forever*autumn Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Wolfheart je zakon !!! kod mene, i dalje na prvom mestu. Quote
Aurora Calerva Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Never mind, I don't think any of you will ever understand....... Ma jedina bitna stvar je da se ovde zna ko je najveci fanatik i ko je dobio cokoladu od Pedra! Quote
Misantrophil Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ma svaki Moonspell album je fenomenalan jedino mozda Butterfly effect Quote
Aurora Calerva Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 E ovakav stav cenim! A za Butterfly... ma samo ga preslusaj kao celinu, odvoji ga od bilo kog drugog albuma, zaboravi da je to uopste Moonspell radio i ne trazi taj njihov karakteristican zvuk u albumu.. Svideceti se! Trust me.... Ae, imas pivo od mene kad se vratim u BG! Quote
Queen_Mab Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 (edited) Never mind, I don't think any of you will ever understand....... Ma jedina bitna stvar je da se ovde zna ko je najveci fanatik i ko je dobio cokoladu od Pedra! girl,give me a break!Ako si mislila da je skoro svaka stvar dobra od njih,tu se slazem,ali ipak....za darkness and hope sam speciallno]vezana Edited October 14, 2005 by Queen_Mab Quote
Buddha Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 prodajem Moonspell – Darkness & Hope box (disk sa bonus pesmom i spotovima+poster+nalepnica), 700 din Moonspell – The Butterfly Effect digipak, 500 din javite se na pp Quote
Aurora Calerva Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Anyway..... New album and tour coming soon Quote
Misantrophil Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 super nadam se da ce svratiti i kod nas Quote
Aurora Calerva Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Ako ima raje koja bi dosla naci ce se i organizator. Anyway, ja ih gledam gde god da mogu da ih uhvatim....................... Quote
The Watchtower Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 2aurora - jel album izlazi ove il` sledece godine?! i jel ima naziv? Quote
Aurora Calerva Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Sve sto za sada znam jeste da imaju vec 10 snimljenih pesama i da bi trebalo da to sve izadje ove zime... Kao i da su vec svirali jednu od novih stvari na ovim svirkama sto su imali po Portugaliji kao i da bi posle Halloweena trebalo da snime jedan spotic.... Ali znam samo toliko za sada........... Quote
Aurora Calerva Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Imagine how happy I am............Ae, ako izvucem jos neku pametnu informaciju postovacu......... Quote
Misantrophil Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 pa stvarno ne znam kolko bi doslo ljudi na njihov koncert ne bi puno Quote
Aurora Calerva Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Na zalost, ja sam jedva sklepala neki trocifren broj u glavi, a od toga bi trecina usla na spisak.............. Quote
Bride Of Darkness Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 E, ovaj bend jebe majku! Odlicni su. A uzmite u obzir porijeklo benda. Ko bi rekao da ce Portugalija stvoriti kraljeve Gothic Metala. Btw, bas mi je simpa kada Fernando ( je li mu tako bjese ime? ), "zapinje" na engleskom. Mislim, akcenat mu je malo... Quote
Misantrophil Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ma zakon su i jebe mi se za naglasak bolje da je takav nego onaj sugavi pederski engleski Quote
The Watchtower Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 MOONSPELL Sign With SPV/STEAMHAMMER RECORDS Portuguese metallers MOONSPELL have inked a three-album deal with SPV/Steamhammer Records following their split with Century Media. The band are currently recording their new album, entitled "Memorial", at the Woodhouse Studios in Hagen, Germany with producer Waldemar Sorychta (TIAMAT, SAMAEL, SENTENCED), who had worked with the group on their first three records ("Wolfheart", "Irreligious", "Sin/Pecado"). The recording sessions will last from November 1 to November 27. "Memorial" will contain around 8 to 10 new songs, including "Once It Was Ours!", "Blood Tells", "Sanguine", "Finisterra", "Upon the Blood of Men" and "At the Image of Pain". The material is being described by the group as "the best music we ever wrote together" and "an homage to the Nineties scene and bands," of which they became a strong symbol of. A tentative spring 2006 release is expected. With regards to MOONSPELL's long-awaited first DVD, "Lunar Still / 13 Years of Doom", most of the contents are ready to go into production but the release was delayed due to legal issues which are taking a long time to be ironed out. Century Media will release the DVD sometime next year. In addition, new live dates are being booked for the next festival season, as are one-off shows in Russia and Morocco. Quote
Dani Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Anyway..... New album and tour coming soon Setili su se! Btw, bas mi je simpa kada Fernando ( je li mu tako bjese ime? ), "zapinje" na engleskom. Mislim, akcenat mu je malo... Ne lupetaj... nista mu ne fali. Quote
Novelja Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Genijalno... Ne smem da kazem nista vise, zasracu nesto... Obozavam ovaj bend, obozavam da sviram Moonspell, obozavam da pevam Moonspell, sve... Jedva cekam novi album... Ocekujem nesto lepo i iznenadjujuce, kao sto su nas svaki put zeznuli sa narednim, promenili fazon, ali osnova i atmosfera su uvek bile prepoznatljive... Quote
Recommended Posts