Novaliis Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Treca epizoda je ok ali nije na nivou prve dve, mada kontam da ne moze biti akcija non stop. Ali zato mi se cini da ce sledeca biti ekstra zanimljiva. Quote
Guest Administrator Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Epizoda 4 : Rick's mission to Atlanta is jeopardized when things go awry. Jim becomes unhinged in camp. Jeste da nije na engleskom , evo sneak peek za 4. epizodu http://www.youtube.com/watch?v=7-lVglO11uw Quote
Мајор Гашпар Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 На основу виђеног, биће паклена нова епизода. Ко да дочека понедељак. Quote
syndrome-RS Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Treca epizoda je ok ali nije na nivou prve dve, mada kontam da ne moze biti akcija non stop. Ali zato mi se cini da ce sledeca biti ekstra zanimljiva. +1 Jedva cekam da sutra pogledam 4. epizodu!! Quote
Bata Trokrilni Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Pogledao sam prvu epizodu. Nije loše, ali je kliše, brate. Isto što smo videli u Resident Evil, 28 Days Later i našoj Zoni mrtvih. Lik se budi u bolnici, konta da su oko njega samo zombiji i nešto malo ljudi, virus se širi ujedom, možeš da ih ubiješ samo upucavanjem u glavu... Daj, ako su i zombiji, da neko smisli nešto originalnije. 1 Quote
Guest Administrator Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Zombiji su zombiji , kao sto su vampiri vampiri. Zombije ubijas u glavu a Vampire u srce ......a ti sad dosao da menjas nesto.. Vidi , ti napravi film gde ce zombiji da umru samo ako im padne klavir sa zgrade na glavu , vampiri ako popiju B+ krvnu grupu a vukodlaci ako im prospes tuzlansku sol ispred jazbine... 4 Quote
Bata Trokrilni Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Zombiji su zombiji , kao sto su vampiri vampiri. Zombije ubijas u glavu a Vampire u srce ......a ti sad dosao da menjas nesto.. Nisam došao ništa da menjam, nego nije morao baš u bolnici da se probudi i kao svi oko njega mrtvi. Daj, providna krađa da nema gde... 1 Quote
Guest Administrator Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Ok , oni su izmislili budjenja iz bolnickog kreveta u samom svetu.. Anyways ....epizoda 4 http://scenereleases.info/2010/11/the-walking-dead-s01e04-hdtv-xvid-fever-the-walking-dead-s01e04-720p-hdtv-x264-ctu.html 1 Quote
Guest Administrator Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 1. Kafa - check 2. Glupavo depresivno kisovito vreme - check 3. Udoban krevet - check 4. Ugasena svetla - check 5. 4. Epizoda The Walking Dead - double checked 6. Play .... Quote
Ranis Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 dobra je epizoda bila...samo nekako su mi sve epizode kratke...sachekacu da se nakupi malo...pa cu onda da gledam Quote
KinSlayer Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Istina! Najbolja epizoda do sada! Quote
Imrahil Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Odlična epizoda i ako se ne varam u stripu je ovo tek kraj 5. broja biće materijala za još dosta epizoda Quote
-Mare Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Ajmo jos 350mb, ubi me Megaupload danas. Quote
Bata Trokrilni Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Morali su da ubace kako je lik jebe zguza, da bi pojačali odbojnost gledalaca prema njoj. Kontam da su razmišljali da ubace u scenu kako mu puši, ali su verovatno mislili da će onda odbojnost postati toliko jaka, da će obrnuti pun krug i opet je učiniti simpatičnom. 2 Quote
lemmy sixx Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Neko jebe,neko nece jebati. 1 1 Quote
Night Prowler Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Odlicna epizoda Steta sto imaju jos samo 2 epizode, dok se snimi nova sezona procice jedno 6 meseci do godinu dana Quote
Bata Trokrilni Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Neko jebe,neko nece jebati. Pre bih ostao u celibatu do kraja života, nego što bih jebao udovicu svog pokojnog prijatelja, sve i da ona to želi. To je kodeks ponašanja. 1 Quote
Night Prowler Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Koga briga sta bi ti radio, skloni se sa teme jer samo privlacis spam. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Sta opet je ovaj jebo....Pu!JOOOOOOJ KURVEEEEEEE a ima svog coeka,kukala mu majka s njom Quote
Bata Trokrilni Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Koga briga sta bi ti radio, skloni se sa teme jer samo privlacis spam. Poštedi me logike - nisu krivi oni koji su bombardovali televiziju, kriv je onaj ko nije izmestio ljude iz nje. To kod mene ne pali. Lemmy je taj koji treba da se skloni s teme, jer on ne prati seriju, a ja pratim. Quote
-Mare Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Nisam nesto odusevljen poslednjom. Bilo je za ocekivati da ce se tako zavrsiti - ne mogu doveka da bleje u onom kampu netaknuti. Quote
Guest Administrator Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Nisam nesto odusevljen poslednjom. Bilo je za ocekivati da ce se tako zavrsiti - ne mogu doveka da bleje u onom kampu netaknuti. Slazem se. Ali mislim da ne treba ocekivati previse akcije , ipak je ovo fokusirano da vise bude drame. Da mozda evouliraju i da budu uber brzi e to bi vec bilo kulje i josh nisam skapirao sta oni banditosi rade u onom starackom domu ? Kao , preko dana gljume neke opasne momke a preko noci brizu guze matorcima Quote
Recommended Posts