LordHypnos Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 super su nabavio sam sve njihovo na mp3 jedino me malo smara sto i oni imaju satan-tripove ali dobro ne insistiraju toliko na tome Kakve sad "satan-tripove" oni imaju :? Quote
Kveld Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 tachno , chak i da su u nekom 'satanistichkom tripu ' ,a mnogo vishe su zdravi i iskreni pagani i okultisti ,prilichno se suptilno bave tim pitanjima ,stvarno se vidi , kroz njihove textove ,da ne pokushavaju da nametnu svoja opredeljenja slushocima ,ne pishu o tome kako je djavo cool shta kod ti mislio (dodushe ne znam za onaj njihov prvi album taj mi je neshto sumnjiv ) Quote
Tormentor Posted June 17, 2003 Author Report Posted June 17, 2003 Under The Moonspell je cisto zlo od albuma. Klasic Black Metala. A tek demo Wolves From the Fog... Tek od Wolfheart-a su krenuli sa nekim gothic/pagan fazonom. Quote
Predator Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 Ok, jedno pitanje koje nije bash vezano direktno za Moonspell...jel Daemonarch side-projekat baje iz Moonspell-a?... Quote
Tormentor Posted June 17, 2003 Author Report Posted June 17, 2003 Jeste! Album se zove Hermeticum i fenomenalan je. Quote
Predator Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 Sa tog je verovatno onda pesma "Hymn to Lucifer"...deluje malo istripovano i mrachno shto je naravno dobro. Mada kazem, samo sam chuo tu pesmu... Quote
Kent Posted September 10, 2003 Report Posted September 10, 2003 Sudeci po prvom singlu "Everything Invaded", novi album "The Antidote" ce biti najbolje izdanje jos od "Irreligious"-a...jedva cekam! Quote
Branislav Stankovic Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Meni je samo zao sto su svi zaboravili na album SIN/PECADO....po meni je to najbolje ostvarenje ovog benda... Quote
tovar Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 mudro zboris. sin/pecado je i moj omiljeni, sto zbog tekstova sto zbog muzike. ali izgleda da su svi na njega zaboravili, ponajvise sam moonspell Quote
solicitor Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Meni se ipak najvise svidja metalerski period benda, i kao svakom agro metaleru, najbolji je Wolfheart ... ostalo me malo smori kad duze slusam. Quote
Kent Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Butterfly je sranje, sta je ono uopste? Can`t bee jedino vredi... Sin je odlican album, pravi gothic, ali Irreligious i Wolfheart su klasici kojima bi Fernando&co. najvise voleli da se vrate...a, i vecina fanova bi to zelela (narocito oni koji su divljali nekada davno pred Kiss-ov koncert u bg-u ) Quote
tovar Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 butterfly je industrial metal. ne znam koga su skidali i sta su pokusali, ali su zasrali bigtime. ima jedno 2 dobre pesme na celom albumu. Quote
Sentinel Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Album jeste shit, ali je recimo i "Soulsick" fantasticna stvar... Irreligious ubedljivo najbolji, mada je fin i Darkness&Hope... njihova pocetna metal faza mi se ne dopada previshe... Quote
tovar Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 a ja tipovao na "butterfly fx" i "can't be". mada je "soulsick" ok. i "tired". ovo novo sto sam skinuo... pa nisam bas odusevljen. totalno je un-goth Quote
Kent Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Wow!! The Antidote razbija, najbolji dark gothic metal album in a very very long time...uopste nije un-goth, ali je metal strana najjaca od Wolfheart-a. Fernando peva savrseno, sto nije ni cudo kada odavno ima ucitelja pevanja...odusevljen sam, a nisam verovao da Moonspell to mogu uciniti. Quote
tovar Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 kazem da mi se dve stvari koje sam ulovio na kazaa ne svidjaju preterano. ako je ostatak mracniji od everything invaded i in and above men, onda dobro... Quote
Sentinel Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Konacno je ova tema dospela na pravo mesto... Nego gde se odrzava taj Wacken Open Air Fest??? Quote
lunja Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 eee... 2. januar 2004 budapest > moonspell, poisonblack, lacuna coil i josh neko stao mi mozak koncert... e sve sve... ali bash drugi januar Quote
tovar Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 idem! btw, ortakinja mi iz zagreba poslala nesto na tu temu, ali sam mislio da je samo koncert poisonblack-a... Quote
lunja Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 :roll: znash shta ti je chiniti a: hint: daj mi pare aj ja ono kao skupljam pare... sad imam cilj.. to je dobro, zdravo... :| Quote
Angele Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 juhu nema spavanja oko nove godine, nema spavanja Quote
lunja Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 joj bre svi ste puni para... aj pozajmite... stvarno zhelim da idem... a: Quote
Kakashi Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Sad je bio spot za Everything Invaded na Viva+! 8O Quote
Recommended Posts