Buddha Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 fotkao je vranic, verovatno ce kaciti fotke
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 @Novallis-ja ne razumem ljude koji odu na svirku da bi bili vidjeni, a jos manje ove sto pricaju. uvek biti vidjen , nikad gledati koncert ! 11
КRАNG Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) frubi sto smaras ---- ball, izjebo si me za onu rakiju, boli me glava i sad Edited February 5, 2011 by КRАNG 1
Buddha Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) hahaha Edited February 5, 2011 by Buddha
Dick Starbuck Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) evo da i ja metnem fotke đuture. i da poručim onom liku što me je smarao da "ometam one koji su došli zbog muzike" - duvaj ga, pajseru. btw, mislim da ni na zemuskim svadbama nisam imao gore uslove što se svetla tiče. p.s. - pucao sam par komada i na filmu pa kad to razvijem i skeniram kačim, ako bude nečega da nije totalno đubre. edit: ovaj Yumetal je baš postao govance sa mlekom, moraću da kaćim fotke iz više navrata Edited February 5, 2011 by Dick Starbuck 1
Lou Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Ako si ti onaj ko mislim da jesi, na par trenutaka si baš stao ispred svih, a nisi slikao; osim toga, sve si završavao brzo i u prolazu, lepo i uvežbano. Taj lik sa primedbama je mogao da se prošeta po klubu i kaže ljudima da ćute dok traje svirka, umesto da tebi kenja. Fotke su do jaja, isplatilo se silno škljocanje, a baš sam primetio da si kasnije radio sa filmom, zanima me šta je ispalo analogno.
darthmoog Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Postujem neshto posle tvog posta da mozesh da nastavish da kacis slike.
Лука Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) Haha, prisustvovao sam kad se taj lik žalio... mene jedino smaralo što si me tukao fotoaparatom po vratu da bi prošao inače fotkaj brte u sve 16, ne smetaš Edited February 5, 2011 by Лука
Buddha Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 inace, ova tobijeva plava pedala pre zelenog line 6 dileja je ibanez chorus, super radi i daje puno taj smek celom coyote albumu. ibanez je super pedale pravio, cela ta serija iz 80-ih odlicno radi
Dick Starbuck Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 amenujem. ko nadje ovaj flanger za male pare moze tehno muziku da pravi bez problema, prezajebana. a ovu ljubicastu nema sta da zameni.
Cyprian's apprentice Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 joj taj ad-9 jeste zlo. mislim da ima u mitrosu za 200 jura.
azal Posted February 6, 2011 Author Report Posted February 6, 2011 Toby Driver @mia_matsumiya I received three teeth in Serbia!!
Lou Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 Nek' joj je sa srećom i da ih u zdravlju koristi. 1
Cyprian's apprentice Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 evo i recenzije, nadam se da nisam mnogo ispromashiv'o: http://www.dobrevibracije.org/Section/koncerti/recenzije/2011/20110204_kayo%20dot.html fala starbuck-u za fotke! 2
Cyprian's apprentice Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 ma nisu eufimizmi uopste, nego bukvalna slika koju imam o njima: previse ih je usisao gy!be univerzum (odatle "epigonski"), al' im je ostalo dovoljno snage da momachki odelju svirku .
Marishte Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Stvarno Lazo, svaka čast na organizaciji i što si nam omogućio da prisustvujemo ovako lepom certu. Zvuk je bio odličan. Ne mogu da se setim ko je malo pre rekao gore, ali svaka čast Bobi kako je kontrolisao one noise momente i kako su bili glasni i jaki i puni ali opet prijatni nekako za uši. Bobi stvarno skidam kapu, alal' mu vera! Sama svirka predobra, zaista. Žao mi je što nisu svirali još, jer taman kad je bilo ekstra, oni odoše . Ali bože moj, svirali su ceo coyote, što je meni super, jer mi je to, za sada, možda najbolji njihov album. Publika je bila skroz kul, totalno su ih pozitivno prihvatili i bila je dobra reakcija posle pesama. Jedino eto zaista, ljudi su bili prilično glasni i pričljivi. Gomilu puta sam pokušavao da se skoncentrišem na mjuzu i da se uživim u atmosferu ali prosto nisam mogao jer su svi naokolo pričali. Ali dobro, posle se to smirilo i malo dovelo u red pa su se više čuli kayo dot. Što se tiče predgrupa, došao sam samo na kraj tartar lamb. Ono što sam čuo je bilo dobro, i zvučalo je super. Promašio sam i Anu Never i Jeremiah-u. Sve u svemu, stvarno dobar koncert i lep događaj. Svaka čast još jednom Lazo na organizaciji i da dovodiš više ovakvih manje poznatih, a opet, kvalitetnih bendova u Srbiju. Živeli Izvini Bobo... Ja njih nikad nisam slusao, ali mi ovakve stvari su kul da odes i popijes koju... Pitao sam trubaca, onako neupucen, da li je onesto improvizacija ili sve tacno iz nota, on mi je rekao da jeste sve tacno iz nota, ali da nemaju zapisano koliko sta jako treba da sviraju, a i ponekad produze neku notu...
Recommended Posts