Tetragrammaton Cleric Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Cini mi se da su malo izgubili kompas sa Memorialom.Sve je savrseno, i produkcija i aranzmani, ali ne moze da se uporedi sa Darkness and Hope. Quote
PanSJV Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Moonspel...mmmm....ja sam sebi rekla da cu da izgubim nev. sa nekom od njihovih pesama ili sa Sisters of mercy ali ako doticni nema onda moze i type o negative Quote
Teufel Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 erzebeth_bathory Moonspel...mmmm....ja sam sebi rekla da cu da izgubim nev. sa nekom od njihovih pesama Sjajno. Prvi post i da bude ovako dobar. Quote
Guest Daemonium Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Moonspel...mmmm....ja sam sebi rekla da cu da izgubim nev. sa nekom od njihovih pesama ili sa Sisters of mercy ali ako doticni nema onda moze i type o negative Mislis - trpaces te CDove u vaginu ili... Quote
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Mislis - trpaces te CDove u vaginu ili... Genijalno. Quote
Ivan_Creed Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 A ja volim da vidim da ima i strejt ljudi BA! To je dobar znak... bice dJece, vidim. Volimo ja i Varg gothicarke, nego nikako da navucemo Blacksunray-a da nesto stavi na letvu... Ko ne slusa Satirikon i Menovar taj ne zna sta je mJetal ba! Quote
tovar Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 BVD jebe vise od svih nas zajedno, ali nece da se hvali. Quote
PanSJV Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ma ok je i Irreligious ali malo duze kad ga slusam zabode me najbolje se tripujem kad legnem da spavam i pustim Fleash... Extra je feeling kad zamislis da padas sa nekog extremno visokog mesta...probajte cool je trip Quote
coil.worm Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Izgleda da sam ja jedino ovde dovoljno lud da napravim paralelu Moonspell - Memorial = Samael - Exodus Nekako mi liche oba albuma Quote
Aurora Calerva Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ne slušam Samael tako da ti ne mogu ništa reći ... Quote
heroinchic Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Izgleda da sam ja jedino ovde dovoljno lud da napravim paralelu Moonspell - Memorial = Samael - Exodus Nekako mi liche oba albuma :ne:IAko oba dobra, na razlicite nacine su, i nisu bas najbolji albumi oba benda! Quote
SacrilegiouS Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Konacno sam nabavio Sin/ Pecado, The Butterfly Effect i Darkness And Hope. Odlicni albumi! Bas sam se odusevio, ima toliko jakih pesama, kad budem sve lepo odslusao napisacu i favorite. Quote
Prdonja Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Valja, valja novi Moonspell... napokon su izasli iz onog loseg tripa Quote
heroinchic Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 :ne: Sto ne znaci da al-boom ne valja, no, ako se ijedan trip mora okarakterisati losim [a ne mora], ondak je to, definitivno, ovaj!! Quote
White Man Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Valja, valja novi Moonspell... e vala! ali meni i dalje WOLFHEART njihov najbolji album (i jedan od najboljih metal albuma ikada)... what about you? irreligious,wolfheart,sin pecado ili neki cetvrti? Quote
Misantrophil Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 ja najvise volim darkness & hope najvise mi se svidja Quote
Guest Daemonium Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Glas za Irreligious,onda mu je tu negde Wolfheart,pa onda jedna velika provalija,i u njoj ostali albumi,mada novi josh ne cuh. Quote
quiet Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 meni je najjachi wolfheart alma mater je verovatno najbolja stvar koju su ikada snimili (izvinite preteranoj na subjektivnosti ), a tu su i an erotic alchemy, trebraruna, vampiria... ma ceo taj album je vrh. Quote
White Man Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 irreligious je keva da dobar je i ima atmosferu ali je pomalo komercijalan...a? full moon madness je sigurno najbolja stvar s tog albuma... ma ljudi wolfheart je kult u pravom smislu te reči... najbolji metal album s beauty&beast tematikom... Quote
Sugar Overdose Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 mmmm....moonspellllllllllllllllllllllllll,enough Quote
PanSJV Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 The Butterfly Effect je extra album znaci mlooogo mi se svidza..i cool je tako da bih preporucila SVIMA da ga nabave ako ga nemaju!!!Bas je coooool Quote
Recommended Posts