-Mare Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Pa deo tih banditosa je radio tu u starackom domu pre nego sto je sve to krenulo, nisu hteli samo da ostave matorce. Onaj glavni baja je bio cistac. G the custodian. Quote
Zagrivuk Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Ima neki link za strip da se skine, da vidim kako je u stripu nisam ga citao Quote
Мајор Гашпар Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Ima neki link za strip da se skine, da vidim kako je u stripu nisam ga citao http://www.stripzona.com/port/index.php?showtopic=2782&st=0 Quote
SerbZmaj Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Odgledao sam cetvrtu epizodu nocas i sanjao sam zombije... :| Inace vise sam ocekivao o tome sta se desilo a manje o ljudskoj drami, bar na pocetku. Za vreme koliko traje epizoda imam osecaj da malo daju Ili sam ja mrzovoljan zbog sna Quote
Ranis Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Za vreme koliko traje epizoda imam osecaj da malo daju malo daju...trebale bi biti ili dinamichnije&sadrzajnije ili duze epizode... Quote
Zagrivuk Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 http://www.stripzona.com/port/index.php?showtopic=2782&st=0 Hvala Quote
Guest Administrator Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Malo slika za 5. epizodu Quote
Guest Administrator Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 ladies and germs , epizode 5 http://scenereleases.info/2010/11/the-walking-dead-s01e05-720p-hdtv-x264-immerse.html 1 Quote
Guest Administrator Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Dobra epizoda ! U jbt sta je leseva na kraju epizode Quote
Ranis Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Konachno je neshto pochelo da se deshava...al moraju josh malo popraviti tu dinamiku...ne mora da bude akcije...samo malo vishe deshavanja... Quote
djuk Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 verovatno ce u sledecoj da bude dosta desavanja i onda ko zna kolko cemo cekati do sledece sezone Quote
oNe Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 cetvrta epizoda je sranje. Nadam se da ce peta biti bolja. Skidam je. Quote
Guest Administrator Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 cetvrta epizoda je sranje. Nadam se da ce peta biti bolja. Skidam je. 4. epizoda sranje ? Quote
Vulee Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Ova poslednja epizoda je bila malo usporena IMHO. Previše je oduže na nekim scenama. Bar je dobro što nisu ostavili neki raspali cliffhanger, što su lako mogli skraćivanjem zadnjih 30 sekundi. Quote
Мајор Гашпар Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Лоша епизода..без динамике. Quote
-Mare Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Summonujete Administratora? Zbilja losa, smorih se do kraja. Quote
Guest Administrator Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Meni se serija svidja jer je vise drama koja je fokusirana na medjuljudske odnose. Quote
Мајор Гашпар Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Ок је серија, али су је, за мој укус, претерано развукли. Пуно приче, мало акције. Quote
Guest Administrator Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Ок је серија, али су је, за мој укус, претерано развукли. Пуно приче, мало акције. Najsladje za kraj Quote
Ranis Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Пуно приче, мало акције. ma ok da je i pricha sa sadrzajem, vec dobijaju na vremenu tako shto glumci zamishljeno gledaju u horizont, 5 minuta brishu znoj sa chela, 3 minute uvlache lesh u jamu, plachu 4 minute... ...tako da epizode prodju relativno brzo, da se malo shta u njima zapravo desi... serija je dobra, ali moraju malo da "ubrzaju" u drugoj sezoni... Quote
Guest Administrator Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 dobra je scena kad plavusa mazi sestru i gleda je kako se polako pretvara u mindless zombija, prilicno jezivo. Kao i onaj lik to je ugrizen sto su mu se prividjali oni zombiji... Zombiji su odlicno uradjeni Quote
SerbZmaj Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 ma ok da je i pricha sa sadrzajem, vec dobijaju na vremenu tako shto glumci zamishljeno gledaju u horizont, 5 minuta brishu znoj sa chela, 3 minute uvlache lesh u jamu, plachu 4 minute... ...tako da epizode prodju relativno brzo, da se malo shta u njima zapravo desi... serija je dobra, ali moraju malo da "ubrzaju" u drugoj sezoni... E upravo to. Nije problem u akciji, nego u tim scenama, jasno mi je sta zele da prikazu ali mi nekako ti delovi, kadrovi deluje sporo, pogresno... ne znam, to je moj trip. Quote
KinSlayer Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Ja sam mislio da ce serija biti dinamicnija... Nekako epizode dosta vremenski traju, a jako malo sta se zapravo desi... OK, pokusava reziser da naglasi psihu i stanje likova u takvoj nekoj situaciji, al' malo preteruje... I ona glumica Sara sto je igrala i u PB-u mi ide na kurac! Quote
Recommended Posts