Jump to content

Recommended Posts

Posted

sta ja znam, pustio mi ortak pre neki dan u kolima i ja cujem neko guljenje, i reko' super. Pitam ga sta je kaze oni jedan od prvih albuma Moonspell-a. I ja uzmem i preslusam prva tri, kad ono poneka pesma zestoka, i sve ostalo onaj lik peva. Znaci doslo mi da umrem...

Brux icon_smile.gif

Posted

Svi albumi su za sebe prica i svi su u drugacijem maniru uradjeni.Najboljshi.. icon_mrgreen.gif Kad god sam trazio u Kst-u da mi puste Moonspell odgovor je bio: ahaa evo posle cemo sigurno. Samo gule iste stvari.Kast se pretvara u nevidjeno sranje. De javu, kao iz skeca Pythonovaca, svaki petak ista muzika a ostalim danima mozda malo bolje...

• 3 weeks later...
Posted

..Moonspell je super grupa..i definitivno najbolji album je Darkness and Hope...Jako su originalni..ne mogu da ih uporedim ni sa jednom grupom ...bash su sami za sebe... biggreens.gif

Posted

E.meni je Moonspell super! icon_rolleyes.gifbiggrin.gif Nemam nazalost puno njihovih albuma,ali sam imala prilike da ih preslusham,i definitivno mi nisu prosechni.........nocturna je zakon,ali imaju oni josh dobrih pesama na pr.Opium,a svidja mi se i Everything Invaded......u svakom sluchaju odlichni su....... biggrin.gifhappy.gificon_rolleyes.gif

Posted

E.meni je Moonspell super! icon_rolleyes.gifbiggrin.gif Nemam nazalost puno njihovih albuma,ali sam imala prilike da ih preslusham,i definitivno mi nisu prosechni.........nocturna je zakon,ali imaju oni josh dobrih pesama na pr.Opium,a svidja mi se i Everything Invaded......u svakom sluchaju odlichni su....... biggrin.gifhappy.gificon_rolleyes.gif