Angelystor Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Meni je drugi deo opsiriniji a tim i bolji ... neces se razocarati nikako! Jeste opsirniji, ali sam ga ja nekako igrao tek nekih pola sata duze nego prvi deo Jedino sto mi nije legao sto sam krenuo da ga igram maltene 2-3 dana nakon prvog, pa mi malo neke stvari bile repetitivne, ali sve u svemu, odlicna igra, jos od MI igara se ne smejah onako :] 1
ZmYchE Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Izlazi treci deo koji, kako kazu po najavama, ima da bude brutalniji i ja JEDVA CEKAM! http://www.crtaci.info/topic/28473-izlazi-trei-deo-deathspank-igre/
Ozziris Posted August 30, 2011 Author Report Posted August 30, 2011 Sutra izlazi novi DeathSpank - The Baconing
Ozziris Posted September 1, 2011 Author Report Posted September 1, 2011 Skinuo sam Theta verziju al mi avira izbacuje da exe ima nekog trojanca..jel ima neko jos ovih problema i ako moze link za neko drugu verziju.
Stefan34 Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Thetu uvek prijavljuje antivirus, ali je "false positive".
ZmYchE Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Mi smo skinuli Thetu i presli The Baconing. Inace, definitivno je zanimljive kad se igra u dvoje! Ne znam da li sam to napomenula ... haha I najbolji co-op je Sparkle The Wizard, ostali su bulja. Vrhunska igra, pisanje od smeha, i zaista je extra! Tolikooo dobrih fora u jednoj igri ... Samo zaista steta sto kratko traju. Na kraju Bejkoninga, pisalo je To Be Continiued. Tako da ocekujemo svasta! 1
Vuk Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Preshao sam The Baconing i malo sam razocharan. Pricha je manje razradjena nego u prva dva dela, zagonetki skoro i da nema... trchish, profurash sidequest, stignesh da se levelujesh i pokupish oruzja i oklope za to, odradish minibossa i bacish tange u vatru... i tako 5-6 puta. Chak je i ista animacija za svako bacanje tangi, samo im promene boju. Preporuchujem onima koji nisu igrali nijedan Deathspank da pochnu od treceg, pa onda komotno mogu neki od prva dva (chak nije ni objashnjeno chemu sluze i zashto su bitne tange, tako da se ne propushta nishta ako se preskoche prva dva dela).
Recommended Posts