Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 ...možda..... Dolaze sigurno....4-ti dan....Idite na nji'ov sajta i vidjecete..... Quote
Aurora Calerva Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Znam da stoji i na njihovom i na EXITovom sajtu... ali nešto mi je napomenuo neko iz organizacije.. Ja se nadam da to što su mi rekli nije istina Quote
coil.worm Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Znam da stoji i na njihovom i na EXITovom sajtu... ali nešto mi je napomenuo neko iz organizacije.. Ja se nadam da to što su mi rekli nije istina Verovato se to moze primeniti i na sisterse Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Verovato se to moze primeniti i na sisterse Ali za sisterse su karte vec u prodaji..... To je resena stvar,kao? Quote
Aurora Calerva Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Znam da stoji i na njihovom i na EXITovom sajtu... ali nešto mi je napomenuo neko iz organizacije.. Ja se nadam da to što su mi rekli nije istina Znači, danas mi je javljeno.. Sve je ok, čak i svi manji problemi su rešeni i definitivno ih gledamo 4og dana na EXITu na Metal Hammer stageu.. Vidimo se tamo, a ja odoh da gledam spot ponovo Quote
Aurora Calerva Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Nisam htela previše da se radujem dok nisam dobila potvrdu, ali eto i nje... Quote
coil.worm Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Ali za sisterse su karte vec u prodaji..... To je resena stvar,kao? offtopic: Tu su prste oko termina umesali slovenci, tako da je diskutabilno oce li doci Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 offtopic: Tu su prste oko termina umesali slovenci, tako da je diskutabilno oce li doci Pa koliko znam,tamo su 19.juna...... Quote
Kent Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Meni je Fernando licno javio jos pre nego sto se pojavilo na njihovom sajtu, tako da za mene nikad nije ni postojala sumnja... Bice feste (ponovo). Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 znachi prvi put u zivotu posecujem moonspell temu, i cujem ovo. sad' se osecam k'o da zivim u pecini. Quote
Misantrophil Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 bas sam danas nesto ceo dan slusao Wolfheart i dosao do zakljucka da je taj album neprevazidjen na tom albumu nema lose pesme vrh,oni su bend koji nema los album jedino nesto ne volim butterfly effect Quote
Господин Граул Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Novi album je black metal ... zar ne. Quote
Aurora Calerva Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) Tu negde ali i ne baš Edited June 8, 2006 by Aurora Calerva Quote
Господин Граул Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Preslushah ga detaljno vishe puta, u nekim pesmama i nema clean vokala. Nema kec zakucavanja( nisu toliko skrenuli). Quote
Господин Граул Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Inache je do jaja album. Potrefilo se da se naziv jedne pesme- Memento Mori podudara sa nazivom druge pesme na demou Through Arta ( demo je izasao pre njihovog albuma), a ja sam dao naziv pesmi iako nisam pisao tekst. Quote
Kent Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Kakva neverovatna koincidencija!! Nikad nisam cuo taj naziv ranije... Verovatno ne postoji grupa koja se tako zove, jedno pedeset metal albuma i jos dvesta metal pesama. Quote
marcoman Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) I 2.400.000 rezultata na guglu Edited June 8, 2006 by marcoman Quote
Господин Граул Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Da, ali izashli su u istom mesecu... - april Quote
SacrilegiouS Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Finnistera mi odlicno zvuci, jed' da nije u njihovom fazonu, ali sto da ne. Malo promena nece da skodi Inace vidimo se cetvrtog dana exita Quote
Recommended Posts