Jump to content

Recommended Posts

Posted

wolfheart 8.5

irreligious 8.5

sin/pecado 9.5

the butterfly effect 7

darkness and hope 8.5

the antidote 8

moj skromni doprinos.

Posted
haha to je fan! pivopije.gif

dala bi i under the moonspellu 10??

icon_redface.gif

Pazi, da snime album na kome ce samo ukljuciti usisivace, prosipati dzakove krompira po bubnju i zevati, dala bih i njemu 10!

Ok, mozda malo preterujem.... Ali samo malo! orangelistening.gif

Posted
meni je "Irreligious" na prvom mjestu,pa tek nakon njega "Wolfheart".Mada to su jedina njihova ostvarenja koja volim.

Dva ubedljivo najbolja i moja omiljena albuma... koji su prejebali sve ostale! icon_da.gifpivopije.gif

Posted

Ja ne mogu da se odlucim za albume.. pre za pesmice koje volim, na primer

Opium, Mephisto (Irrelig), Nocturna, Darkness&Hope; Vampiria, Alma mater-koju su medju prvim izveli u Budimpeshti (Wolfheart); Magdalene, abysmo...(sin/p);skoro sve sa Butterfly Effect ( ujedno mi je omiljeni i spot za tu pesmu)

...

icon_cool.gif

• 4 weeks later...
Posted
Pročešljaj malo po imeniku.... Trebalo bi da ga imaš! icon_wink.gif

ne znam koliko ti je poznata moja nezgoda sa telefonom od pre mozda nedelju-dve.

trust me.

Posted

Novi album bi trebalo uskoro da izađe, možda čak i do kraja godine... Ako sam ja dobro obaveštena icon_wink.gif Ali bi DVD trebalo da se pojavi pre njega...........................

Lesi, stiže pp........................................................................ icon_wink.gif

Posted
Novi album bi trebalo uskoro da izađe, možda čak i do kraja godine... Ako sam ja dobro obaveštena icon_wink.gif Ali bi DVD trebalo da se pojavi pre njega...........................

Lesi, stiže pp........................................................................ icon_wink.gif

Ok! Tnx.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Magdalene... omiljena Moonsp pesmica lol

Takodje icon_da.gif A obozavam i sve ostale pesme sa Sin/Pecado(podrazumeva se,omiljeni album)

Jos mi je i Can't Bee savrsena,mada Butterfly Effect uopste ne volim kao album icon_mrtav.gif

Edited by BunarMlakeVode
Posted
Jos mi je i Can't Bee savrsena,mada Butterfly Effect uopste ne volim kao album icon_mrtav.gif [/b][/color]

Butterfly FX je neuspeli eksperiment do koga je došlo pod uticajem monotonih britanskih večeri na vatrene Portugalce...

Posted

Ja tu pesmu bas nisam gotivio u vreme kada sam je prvi put cuo... vremenom sam je zgotivio i sada je i meni jedna od omiljenih Moonspellovih pesma rame uzs rame sa "Sacred" koja je doduse obrada ali doobra obrada! icon_da.gificon_mrgreen.gif