Guest Gothminister Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 moonspel je strava, wolfheart mi je najbolji album od njih, mada ni drugi ne zaostaju... Quote
AmyLee Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Bez konkurencije,najbolji bend u svom zanru! Quote
Dead on Arrival Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Bez konkurencije,najbolji bend u svom zanru! A koji je to zanr zapravo??? Prvi album im dodje kao neki black,butterfly efect je neki industrial............. a vecinom su izmeshani gothic i doom.............ali su zakon!!! Quote
tovar Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 a pre wolfhearta pagan black sa krs produkcijom. bas mi prija ta prica... Quote
KRANG Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 taj žanr je "moonspell metal".. oni su osnivači, jedini bend koji tom žanru pripada, i ubedljivo su u njemu najbolji Quote
Dead on Arrival Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Normalno da su najbolji kad su i jedini.... Quote
Mr_Deadic Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Normalno da su najbolji kad su i jedini.... Moonspell metal ne postoji stvarno. Krang se samo salio Quote
TheBlackGoddess Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 a welike ste wi shaljiwdzije....boze jedina pjesma koju proklinjem jeste raven claws...owi moji prijatelji wjerowatno i znaju zashto FULL MOON MADNESS!!!! Quote
Dead on Arrival Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Moonspell metal ne postoji stvarno. Krang se samo salio Ma nemoj da prichash!!! Jesi siguran da je to tako??? Ja sam bila ubedjena da su oni osnovali novi pravac metala.......cccc,hvala shto si me prosvetlio!! Quote
Mr_Deadic Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 a welike ste wi shaljiwdzije....boze jedina pjesma koju proklinjem jeste raven claws...owi moji prijatelji wjerowatno i znaju zashto FULL MOON MADNESS!!!! Da, da... Quote
Mr_Deadic Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Ma nemoj da prichash!!! Jesi siguran da je to tako??? Ja sam bila ubedjena da su oni osnovali novi pravac metala.......cccc,hvala shto si me prosvetlio!! Nema na cemu. Ako ti jos sto zatreba slobodno me pitaj Quote
TheBlackGoddess Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 kakav je Marko,pravi HUMANISTA Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Ma on se to samo pravi pametan.... Quote
Dead on Arrival Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Nema na cemu. Ako ti jos sto zatreba slobodno me pitaj E,bash fino,sad konachno znam koga da pitam kad sam u slichnoj nedoumici......... Quote
Mr_Deadic Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 kakav je Marko,pravi HUMANISTA Quote
Mr_Deadic Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 E,bash fino,sad konachno znam koga da pitam kad sam u slichnoj nedoumici......... Slobodno... Quote
dark_lilith Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 (edited) da vratim malo temu! Cula sam da ce Moonici svirati u Zagrebu i u Budimpesti jel zna neko nesto o ovome Edited December 19, 2004 by dark_lilith Quote
CyanideChrist Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Cini mi se 10.3. sa Enslaved-om i josh jednim norveshkim bendom.... oni su tu padobarnci poshto Enslaved idu na turneju a ovo je jedini datum gde ce biti oba benda.. Inace oba benda sviraju kao headlineri znaci najmanje cuku vremena svaki. 9.3. U budimpesti sviraju Apocalyptica, COF i MOonspell ali cini mi se da je to u sklopu turneje COF tako da su Moonspell podrshka iz kraja. Quote
CyanideChrist Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Da, da, znaci Mocvara upad 120 kuna aprox 1200 dindzi..karte dva meseca ranije u predprodaju poshto ce sigurno da planu kao i na morbid angel Quote
Dead on Arrival Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 da vratim malo temu! Cula sam da ce Moonici svirati u Zagrebu i u Budimpesti jel zna neko nesto o ovome to bi bilo lepo:) mada me moji verovatmo nece pustiti:(( Quote
tovar Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 ako sviraju u zagrebu 4 real, eto mene tamo. pesta je ionako smorila, a posle anatheme u mocvari, jedva cekam ponovo nesto tako... a moguce je i da odem i do peste. Quote
Recommended Posts