Pavao Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 12.03. MOONSPELL i ENSLAVED imaju zajednicki koncert u Mocvari u Zagrebu. Ostali koncerti u Hrvatskoj koji su vec sluzbeno potvrdjeni za pocetak iduce godine su 3.02.KREATOR,DARK TRANQUILITY,HATESPHERE i EKTOMORF,Zagreb,Tvornica 6.02.MALEVOLENT CREATION,Zagreb,Mocvara 9.03.APOCALYPTICA,Zagreb,Tvornica i,naravno 12.03.MOONSPELL i ENSLAVED i VEIRD,Mocvara,Zagreb Quote
Pavao Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 MOONSPELL sviraju zajedno sa ENSLAVED u Zagrebu,klub Mocvara 12.03.-subota. Ostali zanimljivi koncerti u Zagrebu su... 3.02.KREATOR,DARK TRANQUILITY,HATESPHERE,EKTOMORF,Zagreb,Tvornica 6.02.MALEVOLENT CREATION,Zagreb,Mocvara 9.03.APOCALYPTICA,Zagreb,Tvornica Quote
Dead on Arrival Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Mozda cak i uspem da odem na taj Moonspell...... Quote
tovar Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 nacuo sam da sviraju i u pesti sa apocalypticom i COF-om, ali bih pre isao u zagreb. manje je cimanje, bolja je ekipa. Quote
dark_lilith Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 zasto se tako nesto ne dogadja kod nas?????? Quote
Dead on Arrival Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 zasto se tako nesto ne dogadja kod nas?????? znam,znam.........koja pizdarija......... ...........ovako me matorci verovatno nece pustiti,posto sam ja jos "mala" i nisam u stanju da brinem o sebi....... Quote
tovar Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 zato sto kod nas ljudi nece da plate 1000 din za koncert. prosto. nece ni 300. zato sto je beograd docekao moonspell na noz kad su svirali ovde sa kissom. postoji milion razloga zasto je publika ovde krs i smorena, a mene mrzi da nabrajam. Quote
Dead on Arrival Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Ja bih dala i vise od 1000 za Moonspell....... A znaci bio je Moonspell sa Kissom ovde,a meni niko ne veruje kad im kazem.. ...svi su u fazonu-Nemoguce,znala bih ja da su bili....... Quote
Guest [Independor] Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Moonspell svi albumi sem prvog a ako su radili i u doom-u to ih podrzavam ali gothic i sva ostala sranja Quote
Dead on Arrival Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 ' date='31. 12. 2004, 20:33'] Moonspell svi albumi sem prvog a ako su radili i u doom-u to ih podrzavam ali gothic i sva ostala sranja Nije trebalo da postujes na ovoj temi ako mislis da su toliko losi......... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 ' date='31. 12. 2004, 20:33'] Moonspell svi albumi sem prvog a ako su radili i u doom-u to ih podrzavam ali gothic i sva ostala sranja Brate, jel postoji kod tebe rec pozitivno? Quote
Aurora Calerva Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ah, Moonspell...... Hey, Lessie, nismo imali ni postenu trac partiju. Samo cu na brzinu da kazem da su svi bili divni! Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jedan od mojih omiljenih bendova. Obozavam ih. Svakim albumom su sve bolji i bolji. Jel su pocheli sa snimanjem novog albuma ??? Quote
Aurora Calerva Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jedan od mojih omiljenih bendova. Obozavam ih. Svakim albumom su sve bolji i bolji. Jel su pocheli sa snimanjem novog albuma ??? Procitaj sledeci Hornburg i saznaces Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Procitaj sledeci Hornburg i saznaces Gde ima se kupi ??? Quote
tovar Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Ah, Moonspell...... Hey, Lessie, nismo imali ni postenu trac partiju. Samo cu na brzinu da kazem da su svi bili divni! istracaricemo na nekom gothicu koji ja ne budem radio. recimo neka sreda kod stevana. Quote
Aurora Calerva Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Gde ima se kupi ??? Pogledaj na temi nacine kontaktiranja Morgana ili sacekaj da se pojavi u Mordoru... Quote
The Watchtower Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Pogledaj na temi nacine kontaktiranja Morgana ili sacekaj da se pojavi u Mordoru... Ok Mada sada nisam pri lovi! Quote
Aurora Calerva Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 istracaricemo na nekom gothicu koji ja ne budem radio. recimo neka sreda kod stevana. Ali ja jos uvek ne verujem da se sve to desilo. I dalje mislim da sam sanjala i koncert i intervju i tonsku i njih same.... Quote
tovar Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Ali ja jos uvek ne verujem da se sve to desilo. I dalje mislim da sam sanjala i koncert i intervju i tonsku i njih same.... ok, ja nisam tako reagovao, jer sam pre toga bio vec na jednom koncertu koji je bio mnogo bolji sa neke tehnicko-organizacione strane. Quote
Valtiel Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 MOONSPELL JE SUPER !! A PORED TOGA MI SE SVIDJA ONO STO JE PEVAC MOONSPELL-A RADIO SA CESKIM ROOT. Quote
Aurora Calerva Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Ti si bila na certu Aha, i radila intie sa njima... I imala prilike da ih upoznam i da se ispricam sa njima. Najjaci su! Quote
Aurora Calerva Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 ok, ja nisam tako reagovao, jer sam pre toga bio vec na jednom koncertu koji je bio mnogo bolji sa neke tehnicko-organizacione strane. Dobro, ali meni je ovo ipak bilo jedno izuzetno iskustvo! Ne dogadja se svakog dana da se upozna omiljeni bend i da ti se izdogadja sve ono sto se meni dogodilo!!!!! A to sto tebi izgleda nije nista dovoljno dobro to je tvoj problem. Meni nije bila bitna ni organizacija, ni ozvucenje, vec energija koju su oni emitovali tokom nastupa. To je nesto sto ni krpice, ni sminka, ni sva moguca elektonika ovog sveta ne moze da promeni. Ako znas da napavis dobru atmosferu i priredis dobar koncert bez obzira na sve - e to je jos jedno merilo kvaliteta izvodjaca. A i ja sam pod ovakvim utiskom zato sto meni Moonspell predstavlja nesto vise od omiljenog benda. Ne brini, ne ocekujem od tebe da razumes.... Quote
The Watchtower Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Aha, i radila intie sa njima... I imala prilike da ih upoznam i da se ispricam sa njima. Najjaci su! Aaaaaaaaaaa (mrzim te ) Quote
Recommended Posts