Jump to content

Moonspell

Tormentor

Recommended Posts

Meni je Anneke medju omiljenim vokalima u muzici uopste,ali mi se bas ne svidja njena uloga u ovoj pjesmi,nije ovo njen stil pjevanja...nije joj trebalo ovo...

Da, nije ovo njen stil, ali meni se svidja kako je sve ispalo...mica ostaje mica. ^_^

Novi album je zakon, ovih dana samo to, Opeth i Ihsahn.

Konkretniji je od Memorial, na kome je bilo par pesama viska, ali ipak nema mega hita kao Finistera.

Sve u svemu, meni ce ovo biti sigurno jedan od albuma godine.

Novi album je zakon, ovih dana samo to, Opeth i Ihsahn.

Konkretniji je od Memorial, na kome je bilo par pesama viska, ali ipak nema mega hita kao Finistera.

Sve u svemu, meni ce ovo biti sigurno jedan od albuma godine.

Ovo kao da sam ja rekla...pogotovo ovo za Opeth i Ihsahn...i napravno Moonspell. :D

Haha... Ne mogu da verujem. :) U vreme kada se pojavio "Memorial", pojavili su se i Ihsahn-ov "The Adversary" i Amorphis-ov "Eclipse", odlična izdanja. Ovoga puta imamo nove albume Moonspell-a i Ihsahn-a, jes' da nema novog Amorphis-a, ali je zato tu novi Opeth. Sveca mu! :D

Neka download počne! :)

Samo što je od mene sve počelo, haha... Stoga, STFU. :lol:

Mene je ovo odddlichan album :rockdevil:

Nije me uhvatio bash momentalno kao "Memorial", ali iz slushanja u slushanje sve mi je bolji i chini mi se da ce prestici "Memorial", jer mi je pre svega ovaj album nekako kompaktniji, i shto je meni bitno, kraci : ) Quality over quantity, uvek.

Vr' albuma mi je one-two punch iz sredine albuma - "Moon In Mercury" i "Hers Is The Twilight", prva koja ima extra spoj brutalnog i melodichnog u sebi, i HITT powerica sas extra refrenom!

"Scorpion Flower"vredi zbog extra refrena pre svega. "Spring Of Rage" mi sve bolja i bolja, a dok "At Tragic Heights" nije bash efikasna kao "Finisterra" sasvim dobro vrshi posao otvaranja albuma.

Sve u svemu :rockdevil:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...