Jump to content

Recommended Posts

Posted
bila sam na koncertu u zagrebu i od tad ih jos vise voli!!!! bili su predobri!

A jos je i Fernando bio bolestan, a Ricardo smoren od puta... Mozes da zamislis onda tek kakvi su kad pored svega oga naprave fenomenalan koncert!!!

Posted
Krivo mi je stvarno sto imam samo dve njihove pesme Opium i Vampiria i obe su stvarno fantasticne.Nemam reci. Moram uskoro stvarno da nabavim nesto od njih orangelistening.gif

Ja imam apsolutno sve!!! Mogu ti dati... Imam cak i one albume dok su jos bili black...To bi se tebi svidelo!

• 5 weeks later...
Posted

u poslednje vreme samo ... icon_cry.gif

Moonspell - Can't Bee

Can't bee your lover

Can't bee that loveless

Can't bee that healing rope, or anything

Can't bee without you, the one or the other

Can't even bee what you are for me

Can't even bee your final solution

I hope I was your final pollution

Can't bee your motion

Can't bee that frozen

Can't bee those limbs you miss, or everything

Can't bee the apocalypse, one or the other

Can't live your life for you and for me

Can't even bee your final polution

I wish I was the heartbeat of your destruction

Can't bee like you

Can't bee that hateful

Can't bee that cross to bridge, or just that thing

Can't bee the insect stroke, the distracted love

Don't dare to bee what you are for me

Can't even bee your absolution

I pace at the rhythm of your consumption

Posted

Nisu... Mislim da ne sviraju na svojim koncertima nista sa Butterfly FXa...

Inace, jedva cekam da izadje novi album. Vratili su se svom starom producentu, Valdemaru (mislim da se tako nekako zove), inace covek koji stoji iza fenomenalnog Wolfhearta.... Tako da mogu samo da zamislim kako ce biti dobar! Pedro i Mike su mi, posto su culi da mi je WH omiljeni album, obecali da ce mi se ovaj tek svideti!

Posted

ne sviraju nista sa butterfly-a na koncertima. uopste sa tog albuma can't bee je jedina stvar za koju moze da se kaze da razbija, ima jos nekoliko pristojnih, ali ceo album je eksperimentalan i prilicno neuspeo.

sa druge strane, povratak valdemaru mi se ne cini kao najbolji potez, nekako mi je hiili-jev rad prirastao za srce. to je ipak covek koji stoji iza sin/pecado, i darkness and hope i koji je uneo nesto neznosti u preinteligentni, ali ipak distantni moonspell...

Posted
sa druge strane, povratak valdemaru mi se ne cini kao najbolji potez, nekako mi je hiili-jev rad prirastao za srce. to je ipak covek koji stoji iza sin/pecado, i darkness and hope i koji je uneo nesto neznosti u preinteligentni, ali ipak distantni moonspell...

He, ja sam ipak veci fan Wolfhearta, te mi se ta vest i te kako svidela kad sam je cula! A i na taj povratak tom zvuku je uticala smrt Quorthona... Svi znamo da je Fernando bio njegov veliki fan! I on oseca, da tako kazem, potrebu da nastavi gde je on stao ili barem to da pokusa i na taj nacin da mu oda postu...

Posted

lepo od njega, ali to nije moja prica... mada je wolfheart neponovljivo dobar album, nekako mi mirnija varijanta bolje lezi.