obsessed by cruelty Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 A u kurac, koja kolekcija Meni ostala jos samo ona zadnja u prvom redu Quote
Thrasher Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Moja bedna kolekcija: Imam tu i rucnih radova, ali me sramota da ih uslikam i postujem ovde. Quote
Chicken Little 420 Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 evo dela moje kolekcije. Quote
Dioklecijan Posted November 21, 2010 Author Report Posted November 21, 2010 Moga bi prodat ove bloodbathe.... Quote
Chicken Little 420 Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 jbt, imao sam i dead joker, ali se zagubila, bas mi krivo.. Quote
Thrasher Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Imam 5 black metal kaseta, Rock Express-ova izdanja, koje mi ne trebaju pa ako neko bude zainteresovan mogu mu pokloniti a moze i neki trejd. Evo liste: Imperial Majesty - Anger, Scorn And Hate Kekal - 1000 Thoughts Of Violence Lost Infinity - Laments Of Dusk Order Of Splendour - The Royal Seat Awaken Compilation vol. 2 Quote
lemmy sixx Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 To sve spada u kategoriju Rogosicevic remek dela koja ne smete zaobici! 1 Quote
In The Flesh Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Super tema. Nijesam imao prilike da nabavljam ploce,ali sam zato dobrih 7-8 godina uzivao u kasetama,sto originalima,sto presnimljenim. Vrtis jedan album mjesecima non stop. Quote
Wendigo Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Svojevremeno sam i ja karijeru započeo sa kasetama, no ipak ovu vrstu nosača zvuka volim najmanje, i danas za mene ima samo nostalgičnu vrednost. Kad se samo setim nervnih slomova koje sam dobijao kada se izvukla, zgužvala ili ne daj bože pokidala traka, ili kada je prilikom presnimavanja samo koja sekunda falila da album stane na jednu stranu kasete od 90 minuta, ili kada su mi pozajmljene kasete vraćali sa iškrabanim omotom ili zgužvanom trakom... Što se pirata tiče najviše sam „voleo“ one sa improvizovanim omotima kao što su „Never, Neverland“ i „Rust in Peace“ na donjim slikama (ipak najjači od svih koje sam video je album „Nothingface“ od Voivod-a sa sve dinosaurusima na omotu ), takođe me je „oduševljavalo“ kad su izostavljali intro, izmešali raspored pesama i skraćivali pesme, sve samo da bi ceo album stao na kasetu. Ipak, nekada su nam ti pirati bili jedini način da dođemo do bitnih nam izdanja. Evo moje male kolekcije, bolje rečeno ostataka (slike su grozne, ali se suština ipak vidi): originali pirati žešći pirati Našao sam i ove sa„home made“ omotima, pa rek'o da podelim s vama. Inače voleo sam da se bakćem sa omotima, koliko se sećam imao sam još precrtan „Slowly We Rot“ i „Consuming Impulse“, nažalost ne mogu da ih nađem. 5 Quote
Chicken Little 420 Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 a ja imam amentes, si video? Quote
Wendigo Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 a ja imam amentes, si video? Video, mada nit' znam šta je to, nit' ga imam... Quote
Thrasher Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Imam 5 black metal kaseta, Rock Express-ova izdanja, koje mi ne trebaju pa ako neko bude zainteresovan mogu mu pokloniti a moze i neki trejd. Evo liste: Imperial Majesty - Anger, Scorn And Hate Kekal - 1000 Thoughts Of Violence Lost Infinity - Laments Of Dusk Order Of Splendour - The Royal Seat Awaken Compilation vol. 2 "Prodato"! Quote
Wendigo Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Evo skromne kolekcije mog najboljeg prijatelja, sto mu je ostalo.On inace nije uclanjen na YuMetal pa sam ja ovo odradio umesto njega.Izvinjavamo se zbog loseg kvaliteta slike, ali mi matorci se ne razumemo bas u tehniku. Highlight ove kolekcije je original Helloween ep iz 1985-e, first print.Inace, kasete koje se ne vide zbog odsaja su Helloween - Master of the Rings, i The Time of the Oath. 5 Quote
Mr.Hate Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Evo ti pluscina umesto njemu,pozdravi ga.Prave bendove slusa.Imao sam onaj Sepulturin butleg,nije da je to koncert jedanput! Quote
Xibir Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 (edited) Ja cu da se javno osramotim i da kazem da imam samo 1. kasetu !!! Sramota. Usput, ima li neko neku kasetu od Cradle of Filth ili Dimmu Borgir? Edited November 23, 2010 by Xibir 1 Quote
banedeathmetal Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Eh, Evo i moje skromne kolekcije. Bice i veca, ali jbg, nemoze sve odmah. Prva slika su strani bendovi - ne vidi se bas ovaj gornji rede (pogotovo ove u sredini). U svakom slucaju, radi se o potpisanoj kopiji Avenger-ovog drugug albuma, a pored je Francuski Bloody Sign. Na drugoj slici su domaci bendovi. I odmah da kazem - da, ovo jeste Introitus kaseta, i ne, prodajem je. Pored njih imam jos par kaseta (Bon Jovi, Def Leppard, Metallica, itd...) koje nisam uslikao, jbg nije dovoljno ekstremno i dovoljno UG. 3 Quote
LazaGNR Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Hehe,sad kad gledam sve ovo dodje mi da slikam sve one moje kasete Maybe baby... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Ovo mi jedino ostade u fijouci od stranih(domace dizostavim) iz tih vremena....imam negde u podrumu jos,ostale izpoklanjao ili mi kasetofon izeo. Neki mejdeni(i antraks) u jugotonovim izdanjima,mjetalike pegepeove,motorhed slovenacki helion.... I naravno delic Krem d la moud kolekcije. mamu mu jebem,..ne znam gde su mi rokeri s moravu,njih sam imao nekoliko komata...verovatno dole. Ovi na vrhu neki duo pegla 1 1 Quote
Talvi Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Hahaha, imam i ja negde tu kasetu Ljube Moljca. Quote
Zlatko Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 (edited) Par omiljenijih: Metallica - The Greatest Collection, doslo nekim kanalima iz Nemacke. Dan danas ne mogu da iskopam neki podatak o njoj: Tesla - The Great Radio Controversy, americko izdanje: Edited November 24, 2010 by Zlatko 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 I naravno delic Krem d la moud kolekcije. da, to je to 1 2 Quote
Night's Blood Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 (edited) Ovo je jedino sto mi je ostalo od kaseta, uglavnom Metallica. "Kill 'em All" sam negde zagubila. :/ Edited November 28, 2010 by Night's Blood Quote
stivi1 Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Metallica - The Greatest Collection, doslo nekim kanalima iz Nemacke. Dan danas ne mogu da iskopam neki podatak o njoj Ja bih rekao da je to doslo nekim kanalima iz Poljske ili Bugarske. Posto im to nikad nije bila zvanicna komplicaija. Quote
Spaskerock Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 (edited) Evo nekih mojih kaseta , ima sevega biem zaiks , iz felixa , audio max,originali ,neke su kupljene ispred Skc-a -samo nemam one crno bele , kupljenih na ulici , poljaka i bugara , dosta mi fali kaseta ,imamjos neka jugoton i diskoton izdanja( tamno ljubicasta i svetloljubicasta ) koja nisu bas za ovu priliku i imam jos dosta snimanih- 2 albuma na jednu kasetu. Trenutno samo stotinjak imam , da sam cuvao bilo bi oko 150 kaseta. "> Edited January 26, 2011 by Spaskerock 1 Quote
Recommended Posts