ba+a. Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Jel stvarno umro peter? Ne zamerite mi ako se vec pricalo o ovome,mrzi me da citam. Quote
Aurora Calerva Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 (edited) Jel stvarno umro peter? Ne zamerite mi ako se vec pricalo o ovome,mrzi me da citam. Malo si promasio bend... Ovde nije bilo smrtnih slucajeva. Mislim Fernandu su pomrli i majka, i idol i ko zna ko jos (ali niko od njih nije svirao u bendu) Edited May 16, 2005 by Aurora Calerva Quote
ba+a. Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 U jebes mi mater ja mislio na Tajp o negativ,oprostite. Quote
Misantrophil Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Ma kakav Type o negative Moonspell je mnogo bolji bend mnogo mracniji Moonspell zakon Quote
Yebiggah Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Malo si promasio bend... Ovde nije bilo smrtnih slucajeva. Mislim Fernandu su pomrli i majka, i idol i ko zna ko jos (ali niko od njih nije svirao u bendu) I on umire u nekim svojim spotovima Quote
Goxy Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 davno sam slusao bend,ali desi se par puta godisnje da pustim wolfheart i ovaj posle tog,ne mogu se setiti naziva to su odlicni albumi Quote
Valtiel Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Moonspell je tako mracan bend, zato mi se svaki album neopisivo svidja. Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) Likovi koje Fernando stvara u svojim tekstovima su simboli svih onih stvari koje ga okruzuju... Moonspell jke pravo lice Portugalije, ne ono koje se prodaje turistima.... Ili mi je barem tako Mike objasnio Edited May 31, 2005 by Aurora Calerva Quote
tovar Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ne primetih da je moonspell socijalno orjentisan band, a upucen sam u tekstove dovoljno. ili su pravo lice portugalije vampiri, vukodlaci i neitzche-anska filozofija. Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ne primetih da je moonspell socijalno orjentisan band, a upucen sam u tekstove dovoljno. ili su pravo lice portugalije vampiri, vukodlaci i neitzche-anska filozofija. 'Ajd molim te procitaj kraj mog posta jos jednom!! Quote
Misantrophil Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ma briga me za tekstove vazna je muzika Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 o-keeeej.... Za tebe samo... Prvu recenicu je izgovorio Pedro u nasem intervjuu, dok je Mike ono drugo objasnio kako za vreme intie-a tako i malo kasnije dok smo razgovarali... Prosledicu ti snimak da vidis i cujes i sam! Quote
m. Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 ma briga me za tekstove vazna je muzika znachi da jebe nekome mater na finu melodiju...tebi nebi smetalo?! jeusu...naraFski da je bitno. Quote
Misantrophil Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 pa mozda malo al nisam stvarno zaludjen da sad citam tekstove, a drugo ne znam bas dobro engleski Quote
tovar Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Za tebe samo... Prvu recenicu je izgovorio Pedro u nasem intervjuu, dok je Mike ono drugo objasnio kako za vreme intie-a tako i malo kasnije dok smo razgovarali... Prosledicu ti snimak da vidis i cujes i sam! ma, ne, sve je to ok, samo sam ja malo previse cepidlaka kad je u pitanju realan zivot i pravo lice. naravno da skroz podrzavam trip tekstove kao sto je svaki tekst moonspell-a, ali uvek treba razgraniciti necije tripove i "pravo lice" zivota u jednoj zemlji. a snimak mi obecavas jos od koncerta. Quote
Aurora Calerva Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 a snimak mi obecavas jos od koncerta. Ooops... Ne brini, i Bogiju isto! Quote
Buddha Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 wolfheart 8 irreligious 8.5 sin/pecado 9 the butterfly effect 7 darkness and hope 7.5 the antidote 8 Quote
Aurora Calerva Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 wolfheart 8 irreligious 8.5 sin/pecado 9 the butterfly effect 7 darkness and hope 7.5 the antidote 8 A Under the Moonspell? Anno Satanae? Goat on Fire-Wolves from the Fog? Serpent Angel? Quote
Kent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 (edited) ne secam se da l' sam njihovu diskografiju ocenjivao... whatever... under the moonspell 2.5 wolfheart 8.5 irreligious 9.5 sin/pecado 9 the butterfly effect 6 darkness and hope 7.5 the antidote 8 edit: prosek ne vadim jer ga ono prvo govno, gde zvuce kao da se svadjaju, totalno sjebava bas sam skoro raspravljao sa starim ortacima ko je od garde koju su cinili amorphis, tiamat, sentenced i moonspell imao najlosiji prvenac. najvise glasova je pobrao bas under the moonspell. Edited June 4, 2005 by Kent Quote
Misantrophil Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Ako cemo sa ocenjivanjem onda ovako Under the moonspell 3 Wolfheart 8 irelligious 8 sin/pecado 7 butterfly efect 2 darkness & hope 9 The Antidote 9 Quote
Aurora Calerva Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Bolje ja da ne ocenjujem... Prosecna 10 Quote
Recommended Posts