RNA Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) Право име за треш бенд, зар не? Ево ти обрнути пример: Skeptic's Apocalypse. Да је са 'ц' читало би се 'септик'. Edited March 30, 2005 by RNA Quote
Angelystor Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ima i za pismene.. "in Europe on June 20" Quote
Zagrivuk Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 I oni su super album "Impact" Ps:Hvala RNA Quote
Grobodan Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 (edited) Izasao album!U stvari,nije izasao,ali ga ja imam. Sta reci...znate vec kakvi su,krljacina all the way ...mada Impact ostaje VR' Edited May 23, 2005 by grave Quote
Angelystor Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Odslushah ga jednom jutos...za sad se chini dobar, chvrst, jak album..dobri riffovi... Quote
Zagrivuk Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Nemacki thrash metal, verujem i da je taj album veoma dobar Quote
Angelystor Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ALbum je super...shto se vishe slusha sve je bolji...nije nadjebao Impact..ali, ko zna..vreme ce reci. Quote
Zagrivuk Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 ALbum je super...shto se vishe slusha sve je bolji...nije nadjebao Impact..ali, ko zna..vreme ce reci. Gde si uzeo disk? U originalu ili? Gde ima da se nadje? Quote
Tatyannahhh Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Izasao album!U stvari,nije izasao,ali ga ja imam. Sta reci...znate vec kakvi su,krljacina all the way ...mada Impact ostaje VR' VR' zaista Quote
lemmy sixx Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Znaci album dobar?Mora se nabaviti. Quote
Zagrivuk Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Jesu Vrh, ali nisam slusao novi album, uzecu ga za koji dan Quote
Tatyannahhh Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ja sam negde narezala poslednji album i sad ne mogu nigde da ga nadjem..... Quote
Zagrivuk Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 ja sam negde narezala poslednji album i sad ne mogu nigde da ga nadjem..... Uzeo sam sad ima sve mada mi i dalje najbolji album impact (bar meni) Quote
solicitor Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 NAbavio sam i DVD koji ide uz Issue VI na kome se nalazi spot za "Turn to Ash" i po nekoliko pesama sa par live nastupa u proteklih par godina .... Nije lose ... mada su ovi live nastupi uglavnom amaterskim kamerama zabelezeni, no nema veze, u svakom slucaju vredi imati Quote
Supergalactic Lover Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Issue VI je gotiva. Bas. Inace BAS ne slusam trash, al je ovaj melo. Plus rif sa solazom na 'never to return', ustvari cela pesma.. jaje. Bubanj mi zvuci nekako softy... ne znam... Quote
lemmy sixx Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Album nije nista posebno...klasika...svidja mi se pesma "Rituals of time"...onaj intro,dobar stereo trip. Quote
RNA Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 NAbavio sam i DVD koji ide uz Issue VI na kome se nalazi spot za "Turn to Ash" i po nekoliko pesama sa par live nastupa u proteklih par godina .... Nije lose ... mada su ovi live nastupi uglavnom amaterskim kamerama zabelezeni, no nema veze, u svakom slucaju vredi imati Ниси ваљда очекивао да ће бенд тог реда величине да ангажује профи камере да му снимају наступе? То се код оваквих бендова ради само кад се спрема ДВД, па им издавачка кућа плати све. Quote
Tatyannahhh Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Uzeo sam sad ima sve mada mi i dalje najbolji album impact (bar meni) Nasla!!! slazem se za Impact Quote
Zagrivuk Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ниси ваљда очекивао да ће бенд тог реда величине да ангажује профи камере да му снимају наступе? То се код оваквих бендова ради само кад се спрема ДВД, па им издавачка кућа плати све. Mislim da ce taj taj bend u skorije vreme uci u vece lige @Dodjavola jeste trenutno njihov najbolji album ( mislim i meni ) Quote
kuruz Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Gle,ja nisam nishta rekao ovde.. Impact je i meni najjachi,chak sam nauchio Acts of Rage tekst Quote
oʞɾoƃ Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ja sam cuo samo 1 pesmu na Headbangers Ballu, xtra su... Mada pevacev vokal malo podseca na Johna Tardyja iz Obituary... Quote
Recommended Posts