Jump to content

The Walking Dead (2010- )

Recommended Posts

Posted

Šta se dogodilo sa onim migracijama zombija koje su se pojavile krajem druge sezone? Priča može da se osloni na to, ne znam kakva je situacija u stripu.

• 1 month later...
Posted

Ja sam imao srece, Poceo sam da gledam seriju u momentu kada se zavrsavala treca sezona na TV. I SVE sam ih odgledao za redom. Nisam morao da cekam.

I sve mu se vise dopadalo. Nisam hteo da citam nista o seriji na netu, kapirao - svi su ispred mene po tome koliko su odgledali.

Ali definitivno se par stvari poklopilo. Od prvog moguceg momenta nisam mogao da podnesem Andreu. Svaki put kada je bila u shitu sam se nadao da ce da pogine :D Takodje, Mishon je pun pogodak kao novi lik u seriji. Najvise su mi se dopale prve epizode, u okolini Atalante. Tako sam nekako uvek zamisljao apokalipsu. A ubedljivo najbolja scena je ona kada nas kao 'vracaju unazad' i prikazuju kako par likova gleda iz sume na grad. A dole u gradu vojska baca napalm na ulicu.Totalno savrsena scena za bilo koju zombi apokalipsu. Od ranca pa na dalje, nekako je sve manje i manje bilo tok tripa. Unisten grad, horde, jos nam toga treba u seriji.

Ali sve u svemu, jedna od najboljih serija koje sam gledao.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ako ostanu u zatvoru to ce se desiti garant. Zato se nadam nekom zombi preplavljavanju istog (a sve ka tome i vodi), pa gde ih put nanese :D I meni se dopada sto ne prate strip, ne znam sta da ocekujem i ne nerviram se u stilu 'kako ste to odradili jebem vam mater, treba drugacije da bude' :D