Jump to content

Recommended Posts

Posted

To i jeste poenta, vi kao da ne možete da shvatite da metal za nekoga nisu hitovi, i da neko više ceni "Chaining The Katechon" Deathspell Omege od 22 minuta nego sve Metalikine hitove zajedno. Ne govorim sad više o sebi, već o tom nekom mainstream stavu da većina stvari koja je preko trešerska četiri minuta ne može da valja. A metal ne bi trebalo da funkcioniše prema mainstream pravilima.

Ja nisam nigde rekao da ne moze da valja,vec da je teze napisati hit nego pesmu od 15 minuta napumpanu hiljadama rifova.

Sada bez interne zajebancije:da li si ti ikada slusao thrash metal?Kakva 4 minuta?

Kakav samit muzičkih genija...

Tema je otišla u pidu materinu, zovite me kad se opet bude birao album godine.

Birati album godine u septembru/oktobru te iste godine je samo po sebi budalastina,samim tim tema zasluzuje raspad sistema.

Posted (edited)

Ako Opeth ima "smislenu progresiju iz sekunde u sekundu", ja ću da zabatalim svu progresiju koju slušam i da vrtim Darkthrone do kraja života! :)

Ima, apsolutno. Nekad neočekivane, ali itekako ukomponovane u strukturu pjesme. Čik navedi jedan primjer da jedan dio odskače ili da je nepotreban. :)

I kad već pričaš o hipsterima, mnogo ih se više lepi na Opeth i Porcupine Tree nego na Enslaved. :)

Totalna neistina, zna se da hipsteri slušaju gomilu muzike da bi bili kul koju pozaboravljaju sat vremena nakon slušanja. A ove bendove ili nikad nisi čuo, ili su ti omiljeni, nema druge. :haha:

Edited by Andrija Smith
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Muzika King Diamond-a je prilično kompleksna, obiluje raznovrsnim rifovima i solažama, prelazima, neizvesnošću... ima i tu atmosferu o kojoj govorite. Ali, to ne smeta Kingu da mu pesme i dalje imaju jake elemente hitičnosti, da lako ulaze u uši i, što je najvažnije, da su 120% HEAVY METAL.

• Upvote 1
Guest милка зоофилка
Posted (edited)

Немојте да се зајебавамо.Ова простачина од песме вреди више него цела бм сцена са све Гојком.

прво, то јесте тачно........................али када би се зезали.

друго, слаба ти је та песма са једног сасвим просечног албума. далеко пoузданији репер би ти било нешто налик http://www.youtube.c...h?v=f-uvctcOPe8 наравно, ни тада не би био довољно поуздан. треће, најужа конкуренција за најбољи метал албум године луциферове 2010. по реду чине; нови ondskapt, enslaved, immolation, а ђавола ми, и black witchery. желим mayhema чути!

ед: заборавила circle the wagons. ипак, били смо послужени солидном количином добрих албума у овој год.

Edited by милка зоофилка
Guest Wonderfall
Posted

Mene najviše zabrinjava to koliko su neki ovde zaglibili u transrodnost i artificijelne online identitete.

Posted

Ima, apsolutno. Nekad neočekivane, ali itekako ukomponovane u strukturu pjesme. Čik navedi jedan primjer da jedan dio odskače ili da je nepotreban. :)

Sad da ne serem o stvarima u koje se ne razumem najbolje, jednostavno da imaju više pesama poput "Bleak" bili bi moj omiljeni bend. :)

Guest милка зоофилка
Posted (edited)

Mene najviše zabrinjava to koliko su neki ovde zaglibili u transrodnost i artificijelne online identitete.

запосли се. дружи се са околином, не избегавај је. за почетак.  Edited by милка зоофилка
Guest Wonderfall
Posted (edited)

запосли се. дружи се са околином, не избегавај је. за почетак.

Ne brini ti za to Milka, brini za sebe i svoje identetske krize :opusteno: A i ne znam otkud to da se baš ti prepoznaš u onome što sam rekao.

Edited by Wonderfall
Guest милка зоофилка
Posted

Ne brini ti za to Milka, brini za sebe i svoje identetske krize :opusteno: 

океј Sha, ако ти тако кажеш.  :meshuggah:

• Upvote 1
Guest Wonderfall
Posted

Again? Ja ne znam koji je ovo put da neko pomene taj nick i povezuje ga sa mnom. Ne zanimaju me fiksacije koje neko ima u vezi sa tom osobom, ali stvarno ne bih znao ko je u pitanju.

Guest милка зоофилка
Posted (edited)

добро бре, напорни сте обојица. :haha:  није да не волим слејер, али претерујете са омаловажавањем бм-а, фолкс. 

Edited by милка зоофилка
Guest Шејтанов Чобан
Posted

Емперор није за поредити са Слејером,али је у блеку гигант,и по мени бољег бм бенда нема.

А овај Аосот,па мислим кад усисивач обради усисивач испадне млин чекићар.

Тако се чуо од покојног деде кад је крунио кукуруз за свиње.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...