Lou Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Meni je nikakva. Početak zvuči kao da kopiraju nekoga ko kopira njih petnaestak godina kasnije, vokalne melodije kao da su drpili od Anneke, neki pseudotragičan tekst, čini mi se... daleko se veća drkica baca na Valnoir-a recimo, pa i on ume da nacrta jedan isti omot po 1000 puta. Kao i Krammer i mnogi drugi jebiga, samo što Seth fura taj -worship koji je vizuelno najprepoznatljiviji, ali se ne ponavlja ništa više od drugih Ima svuda toga, ali Seth stalno ima istu kompoziciju, iste odnose i kada to sastaviš uz prepoznatljiv stil, ispadne jednolično. Paradise Lost imaju šest zaređanih izdanja sa njegovim omotom, sve skoro identično. Figura u centru ili dve nasuprot jedna drugoj, skoro bez dubine prostora. Imao je pre i drugačije, ali sada ide samo na ovo i postalo je dosadno. Valnoir još uvek radi svakakve omote i šeta između različitih tehnika i kombinacija boja. Quote
Talvi Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 evo ga normalan rip, baš je navlaka hitić http://www.mediaboom.org/421747-moonspell-the-last-of-us-single-2015.html Quote
Koroviev Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 http://www.metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=25530 Quote
MegaDave90 Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 (edited) Meni se bas svidja ovaj singl. Zaraza. Edited January 26, 2015 by MegaDave90 Quote
Face Of Melinda Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Mmmm... 'nako, zabavna pesmica, ali nista vise u njoj nema od toga... Quote
Grobodan Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Još jedna nova! http://www.decibelmagazine.com/featured/streaming-moonspell-extinct-fernando-ribeiro-interviewed/ Super je jbt Quote
Grobodan Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Ne da je dobra nego prosto odvaljuje, eto originalnosti tražene - ja ne mogu ovo baš da uporedim ni sa čim iz Moonspell repertoara. Ja sam oduševljen, ako album bude kao ove dve biće haos. Quote
Grobodan Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Stigao mi album sad ću da pogasim sva svetla, legnem i utonem u album. ... samo da ne zaspim Quote
Grobodan Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Nemam reči. Kurac da zasplim ovo me na prvu razbucalo! Ove pesme odlilčno reprezentuju album, znači ovaj put imamo gotik metal u fulu, ima začina tipa deranja koje nije black već je totalno suptilno urađeno i Turkish String orkestra koji gostuje u dve pesme i donosi miris Orijenta koji uvek prija. Extinct je pravi reprezent celog albuma, znači taj neki gotik koji se ne stidi ni da bude agresivan ni romantičan ali ne mogu ga uporediti ni sa jednim konkretno Moonspell albumom, možda najbliži Irreligiousu po tom duhu slobode. Bukvalno slušam album i ne mogu da dočekam sledeću pesmu da čujem je li dobra kao prethodna. FANTASTIČAN album na prvu loptu! Quote
MegaDave90 Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Ove dve pesme koje su nama smrtnicima dostupne su mi odlicne. Jedva cekam da cujem u celosti. Quote
soul wandering Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 doktore,sledeci put vas na temi ocekujemo sa linkom Quote
StarbreakeR Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 Ala će ovo biti perverzija! Quote
Grobodan Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Moj merač za dušu se pokvario izgleda, zakucao na max. Quote
soul wandering Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 ova treca stvar mi na momente ima nekog sin pecado smeka bas jedva cekam ovo Quote
Talvi Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 haha i ja sam to pomislio, ovih prvih nekoliko stihova kako je otpevao Quote
soul wandering Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 meni kod onog carry the waight dela bice lud album vidim vec, a bas sam se uzelela nekog ovog zvuka Quote
Demon Seed Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Official lyric video je turbo folk. Moj merač za dušu se pokvario izgleda, zakucao na max. Možda slušaš na nekim mnogo dobrim zvučnicima? Quote
soul wandering Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 turbo folk je onaj upliv turskih melodija, to je jedino sto me brine Quote
Recommended Posts