~Johnny The Slayer~ Posted September 18, 2002 Report Posted September 18, 2002 Da li je neko mozda cuo za ovaj nemacki (pa sad vise nije undergorund, ali su bili do pre godinu dana) thrash bend, cija velicina konstantno raste. Trenutno su na turneji sa Cannibal Corpse, bili su sa My Dying Bride, Overkillom (Blitz im je bio special guest star). Ma sta ja da vam pricam, verovatno i niste culi. Ali, moderatori, ne brisite temu, valjda ce se Bosko vrati, u njega se jedino uzdam da ce dati odgovor! (JEDINI TRUE THRASH METAL FAN) 1 Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 19, 2002 Author Report Posted September 19, 2002 Nisu se zajebali, bas sam pre neki dan kontaktirao Leffea. I od pre nekog vremena im se pridruzio i drugi gitarista, Hendrick! Sada su, trenutno sa Cannibal Corpseom, dan pre polaska smo pricali, inace ovo leto im je skroz popunjeno u turnejama, tako da nece biti nikakve druge promocije! Inace Nuclear Blast ih je izgurao i u Japan, pa su tamo potpisali ugovor, sa nekim japanskim izdavacem! Samo se na japanskom disku nalazi njihova obrada "War Ensemble", sto inace nije na ovom evropskom "Inawrds" albumu. A meni poslali bas taj! Definitivno, rekao bih da su sada najjaci noviji thrash metal bend! Dosta dobro prolaze u Hammeru, Terrorizeru...... A pricao si da nemas povernja u Nuclear Blast! Ja nemam poverenja u AFM-Records! Nikad im ne trazi PROMO!!!! Quote
RNA Posted September 19, 2002 Report Posted September 19, 2002 Od AFM sam trazio neke promo diskove, ali davno. Tip iz Nuclear Blasta mi je sredio intrevju sa Destruction, a kada sam trazio da mi posalje i promo Destruction "The Antichrist" i tada izaslog Grave Digger "The Grave Digger", rekao je da mu po Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 19, 2002 Author Report Posted September 19, 2002 Da li mozes da me povezes sa RIP-om? Ne mislim da mi das mail, vec posteo ima saradnje izmedju tebe i ljudi, mozda bi im bilo lakse kad bi znali da si ti u blizini! Jebote, da puknes od smeha, dva jedina slepca koja odgovaraju na ovu temu smo ja i ti! Mozda i dobra prilika da se ispricamo! Jos nesto: da li bi pogledao moj prevedeni, sredjeni, dobro otkucani interview sa Leifom???? Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 20, 2002 Author Report Posted September 20, 2002 Definitivno! Gledacu da ti dam disk, ako se nekako ne neadjemo.... u svakom slucaju cu nesto smisliti! A polsacu ti taj doc file! Problem je sto je radjen u Word 97, da li ce to da sljaka??? Quote
RNA Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 Ma nikakav problem. Savremenije verzije Worda samo traze da se to prebaci u novi format i to je sve. Slobodno po Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 21, 2002 Author Report Posted September 21, 2002 Aj' da probam! Jel bese [email protected] ? Quote
~Johnny The Slayer~ Posted October 6, 2002 Author Report Posted October 6, 2002 Mhmhmhmhmhm..... znas li kako se Leif ugoio... BWAHAHAHAHHAHAHAHAHA! Krmak jedan. I to nije onaj thrasherski pivski stomak, nego brate stomacina. Od 05.06.2002. bendu se prikljucio i drugi gitarista Hendrick! Quote
RNA Posted October 7, 2002 Report Posted October 7, 2002 Pa, akav je to monstruozni stomak ako nije pivski? Da nije dobio, ne daj Boće, neku kilu veličine slona, ili je možda u njemu neki Alien? Quote
~Johnny The Slayer~ Posted October 7, 2002 Author Report Posted October 7, 2002 Mislim da je bio na Oktober Festu, i da se jos oporavlja od njega, i da ce ici i na ovogodisnji! Razbio se od kobasica i pleskavica.... A riba????? Znas li kakva mu je riba? Ozenio bi je, svega mi! Rasna plavusa preplanulog lica, dobrog tela....ARGHHHHH! Quote
RNA Posted October 10, 2002 Report Posted October 10, 2002 Rasna plavuša? Mrzim kad neko kaze tako nešto. Zvuči kao rasna krava ili neka druga domaća zivuljka. Verovaću ti na reč da je rivbba dobra. Kako sve te debele Švabe imaju dobre zene? To za mene ostaje večna tajna. Quote
~Johnny The Slayer~ Posted October 17, 2002 Author Report Posted October 17, 2002 Ma ni ja nemam pojma..... Valdja im je sve debelo...... Ako si me razumeo.... [Ne znam da ubachim smajli - pomagaj!] Quote
RNA Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Jebote, novi album je nesto najbolje sto sam cuo ove godine, bolje i od The Haunted "One Kill Wonder", pa vi vidite. "Impact" je zakon! Quote
dr.lecter Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Jeste dobro imam neki promo sa Soul Poison Track-om.Stvar cepa samo mi se ne svidja vokal ono death fazon, to mi ide na kurac, ali muzika je uuuu... Shto vishe slusham to bolje samo vokal josh gori Ako je chitav album tako dobar ko shto kazesh, moracu to nabaviti Quote
Vlaja Buraz Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Jebote, novi album je nesto najbolje sto sam cuo ove godine, bolje i od The Haunted "One Kill Wonder", pa vi vidite. "Impact" je zakon! Meni su The Haunted ipak više death nego thrash. Neslušljivi. A ovaj album (Impact) imam u planu... Quote
RNA Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 The Haunted je samo Švedska varijanta thrash metala, nešto kao što su At The Gates radili, samo manje death. A ovaj novi Dew-Scented album je ceo takav. Nijedna pesma nije u brzini manjoj od pete. Quote
Vlaja Buraz Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 E jebiga onda. Nisam sposoban da slušam takve stvari. Quote
RNA Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Šta da ti radim. Tu ćeš biti na gubitku. Moja drugarica, a uskoro i kuma, draga Maja, je propustila njih na božićnom festivalu u Ludvigsburgu, a gledala je Destruction (koji su je smorili), Deicide, Nile i Amon Amarth. Quote
Kai Hansen Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Slusao sam "Impact" i "Inwards", i dosta se premisljam koji je bolji jer su me oba kickovala in face kolko su dobra!!! Doduse..za nijansu je mozda bolji Impact. Trenutno tragam za stariji radovima..i zeljno iscekujem novi album. Svaka cast! Quote
RNA Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Лепо набавиш дуплу плочу на којој су оба албума и не мораш да мислиш који је бољи! Quote
Kai Hansen Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 I might consider doing that. BTW jel neko provalio da im sva imena albuma pocinju na I Quote
vudun Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Zamisli, u zadnjem MEX-u objavili njihov poster! Nisam znao da im popularnos' tako brzo raste. Urotsukidoji! Quote
Recommended Posts