forever*autumn Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Mene nisu oduševili albumom još od 2003. godine. isti slucaj i kod mene. poslednji njihov album kojim sam bio u potpunosti zadovoljan je upravo The Antidote. Quote
Black desire Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Evo spota http://www.youtube.com/user/napalmrecords Quote
Grobodan Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Seeeksi veliki plus za diskove Fatal portrait i Irreligious. Quote
Lou Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Više je novca potrošeno na unajmljivanje suicide girls nego pameti na osmišljavanje spota. Da ne pominjem nedovršenu pesmu punu potencijala. Taman se zaleti i onda kraj. Zbog ovakvih govnjivih stvari ne slušam ništa njihovo posle 2003. Osim kada mi, ludom igrom slučaja, dođe. Quote
Lunar Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 (edited) Necu da govorim o njihovoj diskografiji, jer ne slusam nesto puno Moonspell, ali sve sto si rekao oko pesme i spota je istina. Shvatam da ce uskoro u vecini slucajeva kod metal spotova, biti pitanje kolko ima gothic/metal lepotica u spotu, a ne sta se dogadja u istom. A ne moze se reci da vise nemaju budzet ko nekad ranije. Edited May 11, 2012 by Lunar 1 Quote
Lou Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Ma beži, imaju svo vreme sveta i gomilu para i onda naprave dupli album koji vredi kao jedan, uz spotove koje mogu da shvatim samo kao parodiju. Quote
feel my cock of steel Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Poslednji album je pun rupa i to se primecuje posle svakog novog slusanja. Koncept albuma je kul, voleo bih da vidim ovakvo duplo izdanje u verziji npr. Paradise Lost-a ili nekog slicnog kvalitetnijeg benda. New tears eve je hit. Quote
Black desire Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Omega je sasvim okej album, ima dobre pesme, cak i hitove, meni je a Greater Darkness mozda i najbolja na kompletnom izdanju. Problem je sto Alpha, koji je kao glavni album zvuci nekako nedoreceno, ima tu i tamo dobrih momenata, sjajnih solaza ali u sustini kao da mu fali nesto da bude kompletan. Cini mi se da Alpha pati od viska filera i "ni tamo ni vamo" pesama. Jednostavno mu treba jos hitova jer ocigledno je da su isli na kratke i konkretne pesme. Prve 2 su mi odlicne i kako album odmice moje interesovanje opada. Sta znam, videcu za nekih godinu dana dal ce mi se promeniti misljenje. Sto se tice spotova, ne znam da li tu sta vredi komentarisati, metal spot ko metal spot. Quote
Lou Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 (edited) Solstafir se ne bi složili. Meni je najveći problem što još od The Antidote nisu napravil album koji zvuči kao celina. Uvek ispadne skup pesama. Edited May 13, 2012 by Lou Quote
Black desire Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Ma kako nisu, Night Eternal je savrsenstvo. Quote
Talvi Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Ja nemam nikakve zamerke na prethodne albume, samo bi ovaj mogao biti bolji. Quote
Lou Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Ma kako nisu, Night Eternal je savrsenstvo. Meni nije. Ali moram da kažem da jeste bolji od onih između kojih se nalazi. Quote
soul wandering Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Ja bih to samo skratila malo, tj izbacila i sa Alphe i sa Omege po dve pesme. Quote
Quadmon Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Nista ja tu ne bih menjao.Na momente podseca na Darknes And Hope.Ipak,ostaje The Antidote kao najbolji. Quote
forever*autumn Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Omega je sasvim okej album, ima dobre pesme, cak i hitove, meni je a Greater Darkness mozda i najbolja na kompletnom izdanju. i meni je A Greater Darkness medju boljim pesmama, a vidim da je ovde niko nije pomenuo. mada, to je upravo jedna od onih pesama za koje rekoh da im fali neka kvalitetna solaza. ovako deluje pomalo nedoreceno i obogaljeno. Quote
ZheX Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Meni posle vise slusanja novi album se svidja mnogo. Vise mi se svidja Omega White, koliko mogu da primetim tako je i vecini. Jebem li ga, kompletnija je celina od Alpha Noir, koji ima jebacke rifove mnogo, ali i 3 dobre pesme i ostale prosecne, dok je OW bolji kao celina, ali generalni utisak mi je dosta dobar. A White Skies je prava hitcina za pijane letnje noci. Sto se tice omiljenog albuma, za mene je to ubedljivo Wolfheart, i to mi je jedan od najboljih albuma koje sam ikad i cuo. 1 Quote
Grobodan Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Meni su i Alpha i Omega stvarno super i masu slušanja izdržavaju, sramota me prosto među vama kritičarima da se oduševim. Quote
Black desire Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 A White Skies je prava hitcina za pijane letnje noci. so true. Quote
Lou Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Kako ne bi kada je totalni The Sisters Of Mercy vajb. Quote
Recommended Posts