Black desire Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 sviraju kod nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Rekoh ako...i ja se nadam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 a samo se nadaj, ja pomislio nesto stvarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Pa, s obzirom na to da stalno pominju koliko vole BG, nije nemoguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 ne zavisi to od njihove il nase ljubavi, na zalost. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) Svirka festivala Kavarna, za mrvu ispod Opetha, možda samo zato što sam ih gledao već pre ali sve ostalo neverovatno i definitivno najbolji Moonspell nastup koji sam video, eto desilo se i to: prejebaše koncert u SKCu za mene. Pre svirke smo očekivali vintage set, Fernando je najavio da će isti biti na 2 od 4 festa na leto a prostom dedukcijom se isključio Metal camp koji je ipak tezga nasuprot Kavarni gde su svi idoli Moonspella... i kad je počela svirka sa Finisterra pomalo se smorismo ali odmah su nas oduvali zvukom koji je bio preterano perfektan, neobjašnjivo dobar a bend kao i uvek harizmatičan na tone. Odmah posle Night eternal, Southern deathstyle i Scorpion pa sam već mislio da ću odgledati standardno odličan Moonspell live ali kurac, Fernando najavljuje put kroz vreme i vintage set i sve je ovako izgledalo: http://www.setlist.fm/setlist/moonspell/2011/kavarna-rock-fest-kavarna-bulgaria-3d3410f.html Pun mesec na nebu, isto noćni termin, Bugari ludi, bend jednostavno sahranjuje svirkom - perfekcija! Moonspell je jednostavno trenutno na vrhu metala po live svirci i tu zbora nema. Edited July 20, 2011 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 "Midnight Ride" jebeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Uhh ovaj vintage set, prva dva albuma kida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Svirka festivala Kavarna, za mrvu ispod Opetha, možda samo zato što sam ih gledao već pre ali sve ostalo neverovatno i definitivno najbolji Moonspell nastup koji sam video, eto desilo se i to: prejebaše koncert u SKCu za mene. Pre svirke smo očekivali vintage set, Fernando je najavio da će isti biti na 2 od 4 festa na leto a prostom dedukcijom se isključio Metal camp koji je ipak tezga nasuprot Kavarni gde su svi idoli Moonspella... i kad je počela svirka sa Finisterra pomalo se smorismo ali odmah su nas oduvali zvukom koji je bio preterano perfektan, neobjašnjivo dobar a bend kao i uvek harizmatičan na tone. Odmah posle Night eternal, Southern deathstyle i Scorpion pa sam već mislio da ću odgledati standardno odličan Moonspell live ali kurac, Fernando najavljuje put kroz vreme i vintage set i sve je ovako izgledalo: http://www.setlist.fm/setlist/moonspell/2011/kavarna-rock-fest-kavarna-bulgaria-3d3410f.html Pun mesec na nebu, isto noćni termin, Bugari ludi, bend jednostavno sahranjuje svirkom - perfekcija! Moonspell je jednostavno trenutno na vrhu metala po live svirci i tu zbora nema. Eto ja plusiram sve ovo, i opet moram da pohvalim zvuk koji je stvarno bio vise nego perfektan. Kad je pocela Finisterra ucinilo mi se da cu da eksplodiram od napaljenosti 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 ...Moonspell je jednostavno trenutno na vrhu metala po live svirci i tu zbora nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) Okačiće ovih dana na fejs neku neobjavljenu pesmu sa akustične turneje. Edited August 23, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 (edited) Evo te pesme. A pazi sad ovo: Moonspell at Wacken 2012 will be an exclusive Wacken Sombra show. Sombra is the atmospheric, classical, semi-acoustic show of Moonspell's classic songs. The band will be on stage with 13 musicians, including the five Moonspell, 3 female operatic singers, 4 cello players and one percussionist. Also it has great video show behind all of it. It's a great and special moment. Oni treba da snime ovo za DVD ili makar da neku svirku objave kao live album. Bre. Edited September 21, 2011 by Lou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Ma jebes to bez klasicne svirke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Tako je, ostani metalac do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Da, znao sam da ces to da potegnes. Lepo je to sto oni muziciraju i obradjuju sami sebe, kapiram da je performans vrhunski i sve, al osecao bih se nedojebano posle takve Moonspell svirke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Brate, makar su ih Nemci gledali 1000 puta dosad - ja sam ih gledao dvaput i ne bi mi smetalo da ih vidim u takvom fazonu naredni put, što da ne? Svakako znamo po snimcima koliko predobro oni zvuče u toj izvedbi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Gledao sam ih dva puta sa distorzijom, jedna posebna prilika sa malim orkestrom mi ne bi smetala. Talvi me preduhitri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 (edited) Ma to svakako stoji, al oni tolko dobro zvuce u metal izdanju trenutno da bi mi bilo malo krivo da se iscimam na Wacken i ne dobijem to, ma koliko akusticni set bio dobar. Ja bih radje da mi sviraju neke pesme koji nikad ne sviraju Al dobro, nije da niste upravu, i ja kenjam, voleo bih da vidim taj nastup, al kiselo je grozdje Edited September 21, 2011 by Black desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 (edited) Ovih dana mi je nešto "Under The Moonspell" u podsvesti konstantno pa uzeh da još malo provrtim "Under Satanae" poređenja radi i ne znam zašto mi ovaj EP deo albuma nije legao najbolje isprva, skroz mi je dobar sad. A ono što su uradili sa demo pesmama je nadrealno svakako. Edited December 4, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Vrh je bre ceo, ne znam šta ti je. Izuzetak koji potvrđuje pravilo o re-recordovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Jedino mi i dalje ne leži najbolje onaj orijentalni deo u "Tenebrarum Oratorium (Andamento I/Erudit Compendyum)", ne može riba da peva umesto onog hodže ili šta je već nikako. E da, i intro mi je isto ipak bolji u originalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Koja muzevnost, jedan od najboljih vokala zasigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Baš sam juče obrnuo The Antidote koji mi je najbliži srcu, dobrim delom zbog toga što sam taj prvi čuo. Posle toga sam tražio intervju sa Fernandom, da ga slušam kako priča, ali samo na portugalskom (jer se na maternjem čuje nečiji pravi glas). Uživanje je slušati neke pevače dok pričaju... Devin je, npr. u toj grupi, ima mekan glas i skroz tečnu dikciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Meni je portugalski i inače uživancija slušati, a Fernando tu dodatno poentira glasom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SilentWarrior~ Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gEbw_pgKss0 bas opusta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts