KinSlayer Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Vidim nema tema o ovom domacem bendu... Ja sam ih bas skoro otkrio i to sasvim slucajno... Dobri su, zvuce profi i uzivo! Skoro su samoizdali album koji mozete kupiti na njihovim svirkama, promocija albuma je bila pre neki dan u KC "Grad"... Zanrovski ih je tesko svrstati u neku odredjenu kategoriju... Prosudite sami sta je: http://www.youtube.com/watch?v=rejh47wZJlo&feature=share Pevacica, Ana, stvarno kida kako peva! facebook page myspace page youtube channel Quote
Lou Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Nije loše, boja glasa me podseća na Sandru Nasić. 1 Quote
KinSlayer Posted December 1, 2010 Author Report Posted December 1, 2010 Mozda i mene malo podseca na Sandru u nekim momentima, al' hej - meni je to skroz pozitivna stvar, jer je Sandra super pevacica i ima lepu boju glasa! Quote
In The Flesh Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Svirali su,cini mi se, u Podgorici prosle godine. Ozvucenje je bilo uzas,ali su dobri bili. 1 Quote
azal Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 nije ovo bas metal. btw svirali smo ja i matija iz consecrationa u ovom bendu nazad u dan kad se zvao Ortega Quote
kIDd Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 nije loshe, gotivna je vokalistkinja zskro 1 Quote
Lou Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Mozda i mene malo podseca na Sandru u nekim momentima, al' hej - meni je to skroz pozitivna stvar, jer je Sandra super pevacica i ima lepu boju glasa! Naravno, to sam i mislio, nikako ne može da bude loše. 1 Quote
banedeathmetal Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Ne zvuci ovo uospte lose, naprotiv, samo sto bih se morao sloziti sa Lazom u vezi njegove konstatacije da ovo ipak nija bas Metal. Mislim, nemam nista protiv da tema ovde stoji haha, ali ovo je po meni komercijalna Alternativna muzika. 1 1 Quote
KinSlayer Posted December 1, 2010 Author Report Posted December 1, 2010 Hahaha, ma, nebitno sta je, po meni sve i svasta nije metal, pa stoji ovde, nebitno, inace se slazem sa cinjenicom da je ovo alternativna muzika, sad da li je bas komercijalna, verovatno nije... Quote
KinSlayer Posted December 13, 2010 Author Report Posted December 13, 2010 Možete preslušati album na sledećem linku. Uskoro download sa oficijalnog sajta Quote
AstralliS Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 nije ovo bas metal. btw svirali smo ja i matija iz consecrationa u ovom bendu nazad u dan kad se zvao Ortega Ne znam zašto li sam očekivao ovako nešto Quote
KinSlayer Posted January 23, 2011 Author Report Posted January 23, 2011 Svirka 27.01. u klubu 40c (ex Dzungla) Skadarska 40c, vidimo se! :smile:smile.gif Koncert! >>> Cannot/Resound Quote
niking Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 sjajna je bila svirka, odusevio me Cannot 2 Quote
VoivodBG Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 U petak, 18. marta, nastaviće se serijal koncerata Bigz na Povetarcu, a tom prilikom nastupiće bendovi Schtrebers, Vox populi, System Error, Bolesna štenad i Cannot. “Prosle godine u ovo vreme organizovana je manifestacija pod nazivom Bigz na Povetarcu. Obzirom na veliko interesovanje, kako učesnika tako i posetilaca, logično je bilo da nastavak te priče usledi ove godine pod nazivom Bigz na Povetarcu 2. Kako je zgrada BIGZ-a steciste oko 90% beogradskih underground bendova i izvođača, a klub Povetarac u poslednjih 6 godina najupečatljiviji reprezent iste klubske scene, nije čudo sto je do ove saradnje spontano doslo, a sada se vec pretvara u tradicionalnu manifestaciju koja poprima festivalski okvir. 18. mart Povetarac, Cannot, The Schtrebers, System Error... Quote
KinSlayer Posted April 29, 2011 Author Report Posted April 29, 2011 Album je okacen na sajtu i besplatan za download: http://www.cannotband.com/ 3 Quote
Lou Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Dobar je album, čuje se mnogo žanrova i stilova, a dobar deo pesama je vođen punk energijom, što se najviše primećuje u gitarama. Rekao bih da je potrebno da malo spuste loptu što se tiče količine ideja po pesmi, jer se dogodi da stvar bude prenatrpana, bez prostora za bolje razvijanje pojedinačnih tema. Produkcija pristaje i rekao bih da lepo zaokružuje ono na šta je bend ciljao. Na kraju, ostaje mi da slušam još, jer je ovo album koji to zahteva. Quote
niking Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 U cetvrtak, 19. maja u Kulturnom certru Grad koncert ce odrzati beogradski alternativni bendovi Went i Cannot. Ulaznice ce se prodavati na vratima, cena je 200 dinara. steta sto je sa Wentom, ali ionako idem zbog Cannot 1 1 Quote
markomrki Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Nije mi jasno kakav si ti to covek jebo te, kada ne mozes da podrzis jedno, bez da uputis uvredu za drugo??? 4 1 Quote
niking Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 (edited) ušasan, k'o Hitler Edited May 9, 2011 by niking 1 3 Quote
KinSlayer Posted May 9, 2011 Author Report Posted May 9, 2011 Btw, album je odlican! Skidajte ga i slusajte ljudi! Quote
markomrki Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 (edited) @niking Hahahahaha, bravo majstore, svaka cast! Edited May 9, 2011 by markomrki Quote
VoivodBG Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 samo da cannot ponovo imaju istog tonca i opremu kao sa proslogodisnje promocije albuma i koncert ce da bude bombon! 1 Quote
Recommended Posts