Guest Administrator Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Pogledah 2. epizodu. Uf , jako napeto.......odlicno. Quote
Fake City Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Inace nisam nesto ljubielj zombi horora, ali ovo je za sad odlicno. Takodje ne volim filmove sa zombijima i ta postapokaliticna okruzenja, ali ovo mi deluje fino posle pilota. Verovatno cu sacekati da izadje svih 6 epizoda pa onda u paketu odgledam sve. Quote
Novaliis Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Zombie filmovi su mi najomljeniji, direktno se povezuju sa postapokalipsom, unistenjem covecanstva i modernog drustva, prezivljavanjem (survival horror) sto takodje volim da vidim, jos od kako sam kao klinac gledao Romerove filmove. Hvala za link, skinuo sam prve dve epizode, jako je dobra serija, bice jedna od mojih omiljenijih sasvim sigurno. Quote
Мајор Гашпар Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Добра је друга епизода. Напетист и те форе. Quote
Novaliis Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Upravo odgledah drugu epizodu, ekstra je. Bice ovo dobra serija.. Kad izlazi treca? Quote
Мајор Гашпар Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Следећег понедељка. Ко да чека... Quote
Novaliis Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Valjda ce izaci ranije za download, serija je stvarno fenomenalna. Muzika, atmosfera, akcija, efekti, sama prica, pun pogodak. Quote
-Mare Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Prvo se pojavljuje na tvu, tek onda online. Temporarily unavailable. Quote
Guest Administrator Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Ja gledao 2. epizodu ujutru bez prevoda sto mi je malo bilo tesko da bas sve razumem a 2. put sam gledao uvece na Fox Crime sa prevodom , to ce mi biti obicaj ubuduce. Ali ono kad su se namazali iznutricama i setali sa zombijima , jako mi ne bi bilo svejedno da sam u toj situaciji , vrisnuo bih ko mala pickica samo da mi je jedan zombie prisao tako blizu da me njuska Quote
Novaliis Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Ta scena je stvarno napeta, posebno sa onim kisnim oblacima i suncem u isto vreme, bas je uradjeno ekstra. I mnogo me nervira onaj njegov partner.. Quote
Guest Administrator Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 E ta scena sa suncem i kisom je odlicno uradjena. Kao da su namerno cekali takvo vreme da urade te kadrove. Brilijantno. Ma njegova zena je kucka ! AAAAA , muz mi umro , zombiji ,sta cu da radim , da , jebanje i turenje jezika u njegovog partnera mi je trenutno najvaznije u zivotu , iako nisam prala zube danima. Drolja Quote
Ranis Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 odlichna serija...svidela se i bratu koji ne voli zombie filmove... skidam i strip Quote
Novaliis Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Sta je sve lik prosao zbog nje, dok se ona jebala u sumi. Quote
Guest Administrator Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Drolja. Isto to je Majkl Skofild uradio za Saru ( nju , u Prison Breaku ) Covek umro zbog nje ! Quote
djuk Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 (edited) Slika iz 3. epizode ovaj sto je prco je njegov pajtos iz patrole, tj. zamenik serifa? Edited November 9, 2010 by djuk Quote
Guest Administrator Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Da , to je njegov partner. Quote
Novaliis Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Nadam se da ce ga iskasapiti sekirom poput onog zombija Quote
Guest Administrator Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Sto bi stavljali spojlere zbog nekog ko oce da ceka 6 nedelja da bi pogledao 6 epizoda ? znaci bice i dramskih momenata... Pa , serija je Drama/Horor , takvo nesto se dalo ocekivati. Ljudi i njihove emocije Quote
Night Prowler Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Odlicna je epizoda. "Narucena" je i druga sezona u kojoj ce biti 13 epizoda. Btw. je l' neko video ovo (uzivo)? http://www.youtube.com/watch?v=TY1pIjUC7iM Quote
Ranis Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 ala je dobar strip! ne mogu da se odvojim! Quote
Recommended Posts