Lou Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Ponedeljak je, što znači... Osma epizoda druge sezone Quote
Vitamin K Experience Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Zar nije 8. epizoda zakazana za februar? Inače, onaj pokolj pred ambarom.. konačno malo dobre akcije. Quote
Lou Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Vidi, jeste. A šta je, onda, ovo...? Haha, neko je spakovao stariju epizodu ove sezone. Fail za mene. Quote
Novaliis Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Takvu pocetnicku gresku nisam ocekivao od vas, prekaljenih asova. Quote
Lou Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Errare humanum est, perseverare diabolicum. Quote
Srlandand Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Odgledah prve 3 serije prvog serijala , veoma dobro , retko koja serija mene zainteresuje , ovo cu odgledati i pratiti definitivno . I ja danas na preporuku krenuo s gledanjem, upravo prve tri odgledah, koja zaraza jbt Quote
Night Prowler Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Izgleda da ce ova iz True Blood da glumi Michonne u seriji :no: :no: Quote
Ranis Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 pa po liku je potrefljena...ne deluje iritantno...treba jebachka harizma za Michonne Quote
Novaliis Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Tara je jedan od najiritantnijih likova u istoriji televizije. Jos jedan minus za ovu seriju, jako los izbor glumice. Quote
Srlandand Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Upravo zavrsih s gledanjem prve sezone, bilo je ovo jedno sjajno popodne Quote
Captain Spaulding Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Sad kreni na sezonu 2. Ja ne mogu da verujem da ce Tara da glumi u The Walking Dead , jedva sam cekao da rikne u True Blood ! Quote
Night Prowler Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Rekoh "izgleda", suska se po oficijalnom forumu, nista zvanicno. Tara je jedan od najiritantnijih likova u istoriji televizije. +1 Quote
KinSlayer Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 (edited) Ma, to sto je tamo bila iritantna, ne znaci da ce i ovde... Uloga joj je bila iritantna, protiv glumice nemam nist'. Edited December 10, 2011 by KinSlayer 1 Quote
Srlandand Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Meni je 1. sezona bolja, mada to nema toliko veze sa budzetom. Previse je drame, po mom licnom ukusu, a premalo zombi apokalipticne atmosfere. Sa druge strane, to ne znaci da ocekujem brutalno krvavu akciju non stop, vec makar odredjenu kolicinu tenzije koju donosi prezivljavanje u unistenom svetu kojim gmizu horde nemrtvih. Ovo je bilo i moje razmisljanje dok sam gledao drugu sezonu Ova sedma epizoda ubedljivo najbolja, umalo da se rasplacem na kraju jbt. Jedino sto mi je bilo nelogicno, ako oni celu jebenu sezonu traze onu malu, a ovaj matori je drzi u ambaru, zasto im nije rekao, barem kad su ga izvalili. Ko ce februar docekati? Quote
Novaliis Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 (edited) Pronasao strip Walking Dead u Barnes & Noble radnji, dok sam harao manga odsekom. Mislim da cu ga uzeti kad odem sledeci put, izgleda fantasticno. Edited December 13, 2011 by Novaliis Quote
metal guru Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Ja ne mogu da verujem da ce Tara da glumi u The Walking Dead , jedva sam cekao da rikne u True Blood ! A tek sam poceo da gledam TB U kurac, ne smem da citam komentare ni za jednu seriju, sve je izgleda povezano Quote
Imrahil Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 http://insidetv.ew.com/2012/01/09/frank-darabont-walking-dead-season-2-plan/ Quote
Lou Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Izbila istina. Sjebali su totalno dobar plan. Quote
Recommended Posts