Aurora Calerva Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 bila sam na koncertu u zagrebu i od tad ih jos vise voli!!!! bili su predobri! A jos je i Fernando bio bolestan, a Ricardo smoren od puta... Mozes da zamislis onda tek kakvi su kad pored svega oga naprave fenomenalan koncert!!! Quote
Misantrophil Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Krivo mi je stvarno sto imam samo dve njihove pesme Opium i Vampiria i obe su stvarno fantasticne.Nemam reci. Moram uskoro stvarno da nabavim nesto od njih Quote
Aurora Calerva Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Krivo mi je stvarno sto imam samo dve njihove pesme Opium i Vampiria i obe su stvarno fantasticne.Nemam reci. Moram uskoro stvarno da nabavim nesto od njih Ja imam apsolutno sve!!! Mogu ti dati... Imam cak i one albume dok su jos bili black...To bi se tebi svidelo! Quote
*Wednesday Adams* Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 A jos je i Fernando bio bolestan, a Ricardo smoren od puta... Mozes da zamislis onda tek kakvi su kad pored svega oga naprave fenomenalan koncert!!! nisam to znala... onda jos bolje! zamisli tek kavi su kad je sve u redu! Quote
Aurora Calerva Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 (edited) nisam to znala... onda jos bolje! zamisli tek kavi su kad je sve u redu! Necu da zamisljam vec cu da gledam i slusam... Edited April 7, 2005 by Aurora Calerva Quote
miss Penny Lane Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 u poslednje vreme samo ... Moonspell - Can't Bee Can't bee your lover Can't bee that loveless Can't bee that healing rope, or anything Can't bee without you, the one or the other Can't even bee what you are for me Can't even bee your final solution I hope I was your final pollution Can't bee your motion Can't bee that frozen Can't bee those limbs you miss, or everything Can't bee the apocalypse, one or the other Can't live your life for you and for me Can't even bee your final polution I wish I was the heartbeat of your destruction Can't bee like you Can't bee that hateful Can't bee that cross to bridge, or just that thing Can't bee the insect stroke, the distracted love Don't dare to bee what you are for me Can't even bee your absolution I pace at the rhythm of your consumption Quote
Aurora Calerva Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Ma sve od njih.... Od Serpent Angela do As We Eternaly Sleep on It.... Jedva cekam da zavrse novi album. Znam da ce mi se mnoooogo svideti!!! Quote
miss Penny Lane Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 jer su svirali can't bee na koncertu na kom si ti bila? Quote
Aurora Calerva Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Nisu... Mislim da ne sviraju na svojim koncertima nista sa Butterfly FXa... Inace, jedva cekam da izadje novi album. Vratili su se svom starom producentu, Valdemaru (mislim da se tako nekako zove), inace covek koji stoji iza fenomenalnog Wolfhearta.... Tako da mogu samo da zamislim kako ce biti dobar! Pedro i Mike su mi, posto su culi da mi je WH omiljeni album, obecali da ce mi se ovaj tek svideti! Quote
miss Penny Lane Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 ti njih poznajes ? jao , bwe blago tebi... Quote
Aurora Calerva Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Upoznala sam ih kad sam radila intervju sa njima u Zagrebu... A dopisujem se sa Pedrom i cuvam omot od cokolade koju mi je poklonio tada. Put do Aurorinog srca je preko Moonspella i cokolade... Quote
miss Penny Lane Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 jaooo...kako je to sweeeeeeeet.... Quote
Misantrophil Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Konacno sam nabavio sve od njih i odusevljen sam a najvise mi se svidja zadnji album Antidote a dobar je i Sin/Pecado Quote
Aurora Calerva Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Cudi me da se tebi kao blackeru (ako sam dobro skapirala) ne svidja vise Wolfheart, Under the Moonspell, Anno Satanae... Quote
Misantrophil Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Pa nisam ih bas dobro preslusao evo upravo slusam Under the Moonspell album i po meni ni to nema veze sa Blackom Moonspell je Moonspell Quote
tovar Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 ne sviraju nista sa butterfly-a na koncertima. uopste sa tog albuma can't bee je jedina stvar za koju moze da se kaze da razbija, ima jos nekoliko pristojnih, ali ceo album je eksperimentalan i prilicno neuspeo. sa druge strane, povratak valdemaru mi se ne cini kao najbolji potez, nekako mi je hiili-jev rad prirastao za srce. to je ipak covek koji stoji iza sin/pecado, i darkness and hope i koji je uneo nesto neznosti u preinteligentni, ali ipak distantni moonspell... Quote
miss Penny Lane Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 jer ces pustiti can't bee na sledecem najtu? Quote
Aurora Calerva Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 sa druge strane, povratak valdemaru mi se ne cini kao najbolji potez, nekako mi je hiili-jev rad prirastao za srce. to je ipak covek koji stoji iza sin/pecado, i darkness and hope i koji je uneo nesto neznosti u preinteligentni, ali ipak distantni moonspell... He, ja sam ipak veci fan Wolfhearta, te mi se ta vest i te kako svidela kad sam je cula! A i na taj povratak tom zvuku je uticala smrt Quorthona... Svi znamo da je Fernando bio njegov veliki fan! I on oseca, da tako kazem, potrebu da nastavi gde je on stao ili barem to da pokusa i na taj nacin da mu oda postu... Quote
tovar Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 lepo od njega, ali to nije moja prica... mada je wolfheart neponovljivo dobar album, nekako mi mirnija varijanta bolje lezi. Quote
Aurora Calerva Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Videcemo da li ce ipak uspeti da ponove "dobrotu" WH-a. JEDVA CEKAM! Quote
Aurora Calerva Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 WOLFHEART JE NEPONOVLJIV !!! Mozda, ali njegova "dobrota" jeste... Quote
Misantrophil Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Ma Darkness and Hope je fantastican album po meni najbolji uz Antidote Quote
Dead on Arrival Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Ma Darkness and Hope je fantastican album po meni najbolji uz Antidote Darknes & Hope i Irreligious..... Quote
Misantrophil Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Dobar je Irreligous posebno mi se svidaju sa tog albuma Awake i Opium. Quote
Recommended Posts