VOJVODA Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 Odlicni su, gledao sam ih uzivo svojevremeno, i totalno sam tada odlepio za njima. Najbolji mi je Irreligious, ne mogu da pronadjem pesmu koja mi se ne svidja, mada i poslednji album nije los. Quote
Midnight Madness Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Well..... Definitivno najbolji album je "Wolfheart".... i pesmica Alma Mater a: Inace dobar je i "Darkness and Hope" (nocturna, ghostsong, devilred...etc)... Ali ni ostali nisu losi... Second Skin EP, Irreligious etc etc... jedan stvarno ODLICAN band a: a: a: Quote
countessdracula85 Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 meni se najvise svidja "Devilred" sa Darkness and Hope, i "Nocturna". Inace vokal mi i nije nesto.Ipak je Dani Filth neprevazidjen! Quote
ASKE Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 E pa bas mi je milo em drago da se ova tema opet nalazi pri vrhu ovog foruma... Bas sam danas slusala Darkness and hope... Oni su meni stvarno fe-no-me-na-lni! Quote
Elldamar Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 Fino,fino....Bas sam se uzeleo nekog dobrog novog Goth-a... Quote
LordHypnos Posted February 24, 2003 Report Posted February 24, 2003 Sjajan bend, nema sta. Najbolji album Irreligious, a pesma 'Vampiria' sa Wolfheart-a...Malo sam se razocarao kad sam procitao da ne sviraju tu stvar na koncertima vise. Kao, ne osecaju se vise tako. Mada, svirali su je na Sajmu kada su bili predgrupa onim smaracima sa jezicima- KISS. 'Full Moon Madness' takodje odvaljuje! Quote
Sentinel Posted February 24, 2003 Report Posted February 24, 2003 Vokal savrsenstvo, bend jos bolji!!! Najbolja stvar...hmmm... SOULSIIIIIIIIIIICK, Raven claws!!!! Quote
Dani Posted February 25, 2003 Report Posted February 25, 2003 Vokal je odlican kao i grupa! A pesme - Love Crimes, Vampiria, Rawen Claws... a: Quote
Kveld Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 Wolfheart,Irreligious i Sin spadaju u najbolje albume gothica , trenutno bash otkidam na Sin ,album je savrshenstvo ,svaka pesma razbija...Moonspell su jedan od kvalitetnijih bendova svidja mi se shto je svaki album drugachiji iako ne simpatishem Butterfly effect Quote
Mercyful Queen Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 meni se najvise svidja WOLFHEART pogotovo almamater!!!!!!!!! Quote
gothsbl Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 Alma Mater je zakon pesma. Bas sam skoro slusala ponovo Wolfheart album. Nakon slusanja gomile muzike uvek se rado vratis na Moonspell. a: Mada cisto sumnjam da vise nece svirati Live, jer ako spremaju novi album, kako ga inace spremaju morace da odrze i neke svirke, barem se nadam. Quote
Daughter of Evil Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Wolfheart,Irreligious i Sin , ostalo ne valja. Quote
TtuEd Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 Meni je Wolfheart ubedljivo najbolji ali u poslednje vreme uglavnom slushsm Irreligious. Verovatno sam sam sebe smorio sa Wolfheart-om. Quote
hooker with a penis Posted May 8, 2003 Report Posted May 8, 2003 Sin najbolji album koji sam ikad slusao Quote
Gothic Angel Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 ne znam zasto niko nije spomenuo Darkness and Hope. jako dobar album. malo je komplikovan za slusanje par puta, ali kasnije ga nije toliko tesko svariti...bar meni nije...Nocturna je mnogo dobra pesma a: Quote
tovar Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 jako dobar band. jos iz black faze sa pocetka 90-ih. jos bolji kao doom na wolfheart i irreligius. vrhunac sin pecado. jebeni pink floyd u metalu. buttefly je malo bezveze, ali sa darkness and hope su back on track... btw, izlazi novi album, snima se u helsinkiju, u finnvox studiu, producent je hiili, covek koji je odgovoran kako za postojanje moonspella, tako i za postojanje hima, sentenced, dreadfull shadows etc. videceo na sta ce to liciti, ali mislim da ce biti ok... hiili jos nije izdao nijedan los album... Quote
Tormentor Posted June 13, 2003 Author Report Posted June 13, 2003 Upravo sam nabavio njihov "Live In Lisabon - Unplugged". Ta svirka je odrzana negdje poslije Sin Pecada. Intersentan album. Cujes pjesme iz neke druge perspektive. Quote
Vitamin K Experience Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Bootleg? Je li mnogo teško da se nabavi to čudo? Quote
... Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Често пута сам чуо за реч БУТЛЕГ, али не знам шта је то. Нека ме неко просветли. Quote
LordHypnos Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Imam nekoliko bootleg-a, sve su to snimci koncerata, znaci cista piraterija, ali je kvalitet zvuka sasvim solidan. Quote
Telcontar Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 super su nabavio sam sve njihovo na mp3 jedino me malo smara sto i oni imaju satan-tripove ali dobro ne insistiraju toliko na tome Quote
Tormentor Posted June 15, 2003 Author Report Posted June 15, 2003 Bootleg? Je li mnogo teško da se nabavi to čudo? Da bootleg. Unplugged, znaci samo akustika. Tesko je to nabaviti, ali iskopao sam ih. Zvuk je odlican. Javi se na PP. Quote
Recommended Posts