Captain Spaulding Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Pa nisu josh svi gledali 7. epizodu. Ali ajd. Ja pokusavam da se drzim pravila. Quote
Мајор Гашпар Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Нисам је гледао ни ја. Причам на основу стрипа. Quote
Novaliis Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Imao je veliku porodicu. Brat bratu, 20-30 zombija je bilo unutra, teska razbijacina na kraju epizode. Ceka se februar za nastavak, a uzimam DVD cim izadje da odgledam sve ko covek, natenane. Quote
Lou Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Najbolja epizoda ove sezone, jebački kraj. Samo je klinka ispala neubedljivo. Quote
Captain Spaulding Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Klinka je bas ispala ubedljivo. Jako emotivan zavrsetak. Svi su pljuvali da ce 2. sezona biti sranje zbog manjeg budzeta ,meni je u rangu sa 1. !!! Quote
Novaliis Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Meni je 1. sezona bolja, mada to nema toliko veze sa budzetom. Previse je drame, po mom licnom ukusu, a premalo zombi apokalipticne atmosfere. Sa druge strane, to ne znaci da ocekujem brutalno krvavu akciju non stop, vec makar odredjenu kolicinu tenzije koju donosi prezivljavanje u unistenom svetu kojim gmizu horde nemrtvih. Sveukupno, pozdravljam bilo sta sto ima veze sa zombi apokalipsom i Walking Dead ce sasvim sigurno doprineti jos vecem razvoju ove subkulture i stvaranju novih remek dela sedme umetnosti. Quote
Captain Spaulding Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Onda skini i pogledaj francuski film La Horde. Non stop akcija zombija na steroidima xD E imam pitanje. Da li se secate u 1. sezoni 1. epizoda i 1. kadar ( ) kada Rick u svome cistom i svezem odelu ide po napustenom gradu i nailazi na onu devojcicu zombija ? Mene interesuje u kom je to periodu posto meni se cini kao da 1. put tu srece zombija jer je bio toliko sokiran. Quote
Imrahil Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Au, kakav kraj polusezone I realno, mnogo dobar kraj. Inače, preporuka za La Horde Quote
Novaliis Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Nagledao sam se dosta akcionih zombi filmova, mada njih nikad dosta. Sto se tice ovog francuskog filma, mozda ga odgledam, problem je u tome sto ne podnosim bilo sta sto je francusko. Quote
Captain Spaulding Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Nagledao sam se dosta akcionih zombi filmova, mada njih nikad dosta. Sto se tice ovog francuskog filma, mozda ga odgledam, problem je u tome sto ne podnosim bilo sta sto je francusko. Oces da kazes da ne podnosis Moniku Beluci ? Bacam hejt na tebe !!!! GROM ! GROM !!! Ne lupaj , samo pogledaj La Horde , Quote
Sreta Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Ja hteo da prekinem kad sam cuo da pricaju francuski . Jos je niskobudzetan prilicno , a ispade ok film . Quote
Captain Spaulding Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Ma nije film niskobudzetni nego je prica jako losa xD Quote
Imrahil Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 ko da je bitna radnja u la horde http://www.youtube.com/watch?v=gzkL8XS27VM&feature=related Quote
Novaliis Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Radnja je ionako u drugom planu u vecini zombi filmova. Quote
NeChrist Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 (edited) šteta što Shane nije opalio šamarčinu ili udario pesnicom u glavu onog glupog starkelju dok je skrivao oružja. To bi bilo savršeno jer bi pokazalo da je doista završio onaj stari svet i da dolazi novi u kojem vlada zakon jačeg. I samo taj jedan udarac bi pokazao to (bez da nastavi da ga premlaćuje), i kao malo dete bi se onda ovaj iskusni mudri starac povukao i počeo da "plače" (figurativno rečeno), dok bi ovaj preuzo vodstvo... Edited November 30, 2011 by NeChrist Quote
Ranis Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 ili zamisli da mu je deda napravio rupu sa onom pushkom...i to bi imalo istu poruku Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Ja mislim da je matori popizdeo sto mu je Sejn skinuo onu plavu,pa 'teo da mu se osveti zbog nejebice.Rednek i ona kratko osisana u februaru ima da se dovate,ovaj ce je tesi, to je neminovno i ostade matori suvog kurca.Zajebano je to,male grupice izolovane,vremenom svi se jebu,jedan uvek izvisi. Quote
Novaliis Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Cekaj malo, radi se o prezivljavanju u apokalipticnom svetu preplavljenom zombi hordama, a neko misli na seks? Quote
Lou Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Kako se drugačije osloboditi napetosti i pospešiti zadovoljstvo grupe? Znaš da ima smisla, što bi rekao Del Boj. Quote
Captain Spaulding Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Uffff , bog te mazo http://www.youtube.com/watch?v=nIcuwvJmwQc&feature=related Quote
Hail Metal Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Odgledah prve 3 serije prvog serijala , veoma dobro , retko koja serija mene zainteresuje , ovo cu odgledati i pratiti definitivno . Quote
Night Prowler Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Pogledah poslednje 3 epizode... Zakljucak: nisam trebao da citam strip Znao sam i da je Lori trudna i sta je u ambaru pre nego sto se desilo Sve u svemu, zadovoljan sam ovom prvom polovinom sezone, po ovom promo-u mi se cini da ce druga biti zesca po pitanju eliminisanja zombija. Quote
Recommended Posts