Lou Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Ma opušteno, ne računam "kult" faktor, samo činjenice. Meni vlaga nije toliko osetna da smeta, a cigareta više neće biti (ako je istina ono što se priča). WC jeste užasan i treba srediti situaciju, da ne bude više izliva vode do dole...
Oddball Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 a majke mi, meni je to najbitniji faktor. Ne bih da ispadne kako sad preterano kenjam ali jebes ga, kad neko mesto previse smrdi na govna, znaci da nije dobro. Vizuelno je ok, zvuk na Rain Delay je bio koliko se secam prilicno dobar i ljudi su se uziveli ali dzaba kad sam hteo dumrem. A to za cigarete moz samo se nadamo. Oni ce da kazu dozvoljeno pusenje, politika kluba a vi eko-pederi, pa jebite se boli nas kolektivno kurac. Sto bi reko Kuruz, uprava napolje 1
Zen Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 kad neko mesto previse smrdi na govna, znaci da nije dobro. Sem ako tu zive nindza-kornjache.
azal Posted January 30, 2011 Author Report Posted January 30, 2011 da menjamo temu malo? izgleda da sviraju ovaj Stained Glass EP novi, skoro ceo Coyote, i negde su svirali The Antique, Blue Lambency Downward i On ______ Limpid Form.
Baal Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Ja ću da molim za The Manifold Curiosity.
Lou Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Šta god da sviraju, meni odgovara. Šteta što nema skorijih lista.
Cyprian's apprentice Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 ja sam gledao neke setliste od prosle godine (daklem "coyote" turneja), gde su koncerte otvarali sa - verovali ili ne - "prayers for rain" od the cure. zivo me interesuje kako to zvuci u njihovoj verziji .
azal Posted January 30, 2011 Author Report Posted January 30, 2011 (edited) ja cu mozda da im preporucim, posto su isti ljudi u pitanju, da mozda batale Tartar Lamb i da sviraju dva sata Kayo Dota. jer je verovatno jedina prilika da ikad sviraju u BGu i ljudi zele da cuju i neke starije pesme. Edited January 30, 2011 by azal
Cyprian's apprentice Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 @azal nemoj 'lazo leba ti, vidis sta bilo onomad, mozda ima ljudi koji dolaze samo zbog predgrupe
Grobodan Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Mogu predgrupe da budu Dew scented, Zonaria i Darkrise? 2
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 pa to veceras, mogo bi da dodjem da se upoznam sa pobratimom Lou-om ... ce platis pice pico ? 5
azal Posted February 4, 2011 Author Report Posted February 4, 2011 ima gardaroba, 50 din je. sad smo se namestili na binu nekako, kao jebena filharmonija, 13 kanala koliko sam skapirao. bice prezajebano veceras. dodjite u 22, tad se vrata otvaraju. poz!
Uruk Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 u 22? super da si rekao,taman sam hteo sad da krenem
azal Posted February 4, 2011 Author Report Posted February 4, 2011 ma da, kazu ovi likovi iz ciklona da obezbedjenje tek tad stize. ana never ce svirati 30-45 min. onda ce jeremiah solo 15 min, pa ce tartar lamb da se pridruzi i da svira jos pola sata, ba ce kayo dot 2 do 2.5 sata.
Baal Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) Predgrupe nisam slušao, jedino malo one zvuCe prizivanja kitova što je radio Tartar Lamb, a Kayo Dot je bio fenomenalan, bubnjar je ojebao. Btw. Ciklon je katastrofa, stvarno je prejadno tamo... Lazo, dođeš mi pljeku zato što nije došla Mia, a ja naoštrio karu. EDIT: Sad sam poslušao što sam snimao The Antique, čuje se i Matijino "aaaaaaaaaaaaaa kako je ojebao jebote, tooooo breee" i Lazino "jooooj, ubiću se, ubiću se, bre". Edited February 5, 2011 by trenje
Zen Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Bilo je super cak i predgrupe mada Darkrise nisu svirali
Zoccman Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Kayo Dot predobar! Tonac je car, svaka mu čast kako uspeva da kontroliše onu kakofoniju. 1
Recommended Posts