tovar Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 gotivni, nije moonspell za tvoj sklop. to je za nas depresivce. Quote
Gothic Angel Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 sta ja znam, pustio mi ortak pre neki dan u kolima i ja cujem neko guljenje, i reko' super. Pitam ga sta je kaze oni jedan od prvih albuma Moonspell-a. I ja uzmem i preslusam prva tri, kad ono poneka pesma zestoka, i sve ostalo onaj lik peva. Znaci doslo mi da umrem... Brux Quote
tragedy Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 pusti forest of october za mene.. kasno sam procitao preporuku,ali sam bio blizu pustio sam DIRGE FOR NOVEMBER Quote
Mr_Deadic Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Mogao sam da se zakunem da sam prije postovao na ovu temu...u svakom slucaju, ljudi su vrh.Najbolji albumi po meni je Wolfheart. Alma Mater mi je ringtone Quote
tovar Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 ne seri! zakon... meni je "virondo costas ao mundo orgulhosamente sos" welcome message... Quote
AZRAEL Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Svi albumi su za sebe prica i svi su u drugacijem maniru uradjeni.Najboljshi.. Kad god sam trazio u Kst-u da mi puste Moonspell odgovor je bio: ahaa evo posle cemo sigurno. Samo gule iste stvari.Kast se pretvara u nevidjeno sranje. De javu, kao iz skeca Pythonovaca, svaki petak ista muzika a ostalim danima mozda malo bolje... Quote
tovar Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 jebiga, zivot je reka i sve je svugde. Quote
mai Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 je l' mogu jedan "lestate komentar"? O-keeej Quote
Shelly Webster Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 .Najbolji albumi po meni je Wolfheart. Alma Mater mi je ringtone Quote
kojan Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Prvi album Moonspell-a je bezveze, ali je zato drugi genijalan!!! Quote
Jackie Brown Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Meni se dopao na prvo slusanje....Dopada mi se njihov zvuk i mislim da su jako zanimljivi Quote
Magdalene~ Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 nocturna... Darkness and hope. Quote
Black#1 Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 ..Moonspell je super grupa..i definitivno najbolji album je Darkness and Hope...Jako su originalni..ne mogu da ih uporedim ni sa jednom grupom ...bash su sami za sebe... Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Po meni Nocturna je njihova najbolja pjesma,ostalo je prosjecno... Quote
Dead on Arrival Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 E.meni je Moonspell super! Nemam nazalost puno njihovih albuma,ali sam imala prilike da ih preslusham,i definitivno mi nisu prosechni.........nocturna je zakon,ali imaju oni josh dobrih pesama na pr.Opium,a svidja mi se i Everything Invaded......u svakom sluchaju odlichni su....... Quote
Dead on Arrival Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 E.meni je Moonspell super! Nemam nazalost puno njihovih albuma,ali sam imala prilike da ih preslusham,i definitivno mi nisu prosechni.........nocturna je zakon,ali imaju oni josh dobrih pesama na pr.Opium,a svidja mi se i Everything Invaded......u svakom sluchaju odlichni su....... Quote
Mr_Deadic Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Izgleda da ti se stvarno svidjaju kad to ponavljas dva puta Quote
Dead on Arrival Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Izgleda da ti se stvarno svidjaju kad to ponavljas dva puta Ma......to se desilo sluchajno ..ali nema veze i onako ih mnogo volim Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 O ukusima se ne raspravlja(kako mrzim to da kazem al' ajde...), dobro mozda nisu prosjecni ali su mi dosadni... Quote
Dead on Arrival Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 O ukusima se ne raspravlja Quote
Recommended Posts