Dowla Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Kent,ti si bio na certu ako se ne varam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 set lista je, ja mislim, potpuno tacna, meni je koncert bio predobar, upao sam u backstage i pokupio autograme, bas fini ljudi... odvalili su svirku... ko nije isao zajebao se MNOGO... Devojke, ajde podelite bar par slicica sa nama koji nismo nosili aparate... Izvalio sam da je ceo prvi red naravno bio popunjem (maloletnim ) devojcicama i da je svaka druga imala foto-aparat, tako da bi bilo bas fino da ih neko negde okaci... Cim budu ponovo svirali negde blizu, cimam se da ih gledam treci put... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 set lista je, ja mislim, potpuno tacna, meni je koncert bio predobar, upao sam u backstage i pokupio autograme, bas fini ljudi... odvalili su svirku... ko nije isao zajebao se MNOGO... Devojke, ajde podelite bar par slicica sa nama koji nismo nosili aparate... Izvalio sam da je ceo prvi red naravno bio popunjem (maloletnim ) devojcicama i da je svaka druga imala foto-aparat, tako da bi bilo bas fino da ih neko negde okaci... Cim budu ponovo svirali negde blizu, cimam se da ih gledam treci put... Nemoj tako,osjetih se ko matori pedofil kad sam procitao to sto si napisao. Bilo nas je dosta u prvom redu koji nisu "maloletne devojcice". Inace,sta mislite,ima li sanse da na jesen ponovo dodju u Srbiju,ovaj put u Bg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 meni bilo bzvz. mozda zbog novog albuma koji mi je govno. hiili, vrati se, sve ti oprastamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 meni bilo bzvz. mozda zbog novog albuma koji mi je govno. Novi album je mnogo dobar...i ne mozes da kazes da je govno , jer nije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 poslednje sto cu da trpim je da mi klinac, bleker iz unutrasnjosti soli pamet. ajd' bok. kada kazem da je za mene govno, to se ne uzima kao aksiom ili kategoricka tvrdnja, vec kao misljenje, majmuncino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 U, al smo nervozni. Dobar je bio 'cert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 poslednje sto cu da trpim je da mi klinac, bleker iz unutrasnjosti soli pamet. ajd' bok. kada kazem da je za mene govno, to se ne uzima kao aksiom ili kategoricka tvrdnja, vec kao misljenje, majmuncino. Bleker iz unutrasnjosti VS. Narkos iz Beograda. Stani na loptu, Lesi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 jos jedna tema je otisla u kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 A steta, to je odlican bend. @ Three Tears Mozda je bolje da ovo pretvorimo u kladionicu i od prihoda kupimo original diskove Moonspella? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetragrammaton Cleric Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Skinuo sam Unplugged in Lisbon album i veoma, veoma dobro zvuce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Jel ima neko slike sa exita??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 poslednje sto cu da trpim je da mi klinac, bleker iz unutrasnjosti soli pamet. ajd' bok. kada kazem da je za mene govno, to se ne uzima kao aksiom ili kategoricka tvrdnja, vec kao misljenje, majmuncino. aaaa.... u pravu si, naglasio si da je subjektivno, nego po cemu je generalno veca vrednost blekera iz juzne srbije nego onog odavde..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 poslednje sto cu da trpim je da mi klinac, bleker iz unutrasnjosti soli pamet. ajd' bok. kada kazem da je za mene govno, to se ne uzima kao aksiom ili kategoricka tvrdnja, vec kao misljenje, majmuncino. Izvini sto sam uvredio tvoj EGO... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Skinuo sam Unplugged in Lisbon album i veoma, veoma dobro zvuce. jebacki dobar cert. retko inventivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) ...i nista od tih fotki, a? bem ti solidarnost.... Edited July 23, 2006 by Slave To Moonlight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 dobar je novi album,najvise mi se svidja memento mori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 eee imam ja neke fotke, ali uvek zaboravim da ih postavim aj videcu da ostavim par komada sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 here you go: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Odlicne slike,narocito prva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Hvala za slike. Odlicne su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 VIdeh spot za Finisterru - mnogo je mocan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Moonspell je zaista ekstra bend..... Iako su se malo i iskomercijalizovali,zadnji albumi(a naravno i stariji) su im zaista odlicni.... Dobri tekstovi od pesama,dobra svirka,odlican vokal i fino ubacivanje elektronike... Krivo mi je sto nisam isao da ih slusam na Exit-u-zaista mi se nije davalo skoro 3000 din za jedan dan,no nema veze docice ionako ponovo u Bg,to je skoro sigurno.... Inace slike su odlicne-hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swing 2002 gtl Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 moćno moćno. uglavnom jedini gothic bend koji volim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreaming Into Reality Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 VIdeh spot za Finisterru - mnogo je mocan... Ko bi rekao da je snimljen u bg-u a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts