Kent Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 svakako je irreligious nedostizan kad je ovaj bend u pitanju, najbolja gothic metal ploca ever. followed by evereve - stormbirds. Quote
LordHypnos Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ljudi!!!!!!! MOONSPELL NA EXITU! Just follow~ Moonspell official Quote
kojan Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Exit traje chetiri dana i od svih mogucih oni bash deveti izaberu Ne verujem da cu ici Quote
Misantrophil Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 ni ja jer ja idem na treci dan zbog Billy Idola Quote
Aurora Calerva Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) I ja videh te datume i iskreno... Ajoooooooooooj.... Ahm... Da... Ali ja čuh nešto sinoć što negira sve... Ali... Odoh ja u neki čošak da se sklupčam do EXITa Edited May 8, 2006 by Aurora Calerva Quote
Darken Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) dgjdfgjsdfjgхјкхјлфклф...неврмајнд.флеш. Edited May 8, 2006 by Darken Quote
Buddha Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) svakako je irreligious nedostizan kad je ovaj bend u pitanju, najbolja gothic metal ploca ever. followed by evereve - stormbirds. a Tiamat - Wildhoney? Edited May 8, 2006 by slowdiver Quote
Kent Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 a Tiamat - Wildhoney? pricam o gothic metal plocama, a ne o gothic-doom-psycho-prog-pink-floydish-metal albumima Quote
Turin Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Kentisha, po cemu je tebi Irreligious dobar album? too boring for me, ali bih voleo da cujem neko drugo misljenje sa obrazlozenjem. Quote
Teufel Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Meni je Irreligious omiljeni album moonspell-a jer se na njemu nalaze 2 njihove najbolje pesme (opet po mom misljenju) Full moon madness i Opium. Naravno i ostali albumi su dobri ali mi ovaj nekako odskace. Sad cu da vidim kakav je ovaj novi. Steta sto ih necu gledati na exitu Quote
Buddha Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 hmmm.. meni Irreligious bas nije dosadan, sve pesme su spojene i daju mu neki tekuci feeling.. cak i ne traje dugo, nesto jedva preko 42 min valjda.. medjutim, razlog zbog koga vise volim Sin od Irreligious-a je sto sam Sin cuo prvi, a on mu dodje kao neka "produzena" verzija Irreligious-a.. u smislu razvijenosti ideja i sl. Quote
marcoman Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 svakako je irreligious nedostizan kad je ovaj bend u pitanju, najbolja gothic metal ploca ever. followed by evereve - stormbirds. Meni mozda obrnuto Quote
Kent Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 S tim sto je Irreligious daleko vise heavy... A i ideje su prilicno bolje nego na Sin-u... HW, napisacu klasiku za sledeci broj, pa ce vidis sto valja M-mane, tu sam i ja, ali, kao sto Danilo rece, verovatno se vise vezes za ono sto prvo cujes... Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Meni je Sin definitivno omiljeni,pa posle njega Irreligious... Jedva cekam EXIT! Quote
Max Butcher Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Da li nekoga zanima original CD novog Moonspell albuma? PM me... Quote
Apeiron Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 pricam o gothic metal plocama, a ne o gothic-doom-psycho-prog-pink-floydish-metal albumima A Stormbirds je po tebi cisto gothic metal ploca? Quote
Kent Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Najgoticnija metal ploca ikada. (i to ne samo po meni) Quote
HellFire Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 prsli ste totalno,wolfheart je ono...UBEDLJIVO najbolji moonspell album al dobro,ukusi su razliciti:) Quote
coil.worm Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 (edited) http://www.theanimax.com/spot2.rar Finisterra spot Edited May 13, 2006 by coil.worm Quote
Recommended Posts