Hail Metal Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 solju i tanjire verovatno ima... Haaah epohalno !!!!
lemmy sixx Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Nikada.on nije bio deo ekipe.Debeli cvarak.
Vic Rattlehead Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Bezbeli da nikad nisam bio dio tvoje ekipe, ne ližem se s ustašama.
kuruz Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Leni sine i tebi bi bilo bolje da se malo podgojiš
lemmy sixx Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Stoji Radmize,ali nemam zelju da budem priplodno nazime poput debelog gmaza Dutine. 1
kuruz Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 dajem bogatstvo za snimak kako radi kolut unapred ili unazad u stvari to je kotrlj 2 1
B@K@ Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 (edited) 100$ i 40€? Edited October 1, 2012 by B@K@
lemmy sixx Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 dajem bogatstvo za snimak kako radi kolut unapred ili unazad Unazad bre!Pa to bi bilo smehotres za sva vremena. 1
Мајор Гашпар Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Z8Fxb8q8oSo
Surovi Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 Ja Sam na Fudbalskoj utakmici bio 1 pre 20 Godina, bilo je Badava,Partizan Zemun bas Na Stadionu partizana. 1 na Bodubuilding prvenstvo Srbije,, i 1 Americki Fudbal ali mislim da su bili Juniori. To je SVE. Na Zvezdin Stadion nisam ni usao, A NIKAD NISAM bio ni na Utakmicama,takmicenjima ostalih Sportova, Smor NAROCITO ovi Sa Loptom. Imas Vaterpolo Gde je SVE SKROZ Namesteno, ono degen moze da odbrani; neko placa ulaznice za to ?.-!! Slicno je Odbojka,.... Jel IMBECILI idu na te Tekme??? 5
Surovi Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 Pa Reci kakvi su to imbecili,Jesu za mentalne Institucije,Zoloski Vrt? --------------------- Ribe nose Stikle da bi Elegantno Uganule Zglob. ma Ne,one podsecaju na Italiju Obucu Civilizacije. ---------------- Kod Fudbala Italija Sutira Siciliju Kolevku Mafije. Tuce na i oko Terena Su Stara Evropska Tradicija, Prisecanje na Istoriju, Evropski Narodi Su Vecito Ratovali izmedju Sebe. 7
darkonet Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 kakav Klasiko sunce ti jebem, 5 komada, 20+ suteva u okvir gola Mesi Bog fudbala pokazao u Madridu ko je ko Ramos mesar, sudija solidan, pomocnik pijan, onoliko ne sviranih ofsajda je neverovatno vrhunska utakmica !!!
Hail Metal Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Dobar meč, imao je Real titulu u šaci, umesto da prođe vreme, oni hoće dva gola sa igračem manje, zaslužena pobeda separatista. 1
darkonet Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Akiša jebo titulu jesi video što je bio dobar meč...najbolja utakmica poslednjih pet godina
Hail Metal Posted April 25, 2017 Report Posted April 25, 2017 Slažem se odličan meč, dinamična igra, krv, svađa, doduše bez neke taktike, ali to je za navijače bolje. 1
Surovi Posted May 25, 2017 Report Posted May 25, 2017 I Ovaj ide na Više topica: U Vezi Sporta je Stvarno Sramota ,nije u Redu Zajebavanje,Ismevanje, Komični,Make Fun oF, Spam na Forumima... Bar Što se Mene Tiče, Ja Treba da se Sudim pa ne ide. ------------------------------- Ako su ti Lekari Roditelji,Brat,Sestra, Batali Sport,Dif,Trenerske Škole i slično,Badava si se Školovao, nećeš Dobiti Posao.Misle da si Dopingovan. Medicina,Farmacija,Doktori,Hemija,... Oko Sporta,Teretane Lete Otkazi ko Blesavi,Nesiguran Posao, Dača-Vlasnik Teretane NBG Gym na Novom Beogradu je Dao 10-tak otkaza u Roku od Mesec Dana,Svi su kasnili na posao. A Skoro je ON Izbačen iz Rvačkog Saveza zbog Dopinga. Ja Sam ga prijavio. Spremaju se Hapšenja,Zatvori.Sudovi Vrhunskih Sportista. Naravno i usportovima kojima ću se Baviti,Takmičiti, Nema Navijanja,Navijača, Provokacija,Provokativnih Poruka. Dolazi Publika,Pristojnog Izgleda, Sedi i Gleda,
Recommended Posts