RAGE_FOR_ORDER Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 URIAH HEEP je bend koji je toliko stvarao, da to prevazilazi mogucnosti coveka! Ken Hensley je bio srce i dusa Heep-a! Najbolja pesma ubedljivo je Salisbury! Pravi masterpiece! Nama sta! PARADISE/THE SpeLL, kako sam to zaboravila! POZ HEEPOVCIMA! Quote
RAGE_FOR_ORDER Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 JOS JEDNA STVAR! SEBE SMATRAM HEEP FANOM, ALI NIKADA NE BIH REKLA DA JE SHAW NAJBOLJI, DOBAR JE ON, ALI JE SAV KAO NEKA STIDLJIVA DEVOJCHICA NASPRAM LAWTONA! COVEK JE ZAKON, MADA BYRON JE BIO I OSTAO ZA HEEPOVCE NE PREVAZIDJEN! I challenge you, I challenge you all for all you own and all you know and by all the powers of darkness I will steal what is mine. Surrender now or face my spite. I catch you: It may be Friday night, but did you know this day also number thirteen. First I give you fire... I turn your fire into a sleepy stream. yes! Now I give you nightmares. From your horror I'll create a dream. You cannot fight me, for I have the sword of Hades. But one thing you can't see, my answer is simply an impenatrable fortress of love. Na koncertu je pojeo Bernija! HAHA! Quote
rock_rock Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Joj Boze, pa ovo je jedan od najboljih i najneverovatnijih bendova koje sam cula u zivotu. Malo je reci da ih obozavam. Pesma ''The Park'' totalno me je uvela u jedno drugacije shvatanje muzike. Neponovljivi. I VECNI. Quote
acanikolic Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ceo taj album je tu bese Bird of Prey, Lady in Black...mada meni omiljena sa jednog drugog albuma Sunrise!! Quote
ObiHobit Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 sunrise new day hear my song (: july morning come away melinda rainbow demon kao što sam i rekao sećam se samo smo pijani svirali lady in black sa prijateljem koji više nije sa nama Quote
Kelebrijana Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 ja se vec nedeljama drogiram sa july morning i maji hoce da nme ubiju jel ne podnose tu pesmu ali nebitno inace bend je totalno ok nikad ih nisam nesto preterano slusala ali nemam nista protiv njih Quote
marko.petrovic Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 i ovde da se ponovim... citam da Uriah Heep svira u Varni i Staroj Zagori (Bugarska), 23/24maja respektivno, ove 2006te, za DZ!!! tj, pishe da je ulaz 'for free' u sklopu promocije Monsters of Rock festivala koji je zakazan za ovo leto. dakle, jel sam ja to nesto pogresno protumacio ili ne? Quote
rock_rock Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Nemam tu informaciju mada bih volela da si u pravu!!! Quote
marko.petrovic Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 jesam u pravu znachi ko je zainteresovan, ajde nek ide pa vidimo se tamo. Quote
Wise Owl Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Tek sad sam videla ovu informaciju i ne mogu da verujem da je moguce? Pa, pricajte ljudi, bi li taj koncert i da li je iko od vas bio? E sad sam sve cula... Jos ne mogu da dodjem sebi. Pa zar jos uvek sviraju? Quote
djuk Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 (edited) http://www.uriah-heep.com/newa/livedates.php sviraju u Zajecaru 3.8.06.!!!!! Edited July 18, 2006 by djuk Quote
Wise Owl Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 http://www.uriah-heep.com/newa/livedates.php sviraju u Zajecaru 3.8.06.!!!!! Pala u nesvest. Ustala. Muk. Tajac. Neverica. Za ovo cu te castiti kartonom piva!!! Quote
Wise Owl Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Vidimo se tamo. Nas dve se vidimo 22.07. da razradimo strategiju za Zajecar! Quote
Queen_of_the_ryche Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Hoce li biti neka posebna cena za Heepovce, ili je ona stara 500 din po danu? ONESVESCENA LEZALA TRI DANA OD SRECE!!!! Quote
RNA Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Hoce li biti neka posebna cena za Heepovce, ili je ona stara 500 din po danu? ONESVESCENA LEZALA TRI DANA OD SRECE!!!! Иста цена, колико је мени познато. То је ваљда и стављено за оне који ће само њих да гледају. Quote
RNA Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Само једно обавештење. Јуче је на конференцији за штампу пободом Гитаријаде речено да је концерт померен, па ће уместо 01.00 почети у 22.00 истог дана (то је 3. ако се не варам), да би могли да стигну сутрадан на свирку у Финској. Quote
baron-samedi Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Odslušah sad na 202-ci prenos sa Gitarijade. Evo i set liste: 40. Gitarijada, Gradski stadion, Zajeöar, 03. 08. 06. Beginning 22:15 Intro So Tired Cry Freedom Falling in Love Words in the Distance Stealin' If I Had the Time Year or a Day Between Two Worlds Rain The Wizard Free Me Sunrise Sweet Lorraine Gypsy Look at Yourself July Morning --------------------- Bird of Prey Easy Livin' Lady in Black Outro End 00:03 Pa, super je zvučalo, odnosno koliko je to bilo moguće s obzirom da je bio radio prenos. Verujem da je najbolja armosfera bila pri kraju, jer su svirali najbolje pesme. Zanimljivo je koliko mnogo je Mick imao wah-a na gitari, a i što je Lanzon koristio često drugačije klavijature nego što su na albumima, kao na primer na July Morning, gde su bile kao neke trube na mesto hammonda. Neke pesme su produžili, kao Stealin', Free Me, Lady in Black da bi publika što duže pevala. Bernie je vrlo iskreno delovao između pesama, i nije ponavljao ustaljene fraze kao što frontmeni imaju običaj. Rekao je nešto kao da su već jednom bili u Beogradu. Nadam se da ste se lepo proveli vi koji ste bili na koncertu. Quote
Black desire Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Auu, koncert je bio fantastican...nemam reci, stvarno su pokazali kako izgleda kvalitetan bend... Quote
SacrilegiouS Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Fantazija od koncerta! Vidi se da su i oni stvarno uzivali. Jel se cula masa preko radija? Bas smo se svi drali maximalno Quote
Jabba the Hutt Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 bilo je H-A-O-S!!! Sto se tice har-rock koncerata posle prvog deep purplea ovo je najbolji koji sam gledao... Jao kako sam se raspilavio za Sunrise!!! Quote
crusader84 Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 (edited) Odslušah sad na 202-ci prenos sa Gitarijade. Takodje! Bio je posle i na TV-u snimak bisa, dakle Bird Of Prey, Easy Livin', Lady in Black. Ne znam kako je zvučalo tamo na licu mesta, ali ovo što sam ja čuo je bilo odlično!!! Ovo njihovo dovodjenje je ispalo nešto s'brda-s'dola + ovi koncerti za koje se znalo ranije (WS, Burdon, Toto) pa zato i nije bilo onoliko ljudi koliko ovakav bend zaslužuje (koliko sam ja negde čuo/pročitao) nije bilo ni 2.000. Bilo bi lepo da bude nekog njihovog solo koncerta u Beogradu npr sledeće godine, koji bi bio najavljen i promovisan na vreme... Edited August 12, 2006 by crusader84 Quote
Queen_of_the_ryche Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Gledala i plakala sto nisam na Gitarijadi!!! Bernie je tako smesan lik, ponasa se kao neka stidljiva devojcica, obozavam ga, ali ja ipak vise cenim doticnog ciku Lawtona! Quote
Recommended Posts