-ev Tank album notorna glupost, produkcija D klase, songwriting F klase, izforsirana neka sirovost. Ovo se meni svidja opasno i vidim da su(Algy) izdali i plocu pa cu to maznuti bez razmisljanja...Pravi Tank, jeste produkcija D klase ali to je samo plus.Produkcija je samo za one sto nemaju pojma o materiji. Da na arhivi su svi albumi zajedno i ako ne znas "istoriju" benda izgubis se 1 1 Quote
Јарослав Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Produkcija je samo za one sto nemaju pojma o materiji. амин Quote
Berliner Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Inace Algy-ev Tank album notorna glupost, produkcija D klase, songwriting F klase, izforsirana neka sirovost. svakako je manje dosadno od ovog drugog. a songwriting uopste nije los, meni je na nivou, neki rifovi su cak odlicni Quote
Grobodan Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Posle Motorhead svirke na Exitu i upadanja u njihov tezak mud logicno sam na stavio sa srodnim bendom Tank i uzeo da se podsecam diskografije redom. Nema potrebe reci da je apsolutno najbolji Filth Hounds of Hades ali ima vesti, bar u onoj aktivnijoj Tucker/Evans varijanti. Novi album Valley of Tears stize za mesec dana a sad im 'ladno peva ZP Theart (ex-Dragonforce), na sta li ce to liciti... Quote
Grobodan Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Opet ja, dajte link za ove bonus trake sa War Machine, svi linkovi mrtvi: 10. Dead Man Walking (New Studio Track) 11. Honour And Blood (Classic Tank Studio Track With Doogie On Vocals) 12. Phoenix Rising (Live) Quote
Night Prowler Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 http://www82.zippyshare.com/v/rNNh3nnm/file.html 1 Quote
Grobodan Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Ne znam zasto ali nisam ni sumnjao ko ce da okaci hvala legendo bonus traka! 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 http://www.mediaboom.org/436689-tank-valley-of-tears-2015.html Quote
Grobodan Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Dosta Saxonasta svirka kako je vec neko primetio gore, mene je najvise zanimalo ce ZP da se uklopi i jeste malo tanusan ali nije los. Nije album za neka velika dela ali sasvim prijatan slush. Quote
Kumodraski Vo Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Super je album, ima dosta dobrih stvari.. Quote
Angelystor Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Manje Saxona nego prošli albumi, tj. više Tank nego bilo koji od prethodnih N, ali opet stvarno ništa specijalno. Jedino ova "War Dance" što mi ima šmek starih dana, baš ginjenje refren. Def ne mogu ni vokal ovog potpuno da svarim, nema veze sa Dragonforsom ništa, jednostavno mi ne leži boja vokala ovde njegova nikako. Inače, uskoro i onaj drugi Tank poklapa sa albumom xD Quote
Angelystor Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Onaj malo ozbiljniji Tank odradio re-record pesama sa prva četiri albuma, a najtužnije je što na pola tih albuma niko iz ove postave nije tu sad I još im sad onaj smarač Readman vokal, avoid at all costs. Quote
Recommended Posts