Talvi Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 kad je sunce baš je kul baš je gula vozit se po kvartu slušat ja rulea i hrpu crnaca za koje nisi čula ka young buck, young joc i young moolah i lil’ flip, lil’ half-dead, lil’ zane shawty lo, shawty redd, shorty shitstain big bear, big boi, big daddy kane O.J. the juiceman i gucci mane Quote
Grobodan Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ni mene vala nije raspametio novi posle svega. Nigga tebi se nije svideo zadnji Amorphis, Swallow the sun, Moonspell... problem je u tebi, bez neke zle namere govorim. Otišao si u nekom drugom smeru. Quote
Lou Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 (edited) Čoveku se nisu svidela tri prosečna albuma, ja bih rekao da ga sada više cenim, iako ga zezam tu i tamo za svaštolik ukus. Edited June 20, 2012 by Lou Quote
soul wandering Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Da, kod Talvija je "problem" promena smera, a kod Lule to sto nema pojma. Quote
Talvi Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 A imam osećaj da će Tiamat da snime album koji će mi se svideti, nekako su mi od cele te ekipe oni najviše po meri lately. Quote
Grobodan Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Iz tvojih usta u rogatoga uši, nikad mi nije legao Amanethes. Quote
Talvi Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ja ga vidiš 100 godina nisam obrnuo, sem onog grčkog folk instrumentala koji mi je fenomenalan pa ga se setim često, baš ću ga opičiti malo. Quote
Lou Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Da, kod Talvija je "problem" promena smera, a kod Lule to sto nema pojma. A kod vas bespogovorno gutanje svakog nekvalitetnog albuma, jer je bend izgradio ime pre jedne decenije. Quote
Talvi Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Kad to bi izlazi? Rekoše oktobar, sem ako se nešto ne oduži. Taman uvod pred album godine. Quote
Grob Bez Dna Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 A kod vas bespogovorno gutanje svakog nekvalitetnog albuma, jer je bend izgradio ime pre jedne decenije. dobro, shvatili smo da ti se ne svidja. Quote
Lou Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Da jesu, ne bi pokušavali da me ubede u "kvalitet". Quote
soul wandering Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 (edited) @ Ćelo Svaka prica sa tobom je gubljenje vremena i kidanje zivaca bespotrebno. Btw, super za Tiamat. Ovo je moja godina izgleda. Edited June 20, 2012 by soul wandering Quote
Lou Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Šteta, ja ne gubim živce, to više govori o drugima. Quote
soul wandering Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 kad sam temperamentna ajde ajde obrni ti malo tu omegu bolje. ODMAH Quote
Grobodan Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 A kod vas bespogovorno gutanje svakog nekvalitetnog albuma, jer je bend izgradio ime pre jedne decenije. "o oni su popularni i izgradili su ime pre decenije, sranje su, slušaću electric wizard klonove sa sludge preporuka, to je kvalitet" Quote
Black desire Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Meni je Omega White postao mozda i omiljeni Moonspell, ni zbog cega drugog (produkcije, zvuka dobosa, 8zicane gitare, svedenih aranzmana i ostalih papazjanija) nego zbog same muzike koja je jednostavno DOBRA. "Od drveca ne vidis sumu", tako se danas preslusavaju novi albumi, sve se slusa, a najmanje muzika. Alpha mi se ne svidja nesto, jbg zvuci mi nekako isforsirano, ko zna mozda ce mi se dopasti, sto se mene tice, Alpha je trebalo da bude bonus album. 1 Quote
Recommended Posts