azal Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 evo najava za svirku u martu http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=129230877149587 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) za nas koje nemamo fesjbuk, moze neki copy/paste? EDIT: inace, odlican je album, preslusao sam ga sigurno par puta na soundcloud-u. Edited February 28, 2011 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 E'o ti skrinšot: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 vrh Samo jos da nateram nekog da ode na svirku sa mnom, i eto me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ili jednostavno dođes sam? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NullPointerException Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Tamo sam ako budem u BG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ili jednostavno dođes sam? Bio sam prosli put sam na TOTS, kad je u 'demiji sa Tonom bila svirka, sad bih ipak da da ne bude tako, malo mi je ipak smor ici sam na svirke, ne volim to da praktikujem isuvise cesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ja sam na svirke išao sam bez problema. Jebi ga, kada nema nikoga da ide sa tobom, kažeš "boli me kurac" i odeš i uživaš. Moja profesorka sociologije u srednjoj nam se na času jadala kako je propustila King Diamond zato što je njena drugarica odustala u poslednjem trenutku. A sedela u kafiću par stolova od legende. Ali joj je sinulo tek nakon što je propustila... "trebala sam da odem". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Slazem se ja sa tobom, zato sam i prvi put isao sam, stvarno mi se nisu propustali, ako mi se nesto gleda, ici cu O vecim koncertima ne treba ni da pricam, nikad mi nije bilo frka iz Cacka da se dovucem do BG-a sam na cert, a desavalo se da upoznam neke super ljude, bas zato sto sam sam krenuo. Ali u poslednje vreme, ako sam neki bend vec gledao, onda mi je stvarno smor da idem sam, pogotovo kad je svirka u pitanju, a postoji jako velika verovatnoca da cu imati priliki da ih gledam ponovo u skorije vreme i tad navatam nekog. Tako je to kad ti ortaci izgube interesovanje za mjetal, a ovi koji i dalje slusaju nisu zainteresovani za bendove koji makar malo izaze iz nekog njihovog sablona. Edited March 1, 2011 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Jeb' ga... Neke naše još da propustim zbog koječega, ali strane zbog nedostatka društva nikad. Vidim da i ti tako kontaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Moja profesorka sociologije u srednjoj nam se na času jadala kako je propustila King Diamond zato što je njena drugarica odustala u poslednjem trenutku. A sedela u kafiću par stolova od legende. Ali joj je sinulo tek nakon što je propustila... "trebala sam da odem". Sad će Grob da traži profesorkin broj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Najeb'o sam joj se sto glupih majki u mislima kad sam pročitao ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Samo da dodam da je bila u kasnim dvadesetim godinama. Suknjice i kosuljice. Ekipa nije bežala sa njenih časova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Jebo onda nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Za kaznu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 I primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ja ću možda da budem tad u BG-u, pa ću i na svirku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Da se ne ponavljam: http://www.yumetal.net/forum/topic/37120-consecration/page__view__findpost__p__2321526 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Kako bilo sinoć? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Starbuck Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 vrhunski! najbolja njihova svirka na kojoj sam bio, bilo na bini ili u publici. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Nisam ni sumnjao da će da oduvaju, samo jbg, kad živim u slepom crevu :I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Psihodelicno iskustvo, oduavali su bukvalno. Bas je pokidala svirka, i dobar je odziv publike bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Kao sto rece Uruk Hai jednostavno fenomenalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 (edited) Ne znam u kojem ih broju ima, ali izgledaju vrlo lepo: edit: sa svirke iz Guna http://www.youtube.com/watch?v=Zz0_YEfI1Ig Edited April 4, 2011 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Prodate su već sve majice, ja sam uzeo ovu plavu sa svemirom, odlična je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts