Kent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 haha to je fan! dala bi i under the moonspellu 10?? Quote
tovar Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 wolfheart 8.5 irreligious 8.5 sin/pecado 9.5 the butterfly effect 7 darkness and hope 8.5 the antidote 8 moj skromni doprinos. Quote
Aurora Calerva Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 haha to je fan! dala bi i under the moonspellu 10?? Pazi, da snime album na kome ce samo ukljuciti usisivace, prosipati dzakove krompira po bubnju i zevati, dala bih i njemu 10! Ok, mozda malo preterujem.... Ali samo malo! Quote
martyr Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 meni je "Irreligious" na prvom mjestu,pa tek nakon njega "Wolfheart".Mada to su jedina njihova ostvarenja koja volim. Quote
Dani Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 meni je "Irreligious" na prvom mjestu,pa tek nakon njega "Wolfheart".Mada to su jedina njihova ostvarenja koja volim. Dva ubedljivo najbolja i moja omiljena albuma... koji su prejebali sve ostale! Quote
Dead on Arrival Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Irreligious na prvom mestu,zatim Darkness and hope(mozda zato sto je to prvo sto sam nabavila od njih),zatim Wolfheart,Sin/Pecado.... Quote
The Green Fairy Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Ja ne mogu da se odlucim za albume.. pre za pesmice koje volim, na primer Opium, Mephisto (Irrelig), Nocturna, Darkness&Hope; Vampiria, Alma mater-koju su medju prvim izveli u Budimpeshti (Wolfheart); Magdalene, abysmo...(sin/p);skoro sve sa Butterfly Effect ( ujedno mi je omiljeni i spot za tu pesmu) ... Quote
Aurora Calerva Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Sada, napokon, imam sve zvanične video zapise Moonspella... Čak i one iz 1992 So................................................................................................... Quote
tovar Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 sibni mi broj moba na pp da se nesto dogovorimo. Quote
Aurora Calerva Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Pročešljaj malo po imeniku.... Trebalo bi da ga imaš! Quote
tovar Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Pročešljaj malo po imeniku.... Trebalo bi da ga imaš! ne znam koliko ti je poznata moja nezgoda sa telefonom od pre mozda nedelju-dve. trust me. Quote
Aurora Calerva Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Novi album bi trebalo uskoro da izađe, možda čak i do kraja godine... Ako sam ja dobro obaveštena Ali bi DVD trebalo da se pojavi pre njega........................... Lesi, stiže pp........................................................................ Quote
The Watchtower Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Novi album bi trebalo uskoro da izađe, možda čak i do kraja godine... Ako sam ja dobro obaveštena Ali bi DVD trebalo da se pojavi pre njega........................... Lesi, stiže pp........................................................................ Ok! Tnx. Quote
Shores Of Antartica Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Ma Darkness and Hope je konza! Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Sin/Pecado,Darkness And Hope,Irreligious,Antidote je isto dobar.... Quote
dark_lilith Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Magdalene... omiljena Moonsp pesmica lol Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 (edited) Magdalene... omiljena Moonsp pesmica lol Takodje A obozavam i sve ostale pesme sa Sin/Pecado(podrazumeva se,omiljeni album) Jos mi je i Can't Bee savrsena,mada Butterfly Effect uopste ne volim kao album Edited July 31, 2005 by BunarMlakeVode Quote
Aurora Calerva Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Jos mi je i Can't Bee savrsena,mada Butterfly Effect uopste ne volim kao album [/b][/color] Butterfly FX je neuspeli eksperiment do koga je došlo pod uticajem monotonih britanskih večeri na vatrene Portugalce... Quote
Hail Metal Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Nikad nisam slusao ovaj bend,ali su super obradili Mr.Crowley Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Butterfly FX je neuspeli eksperiment.. To sam i sama mogla primetiti.... Quote
Vitamin K Experience Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Magdalene... omiljena Moonsp pesmica lol Same here. Doživljavam je kao neverovatno pulsirajuću. Quote
Sinstrel Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Ja tu pesmu bas nisam gotivio u vreme kada sam je prvi put cuo... vremenom sam je zgotivio i sada je i meni jedna od omiljenih Moonspellovih pesma rame uzs rame sa "Sacred" koja je doduse obrada ali doobra obrada! Quote
Recommended Posts