Chicken Little 420 Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 (edited) oni su pobedili na demo festu ove godine. Edited October 26, 2011 by Chicken Little 420 Quote
M.S.P. Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Temple Of The Smoke u Domu Omladine - MetalSerbia vest Quote
Triad_1 Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Lepo, lepo. Trebalo bi da dodjem. Svira jos neko? Quote
Baal Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Kupih kartu. Koliko znam, prvi sviraju Temple i to tačno u 21h. Quote
Triad_1 Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 (edited) Prethodna strana. Ne videh jbg-a Dolazim samo zbog TOTS a ove Plisane vec ne bih da slusam da budem iskren Edited November 3, 2011 by Triad_1 Quote
Dick Starbuck Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 dobrih terci je bilo sinoć. da ne zaboravim jednu od prošli put: Temple of the Smoke by OverdeaR :, on Flickr Quote
Baal Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Dobro je pa sam se na vreme prodrao "sviraj mejdene!". Odlično je bilo, pokidali su. Evo jednog snimka: http://www.youtube.com/watch?v=-GnO74qUKSE&feature=player_embedded Quote
Lou Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Hteo sam da dođem, ali viša sila (fakultet) je umešala svoje prste. Jeb' ga. Da li je bilo još novih pesama, priče o albumu? Quote
Baal Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Pored ove tri standardne nove, bila je i jedna pod nazivom Temple of the Smoke, ta je bila baš masTna. Quote
Lou Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Bila je ta i prošli put. Pesma i po. Quote
chess Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ufff Temple Of The Smoke pesma mi je bila najbolja, osetio sam neki tool vajb u pesmi uzivo kada sam je slusao.....vrhunski Quote
temper Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Kakva oprema, koliko zvukova. 'Bem ti sve! Izginuuuuuće! Quote
Lou Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Momci su odradili intervju sa www.doommantia.com http://www.doommantia.com/2011/11/inhale-this-temple-of-smoke-interview.html Quote
Captain Spaulding Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 21. Januara sviraju u Novom Sadu , CK13 Quote
azal Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 rade decki vec uveliko na novom albumu. svirace u maju u festu sa ovim bendom http://www.youtube.com/watch?v=64cokIc7UjU Quote
VoivodBG Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 24.5.2012. La Otracina, Kadaver, TOTS @ Klub Fest Zemun Quote
Lou Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Novi materijal zvuči zanimljivo. Dosta drugačije od prvog albuma, što je za pohvalu, jer bend očigledno želi da se menja i napreduje; veoma šarenoliko, takođe, sa više oslanjanja na klavijature i dalje zalaženje u strukture karakteristične za psihodeliju. Me gusta. Quote
Captain Spaulding Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 A gde mogu poslusati novi materijal ? Quote
Lou Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Na svirci, sinoć su svirali čitav novi album. Sada ti ostaje da sačekaš izdavanje albuma, završili su snimanje. Quote
VoivodBG Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 Na Popboks bini predstojećeg Arsenal festa (14-16. jun, Kragujevac) će po izboru redakcije našeg magazina svirati: Plišani mališan, Temple of the Smoke,Stray Dogg i Goribor. Drugog festivalskog dana, 15. juna, očekuje vas uzbudljiva psihodelična spejs-rok vožnja beogradskog benda Temple of the Smoke, autentično alt-rock putovanje sa Plišanim mališanom iz Gornjeg Milanovca, melanholična amerikana jednog od najboljih mladih kantautora u ovom trenutku u Srbiji - Dušana Strajnića i njegovog benda Stray Dogg, a kao hedlajner Popboks bine nastupiće Goribor. Podsećamo vas da će čitaoci Popboksa odabrati glasanjem, koje je počelo 18. maja i trajaće do 3. juna, jedan neafirmisani bend koji će nastupiti na Popboks bini, zajedno sa pomenuta četiri koje je odabrala redakcija. Prvi deo glasanja podrazumeva slanje predloga odnosno imena bendova koje biste želeli da vidite na Popboks bini i to možete učiniti ako pošaljete email na[email protected] do 27. maja. U mailu je potrebno navesti: Naziv benda Vaše ime i prezime i broj telefona Prvih 20 rangiranih bendova će ući u drugi krug i za njih ćete moći da glasate na Popboksu. Online glasanje na našem sajtu će trajati od 28. maja do 3. juna, a dan kasnije, 4. juna, biće poznato koji će bend po vašem izboru nastupiti na Popboks bini. Osim Popboksa, na ovogodišnjem Arsenal festu, program na svojim binama selektovaće Radio 9 iz Kragujevca (prvog festivalskog dana, 14. juna) i MTV (16. juna). Quote
Recommended Posts